London Buss- och minivanturer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Buss- och minivanturer i London

från london dagstur till oxford och cotswolds byar
Ekocertifierad

Från London: dagstur till Oxford och Cotswolds byar

Längd: 10 timmar
Liten grupp
244 omdömen
244

Lämna det hektiska London och spendera dagen i den historiska staden Oxford och i de traditionella stenbyarna i Cotswolds. Res bekvämt genom…

Visa alla Buss- och minivanturer i London
Se 843 upplevelser

Vad besökare tycker om London

En jättekul familjeupplevelse + bättre nu än förut

Högst välgjort och mycket roligt för barn & vuxna. Barnen älskade det vid första besöket hösten 2018. Härligt nog var mycket oväntat uppdaterat, förändrat och utvidgat till vårt andra besök hösten 2019. Fick då en ny jättefin Potter-upplevelse trots samma saga. Bilj. bör bokas månader innan till bäst pris på filmstudions hemsida. Turistbyråer erbjuder direktbuss för +300 kr/pers. i kombination med att köpa entrébilj. hos dem. Bussresan tar 1,20 tim./väg varför detta kan vara bekvämt jämfört med pendeltåget + studions egen buss från stationen (=2 biljetter/riktning). Första besöket tog 4 tim. i filmstudion. Det andra tog 3 tim. genom turistbyrån vilket var ok om än vi kunnat stanna något längre. En stund behövs i (den dyra) butiken! Sagan om Harry Potter har blivit ett älskat fenomen för alla åldrar och är imponerande välorganiserad in i minsta detalj. Vår 10-åring hälsar att allt var toppen men att det hade varit bra med bänkar här & där då studion är lååång. Ännu en lyckad dag där.

Toppen, väl värt besöket, oerhört fascinerande att se detta.

Vi blev bara häpna över hur man för flera tusen år sedan lyckades med att göra detta monument - vilken uppfinningsrikedom att få upp stenarna. Historiken kring monumentet och att vissa saker inte har kunnat förklaras gör det ännu mer fascinerande. Vi rekommenderar verkligen ett besök vid Stonehenge. Besöket i Bath blev lite kort men det är också väl värt ett längre besök i denna stad. Guiden vi hade var verkligen påläst och kunnig - 5 plus till henne. Hälsningar Anders o Birgitta

Från London: Heldagstur till Stonehenge och Bath Omdöme från: Anders, 2018-06-29

Fantastisk utställning men alldeles för lång bussresa

Utställningen var helt fantastisk men bussresan dit tog 2 timmar när den egentligen skulle ta 1. Detta gjorde att vi endast hade 3 knappa timmar att se utställningen och därför han vi inte se allt. Oerhört tråkigt när man åkt från Sverige för att se WB Studios och betalat över tusen kronor per person.

En mycket häftig upplevelse som överträffar alla förväntningar.

Det var enkelt att boka, enkelt att ta sig dit och väl på plats blir man guidad, hjälpt och väl omhändertagen av personalen. Hela upplevelsen är genomtänkt och mycket professionellt upplagd. Ett tips är att köpa saker på plats, inne i London är det alltid dyrare med samma saker.

Mycket bra och informativ. Sonen, som är b

Mycket bra och informativ. Tonårsonen, som är betydligt mera insatt i Harry Potter, var helt exalterad. Allt fungerade helt ok. Dock blev det ganska mycket väntande innan turen började (vilket troligtvis berodde på en borttappad deltagare).