London Afternoon tea

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om London

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i London?

Vilka är de bästa dagsturerna från London?

De bästa dagsturerna från London:

Stonehenge

London: Fler aktiviteter och sevärdheter

London: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 846 omdömen

Jag gav denna turné till min bästa vän på hennes födelsedag. Hon är ett totalt Londonfan, men hade aldrig gjort något liknande. Vi var båda så exalterade. Alla välkända sevärdheter körs iväg och du får intressant information. Små aptitretare, Prosecco och te serveras också. Vi skrattade mer än vi gjort på länge. Du bör definitivt boka det övre däcket på grund av utsikten. Allt som allt var det en bra eftermiddag.

Det var det bästa beslutet att boka denna båttur. Vi hade extremt tur med vädret, det var strålande solsken och det var 32 grader. Det var behagligt svalt på båten och det fanns gott om kaffe och te samt många läckerheter som personalen tog med till våra bord. Det var en väldigt trevlig atmosfär och du hade en fantastisk utsikt. På vägen tillbaka berättades det mycket om sevärdheterna som vi kunde se.

Det var en fantastisk upplevelse på afternoon tea att se Londons landmärken på samma gång. Vår guide Katharina var mycket trevlig och förklarade några sevärdheter, även om det inte var en del av det. Smörgåsarna var exceptionellt läckra.

Bra ordnat och gott te och tillbehör. Jättebra guide på vägen tillbaka

It was really good and our guide Ilham was brilliant!