London Dagsutflykter
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Dagsutflykter i London

från london dagstur till oxford och cotswolds byar
Ekocertifierad

Från London: Dagstur till Oxford och Cotswolds byar

Längd: 10 timmar
Liten grupp
257 omdömen
Bästsäljare
257

Lämna det hektiska London och spendera dagen i den historiska staden Oxford och i de traditionella stenbyarna i Cotswolds. Res bekvämt genom…

Visa alla Dagsutflykter i London
Se 740 upplevelser

Vad besökare tycker om London

Vilken dag! Mötesplats och transporter så smidigt. Fick gå före alla köer (vilket bara det är värt massor!) och fick sedan en 3 timmar tur av en fantastisk guide som gick bakom staketen och visade saker och berättade om produktionen. Efter det kan man gå in igen vilket vi gjorde. Tillbringade ytterligare 1,5 timme, men kunde stannat ännu längre. SÅ värt varenda krona. Rekommenderar verkligen denna guidade tur!

En tur som överträffade våra förväntningar på alla sätt o vis. Laura, sim var våran guide, var helt superb. Hon hade så mycket bakgrundsinfo som fördjupade hela upplevelsen o man förstår varför man känner så mycket för filmerna. Det var så värt pengarna att ha en guide. Studion i sig är så imponerande o med guide ( ett måste) är detta en tur som berör alla ens sinnen.

Chauffören är bästa som finns, berättade en hel del och umgicks med oss På ett naturligt och behagligt sätt. Fish & chips efter resan vid Victoria kan mam skippa, USeL service och tavernan St Geoges, hade sett bättre dagar. Toaletterna var under all kritik.

Superb guide who managed to sort out the transport for all 30 of us even though the trains were cancelled. Fantastic guide at the studio took us on a unforgettable tour. i can definitely do this again!

Guidningen i Oxford riktar sig inte till barn vilket kan vara bra att tänka på. Själv skulle jag hellre stannat hela dagen i Oxford med Chris. Lagom tid på Harry Potter studion om man inte är nörd.

Dagstur till Harry Potter-studion & Oxford från London Omdöme från: Fredrik, 2019-11-04