Inträdesbiljett

Från London: Biljetter till Harry Potter Warner Brothers Studio inklusive transfer

Från London: Biljetter till Harry Potter Warner Brothers Studio inklusive transfer

Från 1 038 SEK per person

Stig in bakom kulisserna i Harry Potter-filmerna och vandra i dina favoritkaraktärers fotspår på en magisk heldagsutflykt till Warner Brothers Studio som avgår från centrala London.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Valbar tidslängd: 7 - 8 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Biljett med köföreträde
Viktig information

Inte tillåtet

 • Mat och dryck

Bra att veta

 • Den angivna starttiden är tiden då du blir upphämtad. Transfern till studion tar 2 timmar. Du kommer då att ha 4 timmar på plats i studion, innan du skjutsas tillbaka till centrala London.
 • Ovanstående tider är ungefärliga och kan ändras beroende på trafikläget.
 • Butterbeer (honungsöl) kan innehålla nötter och andra allergener. Researrangören ansvarar inte för eventuella negativa biverkningar.
 • En mängd specialeffekter (såsom plötsliga höga ljud och blinkande strålkastarljus) kan användas i vissa områden under studiorundturen.
Höjdpunkter
 • Upptäck hemligheterna bakom Harry Potter-seriens magiska scener
 • Ta en närmare titt på kulisser, rekvisita och kostymer under en rundtur i studion
 • Utforska trollkarlsbanken Gringotts och stig ombord på Hogwartsexpressen
 • Gå i Harry Potters fotspår på de berömda kullerstenarna i Diagongränden
 • Se Dumbledores kontor, den stora hallen, Hagrids hydda, Harrys Nimbus 2000, med mera
Beskrivning

Dyk in i Harry Potters underbara trollkarlsvärld på Warner Brothers Studio med transfer från och tillbaka till London inkluderad. Titta in bakom kulisserna på den mest framgångsrika filmserien genom tiderna.

Bege dig till plattform 9 ¾ och åk med Hogwartsexpressen. Ta chansen att få återuppleva Harrys resa till Hogwarts genom att posera med en bagagevagn, precis innan den försvinner ut genom väggen. Gå sedan igenom tågvagnen.

Vandra vidare på Diagongrändens berömda kullerstenar och titta in i Ollivanders trollstavsaffär,

Följ med bakom kulisserna och upptäck fantastiska kulisser, kostymer och rekvisita. Lär dig några av de välbevarade hemligheterna från filminspelningarna, såsom fakta om specialeffekterna och animatroniken, som gjorde Harry Potter-filmerna så enormt populära runt om i världen.

Se klassisk rekvisita som Harrys Nimbus 2000 och Hagrids motorcykel. Återupptäck andra minnesvärda kulisser, inklusive Gryffindors gemensamma rum, pojkarnas sovsal, Hagrids skogshydda och klassrummet för trolldrycker.

Ingår
 • Inträdesbiljett till Warner Bros. Studio London
 • Transport från mötesplatsen till aktiviteten: Buss
 • Returtransfer: Buss
  Inte lämplig för
  • Rullstolsburna

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Mötesplats

  Busshållplats 1 på Bulleid Way, Victoria, London, SW1W 9SH. Det finns Golden Tours-skyltar vid mötesplatsen och ett biljettkontor i närheten för allmänna förfrågningar (närmaste tunnelbanestation är Victoria Station).

  Öppna i Google Maps ⟶
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,7 /5

  baserat på 21954 omdömen

  Översikt

  • Guide
   4,2/5
  • Transport
   4,5/5
  • Valuta för pengarna
   4,1/5
  • Service
   4,5/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Jättebra och kul rundtur! Harry Potter studios var helt fantastiskt och så mycket att se och göra! Smidigt med bussen fram och tillbaka men en timme till hade inte skadat. Vi fick skynda oss lite genom de sista delarna och fick tyvärr hoppa över shoppen i slutet helt (på grund av den långa kön). Minus att bussen inte hade toalett eller wifi ombord och det var riktigt varmt den dagen. Lite mer AC på bussen hade inte skadat. Men i det stora hela en riktigt lyckad tur!

  Läs mer

  10 augusti 2022

  Bussresan dit var riktigt hemsk, så förbered er för en ryckig resa, och innebörden och definitionen av "lyxbuss" är väl relativt för alla antar jag... När vi väl kom fram var det FANTASTISKT! Så imponerande och vi var så otroligt nöjda. Supertrevlig och hjälpsam personal, extremt mycket intressant att titta på. Skulle verkligen rekommendera alla som är minsta lilla intresserade av Harry Potter, eller specialeffekter/filminspelning generellt, att åka dit. Väl värt besöket!

  Läs mer

  1 juli 2022

  Bussen var 20 minuter försenad från Victoria busstation jämfört med avgångstiden. själva Harry Potter Studio-upplevelsen var fantastisk. Vi skulle lätt kunna använda mer tid än den avsatta tiden, ca 3,5 timmar. kände att vi måste skynda oss lite igenom sista halvan, för att vara säkra på att nå bussen tillbaka. Cool resa, kommer att behöva komma tillbaka för att uppleva allt igen och med gott om tid.

  Läs mer

  25 juni 2022

  Produkt-ID: 390489

  VA ID: 390489