Dagstur till Downton Abbey-platser och Highclere Castle

Dagstur till Downton Abbey-platser och Highclere Castle

Från 220,92 US$ per person

Njut av en heldagsutflykt från London som inkluderar inträde till platser såsom Highclere Castle och Yew Tree Farm, plus ett besök i Downton-byn och Downton-kyrkan. Res i bekvämligheten av en stor buss i sällskap av en kunnig Downton Abbey-guide.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Engelska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Njut av en rundtur i Highclere Castle och dess trädgårdar
 • Ta en privat rundtur i herrgården Yew Tree Farm (Cogges herrgård) innan den öppnar för allmänheten
 • Besök Downton (Bampton), en vacker by i området Cotswolds
Beskrivning
Du lämnar London på morgonen för att göra dagens första stopp på Yew Tree Farm (Cogges herrgård), hem till Downton Abbeys torpare. Denna vackra och välbevarade 1200-talsherrgård ligger vid sidan av floden Windrush och var med i den fjärde säsongen av Downton Abbey. Från och med den femte säsongen blev gården hem till Lady Ediths hemliga kärleksbarn. I den sjätte säsongen flyttade Mr. Mason in med Daisys hjälp. Njut av en kaffepaus vid ankomst till gårdens renoverade och rustika Cow Shed Café och ta sedan en rundtur och lär dig om sammandrabbningarna mellan torpare och markägare, som även de varit med i TV-serien. Din privata rundtur på Yew Tree Farm är schemlagd innan gården öppnar för allmänheten! När du har besökt gården fortsätter du till Downton-byn (som i verkligheten heter Bampton), en vacker och välbevarad by i Oxfordshire Cotswolds. Denna by har varit med i stor utsträckning genom hela den populära TV-serien som byn Downton. Det lokala biblioteket tjänade som Downton Cottage Hospital och kirurgimottagning, och St. Mary’s Church som Downton Church. Churchgate House var också med som familjen Crawleys hem i exteriöra scener. Nu har du chansen att gå längs dessa bygator! Tidigt på eftermiddagen beger du dig till Highclere Castle, Granthams familjehem. Du kommer att ha tid att utforska Monk's Garden, White Border, Secret Garden och Wood of Goodwill, och tid att njuta av en lättare lunch på caféet/terummen i slottsköket. Carnarvonfamlijen har bott på Highclere Castle sedan år 1679. Den tredje greven av Carnarvon beordrade år 1838 Sir Charles Barry att förvandla slottet till en enastående herrgård. Under kriget användes slottet som sjukhus, och blev återigen en privatbostad år 1922. Den nuvarande greven och hans hustru (grevinnan av Carnarvon) bor halva tiden på slottet och resten av tiden i deras närliggande lantställe. De förblir nära involverade i slottets dagliga liv och planerna för dess framtid. När du har gått in i slottet följer du en fast rutt med guider i varje praktgemak, inklusive salongen, biblioteket, matsalen, musikrummet, finrummet och rökrummet. Du kan också gå uppför den röda trappan för att se några av sovrummen och galleriet innan du går nerför ektrappan tillbaka till salongen i slottets mittpunkt.
Inkluderar
 • Tur- och returtransport
 • Resa med lyxig buss
 • Kunnig, vänlig Downton Abbey-guide
 • Inträde till Yew Tree Farm med privat exklusiv rundtur i herrgården
 • Besök i Downton-byn (Bampton) med inträde till byggnaden som används som Downton Cottage Hospital
 • Inträde till Highclere Castle och rundtur i slottet och trädgårdarna
 • Mat och dryck
 • Dricks
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • All nödvändig skyddsutrustning kommer att finnas till hands
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Mötesplats

Great Russell Street, utanför British Museums huvudentré.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • På prund av de begränsade biljetterna till Highclere Castle är denna produkt inte återbetalningsbar.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,6 / 5

baserat på 44 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  4,5 / 5
 • Säkerhet
  4,8 / 5
 • Service
  4.7 / 5
 • Organisering
  4,6 / 5
Sortera efter

En fantastisk upplevelse - rekommenderas

Vilken härlig dag, vi hade stora förhoppningar och de blev ännu bättre. Ett extra stort tack till reseguiden Debbie för sin inlevelse och smittande skratt. Buss chauffören John tog oss komfortabelt fram och tillbaka från London. Härligt med all information bakom film inspelningarna, Debbies fotopärm. När bussen kör upp mot Highclere castle och musiken strömmar ur högtalarna var så häftigt. Efter att vi besökt Downton byn (Bampton ) och farmen fick vi se special jul gåvan i bussen. Ett superbt slut på en oförglömlig upplevelse.

Läs mer

4 september 2017

Très bien organisé !

Une bonne organisation et une équipe au top ! L'animatrice est piquée à Downton et connait tout !!! Son book photo perso est une encyclopédie... à faire et refaire ! Allez, petit bémol ! Les propriétaires du château n'ont pas compris que l'on vient pour la série télévisée et non pour eux et leur vie !!! Ne pas pouvoir entrer dans le hall, ne pas montrer toutes les chambres de la série (impossible de voir celle de Marie, interdire les photos ça c'est nul !!! Tout le monde veut être en photo près des canapés rouge non ?) ;-)

Läs mer

31 juli 2019

Översätt

Rolig resa! Stor guide, så glad att vi gick!

Vi hade så mycket kul på den här resan. Gården var fantastisk. Resan var avslappnad och trevlig. Slottets grunder är fantastiska. Souvenirer tillgängliga. Trevlig körning. Det finns många godbitar som finns både på slottet och på gården. Ta med några kilo om du vill ha souvenirer i Cotswolds.

9 maj 2019

Arrangeras av

Produkt-ID: 61489