Transport

London: Transferservice mellan flygplats och boende

Aktivitetsarrangör: London Travel IN Ltd

London: Transferservice mellan flygplats och boende

Aktivitetsarrangör: London Travel IN Ltd

Från 430 SEK per person

Njut av en enkel transfer från ditt centrala boende i London till ditt val av Londons flygplatser. I den här 1-vägs transfer ingår upphämtning från ditt boende.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information. Läs mer
Varaktighet: 70 minuter - 1.5 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Chaufför
Spanska, Engelska, Portugisiska
Upphämtning ingår
Du kommer att bli upphämtad från receptionen på ditt hotell.

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Res från ditt centrala boende i London till ditt val av områdets flygplatser
 • Luta dig tillbaka i luftkonditionerad komfort på denna 1-vägs flygplatstransfer
 • Koppla av och undvik all stress du vanligtvis får hantera i kollektivtrafiken
Beskrivning
Den här flygplatstransfern är perfekt för dig som vill resa från ditt centrala boende i London till Heathrow, Stansted, Gatwick eller Luton. Från receptionen på ditt hotell kommer din chaufför att vara redo att ta dig till flygplatsen, med högst 3 stopp längs vägen för att plocka upp andra passagerare. Med den här tjänsten kan du undvika all stress som du vanligtvis stöter på i lokaltrafiken, och istället luta dig tillbaka för att koppla av i luftkonditionerad komfort medan din chaufför säkert kör dig till din slutdestination. Tjänsten är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.
Ingår
 • Upphämtning från hotell i centrala London.
  Covid-19-åtgärder
  Rådande säkerhetsåtgärder
  • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
  • Du måste se till att hålla fysiskt avstånd i fordonen

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Viktig information

  Inte tillåtet

  • Bagage eller stora väskor

  Bra att veta

  • Max. tillåtet bagage är begränsat till en resväska och en kabinväska per person Jul- och nyårstillägg på hundra procent gäller för bokningar under följande datum: 24, 25, 26, 31 december och 1 januari
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,5 /5

  baserat på 214 omdömen

  Översikt

  • Guide
   4,4/5
  • Transport
   4,5/5
  • Valuta för pengarna
   4,3/5
  • Säkerhet
   4,5/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Superenkelt sätt att ta sig från hotellet till flygplatsen. Vid bokning stod det att chauffören skulle hämta oss i receptionen på hotellet, men han hade hållit sig ute på gatan, det bromsade oss lite när man sitter och blir lite nervös över om han inte kommer. Men vi hittade honom och kom iväg bra..

  7 juni 2022

  Jag trodde att jag hade bokat en buss men till min förvåning fick jag en privat taxi. Bilen var mycket ren och ny och den kvinnliga föraren var professionell och mycket snäll. Så roligt att prata och köra med henne. Kommer definitivt rekommendera det till alla jag känner. Taxin kom till mitt hotell 10 minuter innan planerat och chauffören kom in för att hämta mig. Mycket bra service!

  Läs mer

  25 oktober 2021

  Mitt flyg är 10:40, men jag fick ett mejl om att jag skulle hämtas 9:00. När jag svarade var klockan 07:15. Ändrade till 6:40 dagen innan! Ett mejl som inte säger ja eller nej. Jag gjorde mitt bästa för att gå upp, men det är tidigt, eller hur? Mejl besvaras snabbt. Om signaturen är för lång och tråden visas är det svårt att förstå vilket som är det senaste e-postmeddelandet. Tack för att du väntade på mig, trots att jag var trasslig i receptionen när jag checkade ut och min avresa blev försenad. Bagaget lastades försiktigt, och körningen var lugn. Eftersom jag inte kunde engelska kunde jag inte förstå vad han sa eftersom jag hade en fransk accent, men jag var glad att han verkade förstå mig när jag sa tack till sist. Jag tror att jag måste hämta dig tidigt på morgonen.

  Läs mer

  5 januari 2020

  Produkt-ID: 68274