Inträdesbiljett

London: Entrébiljett till London Zoo

Aktivitetsarrangör: ZSL London Zoo

London: Entrébiljett till London Zoo

Aktivitetsarrangör: ZSL London Zoo
Snart utsåld

Från 348 SEK per person

Snart utsåld

Boka din inträdesbiljett till ZSL London Zoo i förväg. Ta chansen att upptäcka nästan 15 000 djur i en oas, mitt i huvudstadens hjärta i Regent's Park, omgiven av kulturmärkta byggnader och vackra grönskande trädgårdar.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information. Läs mer
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Biljett med köföreträde

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Se några av världens mest imponerande rovdjur på nära håll på Tiger Territory
 • Besök pingvinernas strand för att se Humboltpingvinerna bada, dyka, strosa omkring, äta och mycket mer
 • Se de mäktiga asiatiska lejonen i Land of the Lions på närmare håll än någonsin
 • Utforska London Zoo med en officiell entrébiljett och se över 720 unika djurarter
 • Besök Gorilla Kingdom för att se de majestätiska jättegorillorna på riktigt nära håll
Beskrivning

Delta på djurparkens största upplevelse  Land of the Lions, för att se de mäktiga asiatiska lejonen på närmare håll än någonsin. Endast 400 vilda lejon finns kvar i det vilda. Utforska gånglederna som sträcker sig genom den 2500 kvadratmeter stora utställningen med indiskt tema.

Växla in din voucher mot en biljett i biljettdisken för förbetalda biljetter och gå sedan in på djurparken. Se några av världens mest imponerande rovdjur på nära håll när du besöker tigrarnas territorium och lär dig mer om Sumatra-tigerns naturliga beteende. Få dessutom reda på mer om problemen dessa djur får i det vilda när deras naturliga habitat blir allt mindre.

Upptäck de nya många nya funktionerna på parken, som lades till 2021. Bege dig till Tiny Giants, som hyllar de små men mäktiga varelser som utgör den ryggradslösa populationen på jorden. Njut av den otroliga nya korallrevstanken och se fiskstim med clownfiskar och små blå palettkirurgfiskarna.

Besök sedan utställningen Giants of the Galápagos, som öppnade i oktober 2021. Njut av Galápagos unika klimat och upptäck tre av Galápagos jättesköldpaddor, som kan leva i mer än 100 år. Föreställ dig hur världen kan förändras under deras långa livstid och lär dig mer om hur vi kan skydda dem - och vår planet - under alla kommande år.

Gå därefter ner till stranden för att titta  på när Humboldtpingvinerna dyker, simmar, leker och äter i Englands största pingvinpool, komplett med klara undervattensfönster. Besök sedan Afrika, där du kan observera giraffernas elegans och stil innan du besöker de majestätiska invånarna i Gorilla Kingdom.

Ingår
 • Inträdesbiljett till London Zoo
 • Transport
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Lös in din voucher vid biljettdisken för förhandsköpta biljetter

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Sista inträde är en timme innan parken officiellt stänger
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,3 /5

baserat på 619 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  3,8/5
 • Service
  4,3/5
 • Organisering
  4,3/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Bokningen och inlösen av biljetten på plats fungerade utmärkt. Djurparken är i grunden väldigt trevlig, men de olika vägarna är förvirrande, så att man i slutändan har känslan av att ha missat en del saker. För närvarande finns det bara dagar gamla tigerungar att se, så det är värt ett besök.

9 juli 2022

Om du är i London och vill åka till en djurpark, då är London Zoo härligt! Varje djurpark har sin egen stil och sina egna prioriteringar, och det har även den här. Vi har inte sett några sådana här djur tidigare. Det finns praktiskt taget inga lekplatser, men vår dotter (6) hade ändå inte tråkigt. Entréavgiften är ganska hög, men tyvärr får man i London ofta blunda. Du kunde också ha fått biljetter i kassan (juni 2022). Så: rekommendation om du har tid och ska resa med barn i London!

Läs mer

21 juni 2022

En mycket trevlig djurpark, mycket rymlig och med små höjdpunkter, som fjärilen eller spindelhuset. Vi rekommenderar att gå till djurparken relativt tidigt, då blir det inte trångt och du får möjlighet att uppleva dörrmatning. Bra att veta: Om djur är i sina hus på grund av kylan ser man dem oftast inte.

24 februari 2020

Produkt-ID: 19136