Heldagstur

Från London: Shoppingtur till Bicester Village med tågresa

Aktivitetsarrangör: Evan Evans Tours

Från London: Shoppingtur till Bicester Village med tågresa

Aktivitetsarrangör: Evan Evans Tours
Snart utsåld

Från 215 SEK per person

Snart utsåld

Fyll dina shoppingväskor med ändlösa fynd, när du ger dig ut på en shoppingresa till Bicester Village, med tur- och returtransport från centrala London. På ett VIP-kort med rabatter på, som ger dig ytterligare 10 % rabatt i shoppingbyns butiker.

Om denna biljett

Avbokningsregler
Denna aktivitet återbetalas inte vid avbokning
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information.
Varaktighet: 6 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Spara pengar på lyxiga märken i Bicester Village
 • Tillbringa dagen på Storbritanniens ultimata shoppingdestination
 • Få ett gratis VIP-pass med extra rabatter på lyxmärken på deltagande butiker
 • Återvänd till London när du själv vill
Beskrivning

Börja din resa vid Marylebone Station och gå ombord på ditt direkttåg till Bicester Village. Luta dig tillbaka och koppla av under den 46 minuter långa resan och använd det kostnadsfria Wi-Fi ombord. Spara pengar på mode och hushållsartiklar på Storbritanniens ultimata shoppingdestination vid ankomst. Bläddra bland mer än 130 mode- och livsstilsbutiker i hjärtat av Oxfordshires landsbygd. Fyll på din garderob med ledande lyxmärken till upp till 60 % rabatt på det rekommenderade priset. Hitta fantastiska föremål av Alexander McQueen, Armani, Givenchy, Mulberry, Oscar de la Renta och Stella McCartney, för att bara nämna några. Res tillbaka till London på din fritid med den flexibla tågbiljetten tur och retur.

Ingår
 • Flexibel returresa från centrala London
 • VIP-rabattkort
 • Gratis Wi-Fi

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Mötesplats

  Fullständiga anvisningar om hur du ansluter dig kommer att ges senast 48 timmar före resan.

  Öppna i Google Maps ⟶
  Viktig information

  Bra att veta

  •  Din returresa är flexibel, så länge du reser på samma dag. Det finns mellan 2-3 avgångar tillbaka till centrala London varje timme
  • Det finns även en extra bokningsbar budservice från Bicester Village direkt till hotell i centrala London. Servicen är tillgänglig från måndag till fredag. Gå till outletens besökscenter när du kommer fram.
  • Barn 0-4 år följer med gratis, såvida de inte behöver en egen sittplats på tåget.
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,6 /5

  baserat på 65 omdömen

  Översikt

  • Guide
   4,6/5
  • Transport
   4,3/5
  • Valuta för pengarna
   4,3/5
  • Säkerhet
   5/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Vi fick biljetter direkt på tågstationen framför WHSmith. Den anställde kom till och med i tid, så att vi tog tåget 9.35. Tågresan är mycket trevlig. WiFi och toaletter ingår också. Från tågstationen till outleten är det bara några minuters promenad. Det är väldigt snyggt upplagt så att du inte kan gå vilse eller missa en butik. Försäljningen ligger på mellan 15 och 70%. Eftersom vi var där under annandag och nyår var det mindre värt det eftersom allt var mycket kraftigt rabatterat även i centrala London.

  Läs mer

  8 januari 2020

  Gick vilse när jag kom till tågstationen och var sen. Kunde inte hitta ett nummer att ringa. Som tur var frågade jag om vad jag skulle göra på tågstationen och de sa till mig ibland att de lämnar biljetterna vid informationsdisken. Jag kunde få min biljett och ta nästa tåg.

  18 oktober 2019

  En sevärd (shopping)utflykt

  Mötesplatsen var lätt att hitta och medarbetaren från partnerföretaget kom precis i tid för att ge oss biljetten. Så vi kunde till och med ta ett tåg tidigare. Bicester Village är väl värt ett besök då det också har välkända varumärken med bra rabatter. Återresan var flexibel tack vare biljetten och hanteringen var enkel och okomplicerad.

  Läs mer

  31 juli 2019

  Produkt-ID: 150527