London Biljetter
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Köp din biljett nu

Populära Biljetter i London

Visa alla Biljetter i London
Se 833 upplevelser

Vad besökare tycker om London

En jättekul familjeupplevelse + bättre nu än förut

Högst välgjort och mycket roligt för barn & vuxna. Barnen älskade det vid första besöket hösten 2018. Härligt nog var mycket oväntat uppdaterat, förändrat och utvidgat till vårt andra besök hösten 2019. Fick då en ny jättefin Potter-upplevelse trots samma saga. Bilj. bör bokas månader innan till bäst pris på filmstudions hemsida. Turistbyråer erbjuder direktbuss för +300 kr/pers. i kombination med att köpa entrébilj. hos dem. Bussresan tar 1,20 tim./väg varför detta kan vara bekvämt jämfört med pendeltåget + studions egen buss från stationen (=2 biljetter/riktning). Första besöket tog 4 tim. i filmstudion. Det andra tog 3 tim. genom turistbyrån vilket var ok om än vi kunnat stanna något längre. En stund behövs i (den dyra) butiken! Sagan om Harry Potter har blivit ett älskat fenomen för alla åldrar och är imponerande välorganiserad in i minsta detalj. Vår 10-åring hälsar att allt var toppen men att det hade varit bra med bänkar här & där då studion är lååång. Ännu en lyckad dag där.

Fantastisk utställning men alldeles för lång bussresa

Utställningen var helt fantastisk men bussresan dit tog 2 timmar när den egentligen skulle ta 1. Detta gjorde att vi endast hade 3 knappa timmar att se utställningen och därför han vi inte se allt. Oerhört tråkigt när man åkt från Sverige för att se WB Studios och betalat över tusen kronor per person.

En mycket häftig upplevelse som överträffar alla förväntningar.

Det var enkelt att boka, enkelt att ta sig dit och väl på plats blir man guidad, hjälpt och väl omhändertagen av personalen. Hela upplevelsen är genomtänkt och mycket professionellt upplagd. Ett tips är att köpa saker på plats, inne i London är det alltid dyrare med samma saker.

Harry Potter höjdpunkten på Londonvistelsen!

En verklig upplevelse att se utställningen även för oss äldre som inte är Harry Potter kännare. Se åtminstone en film innan ni åker dit för att få större behållning . Så proffsigt gjort och 3-4 timmar behövdes för att se allt.

Välorganiserad och bra service för populärt utflyktsmål

Bra mottagande hos arrangören inkl servicepersonal i Hogwarts cape. Bra praktiskt hanterande av lastning/organisation av de olika sällskapen på bussen. Bra busschaufför och värdinnor för oss kunder.

Warner Bros. Studio London: Rundtur med busstransfer Omdöme från: SUSANNA, 2018-06-27