London
Dagsutflykter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in London

Want to discover all there is to do in London? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 9 354 omdömen

En fantastisk upplevelse - rekommenderas

Vilken härlig dag, vi hade stora förhoppningar och de blev ännu bättre. Ett extra stort tack till reseguiden Debbie för sin inlevelse och smittande skratt. Buss chauffören John tog oss komfortabelt fram och tillbaka från London. Härligt med all information bakom film inspelningarna, Debbies fotopärm. När bussen kör upp mot Highclere castle och musiken strömmar ur högtalarna var så häftigt. Efter att vi besökt Downton byn (Bampton ) och farmen fick vi se special jul gåvan i bussen. Ett superbt slut på en oförglömlig upplevelse.

Toppen, väl värt besöket, oerhört fascinerande att se detta.

Vi blev bara häpna över hur man för flera tusen år sedan lyckades med att göra detta monument - vilken uppfinningsrikedom att få upp stenarna. Historiken kring monumentet och att vissa saker inte har kunnat förklaras gör det ännu mer fascinerande. Vi rekommenderar verkligen ett besök vid Stonehenge. Besöket i Bath blev lite kort men det är också väl värt ett längre besök i denna stad. Guiden vi hade var verkligen påläst och kunnig - 5 plus till henne. Hälsningar Anders o Birgitta

Chauffören är bästa som finns, berättade en hel del och umgicks med oss På ett naturligt och behagligt sätt. Fish & chips efter resan vid Victoria kan mam skippa, USeL service och tavernan St Geoges, hade sett bättre dagar. Toaletterna var under all kritik.

Aningen rörigt att hitta till rätt buss. Rolig guide i bussen.

Steve var en jätterolig guide som vi hade i bussen. Han fick resan mellan de olika målen att verka kortare. Dock var det tråkigt att det bara fanns audioguider på attraktionerna. Det hade varit betydligt trevligare med en vanlig guide.

Fantastisk guide och trevlig chaufför, till ett storslaget utflyktsmål. Det enda som vi saknade lite var mer tid i Bampton. Vi hade gärna startat dagen 30 min tidigare. Men annars heeelt toppen alltihop!