Våra mest rekommenderade saker att göra i London

London: Rundtur på National Gallery före arbetstid med konstverkstad

1. London: Rundtur på National Gallery före arbetstid med konstverkstad

Upptäck Londons National Gallery på en rundtur före lunchtid och gör en resa genom konsthistorien medan du utforskar en av världens mest imponerande konstsamlingar. Upptäck innebörden bakom mästerverken med din historiska guide och skissa dina egna skapelser inne i galleriet. Möt din guide på National Gallery och ge dig ut på en rundtur enbart för din grupp. Vandra genom de stora salarna utan de vanliga folkmassorna och förundras över kända konstverk som visar konstens utveckling genom historien. Upptäck målningarnas djupare innebörd med detaljerade förklaringar från din konsthistoriska guide. Därefter kan du delta i en exklusiv skissworkshop inne i det tomma galleriet. Lär dig grunderna i skissning och perspektiv av din guide och låt de omgivande konstverken ge bränsle åt din kreativitet. Skapa din egen unika souvenir som du kan ta med dig hem efter din unika upplevelse på denna ikoniska plats. GetYourGuide samarbetar med National Gallery i London för att ge dig en verkligt unik upplevelse med en av de största konstsamlingarna i världen. Se världsberömda målningar på en exklusiv rundtur före öppettider och förverkliga dina egna idéer med en skissworkshop.

London: Carib-British Roast med Original Flava

2. London: Carib-British Roast med Original Flava

Välkomna en läcker 2-rätters brittisk stek i karibisk stil med en av grundarna av Original Flava. Titta på när antingen Craig eller Shaun tillverkar sin speciella jerkmarinad medan de förklarar historien bakom denna fusionsrätt Anländer till Original Flava Residency i hjärtat av Brixton och träffa din värd, Craig eller Shaun från Original Flava. Titta sedan på en live demonstration om hur du förbereder deras ikoniska jerk marinade och krydda dina ingredienser för den karibiska-brittiska steken. När du tittar på demonstrationen, fördjupa dig i historien bakom detta fusionskök. Upptäck hur karibisk-brittisk mat har utvecklats och hur dessa kulturer sammanfogades och påverkade varandra. Efter live-demonstrationen, slå dig ner för en munvatten två-rätters middag. Njut av din karibisk-brittiska rostmiddag och njut av älskade element från båda kulturerna, från Yorkshire pudding till jerk kyckling, tillsammans med brun gryta kyckling, stekt lamm, stekt dumplings, sås, rostade potatisar och mer. Det finns också ett köttfritt alternativ för vegetariska gäster och veganska gäster. Blötlägg i den varma atmosfären i rummet när du delar berättelser med din värd och andra matälskare. I slutet av din upplevelse, ta hem en burk med jerk marinade, en ny förståelse för karibisk-brittiska köket, och några tips för att berika din hemlagning. Södra London-födda och baserade bröder Craig och Shaun ger sin kärlek till karibisk mat till en vanlig publik genom sociala medier och kokböcker. Gå med i Original Flava för en exklusiv kulturupplevelse i London när du upptäcker det bästa av både brittiskt och karibiskt kök.

Från London: Tur till Harry Potter Warner Bros Studios

3. Från London: Tur till Harry Potter Warner Bros Studios

Perfekt för dem med en förkärlek för Harry Potter. Denna Warner bro studio rundturen erbjuder en unik möjlighet att utforska de magiska Harry Potter-filmerna – som tillsammans utgör den mest framgångsrika filmserien någonsin. Följ med bakom kulisserna och upptäck ett stort antal fantastiska kulisser, kostymer och rekvisita. Lär dig några välbevarade hemligheter, bland annat fakta om de specialeffekter och animatronics som gjorde Harry Potter-filmerna så populära över hela världen. Stig in på de berömda kullerstenarna i Diagon Alley, med skyltfönster av Ollivanders trollstavsbutik, Flourish and Blotts och Weasleys' Wizard Wheezes. Se ikoniska rekvisita från filmerna, inklusive Harrys Nimbus 2000 och Hagrids motorcykel. Återupptäck andra minnesvärda kulisser från filmserien, inklusive Gryffindors gemensamma rum, pojkarnas sovsal, Hagrids hydda och klassrummet för trolldrycker. Besök plattform 9 ¾ och åk med Hogwartsexpressen. Utforska en perfekt återskapad plattform och själva tåget och återupplev magin från Harrys resor till Hogwarts genom att posera med en bagagevagn precis innan den försvinner genom väggen och gå genom tågvagnen. Lär dig hur de ikoniska tågscenerna filmades och bläddra bland din favoritkaraktärs bagage! Avsluta ditt Hogwarts Express-äventyr i en souvenirbutik med tågtema och köp godbitar inspirerade av dina favorit Potter-filmer. För första gången någonsin kan du gå in i Gringotts Wizarding Bank! Promenera genom Gringotts trollkarlsbank, Lestranges valv, ett galleri med svartalver och mycket  mer. Beundra de imponerande marmorkolonnerna och upptäck de kostymer och proteser som tillhör Bogrod, Griphook och många andra Goblin-bankirer. Våga dig sedan in i djupet av Lestranges valv, som användes  för att förvara Bellatrix Lestranges skatter och omge dig själv med dyrgriparna. Du har ungefär fyra timmar på dig att njuta av Harry Potter-studions magi. På grund av intensiv trafik under vissa delar av året kan rundturen kortas ned något, men minsta tid du tillbringar i studion är fyra timmar. Med bussresan inräknad tar hela rundturen 7-7,5 timmar, beroende på trafiken och entrétider. Upptäck Hogwarts: 2 maj - 4 september 2023: För första gången sedan inspelningen kommer över 400 flytande ljus att pryda det förtrollade taket i den stora salen, vilket ger besökarna en chans att kliva in i kulisserna precis som skådespelarna skulle ha sett dem under Harry Potter och de vises sten.

London: Biljett till The London Eye

4. London: Biljett till The London Eye

Kliv in i en inglasad kabin och känn spänningen när du åker upp över vattnet och se Westminsterpalatset och Big Ben på nära håll. Sväva ovanför de magnifika byggnaderna till en höjd på 135 meter inuti världens högsta roterande observationshjul.  Beundra en fascinerande 360 graders utsikt över hela staden som ligger framför dig. Se ut över de mest kända landmärkena, som Buckingham Palace, Sankt Paulskatedralen, Towern och upp till 40 kilometer utanför London – ända till Windsor Castle på en klar dag. Upplev den gradvisa rotationen och låt dig förundras över Londons liv och rörelse under dig. Beundra den vackra solnedgången över staden eller alla de tusentals blinkande ljusen när mörkret har lagt sig. 

London: Biljett till Towern & utställningen av kronjuvelerna

5. London: Biljett till Towern & utställningen av kronjuvelerna

Ta en tur av det tidlösa Towern, som har varit en del av den brittiska historien sedan 1000-talet. Unesco-världsarvet Towern byggdes 1086 av Vilhelm Erövraren.  Upptäck Londons slott, som är en säker fästning, ett kungligt palats och dessutom ett ökänt fängelse. Se korparna som bor runt murarna och ta reda på varför de anses vara Towerns beskyddare. Promenera över Tower Green för att se var många avrättningar ägde rum, bland annat av två av Henrik VIII:s fruar. Du får också tillträde till Towerns interiörer. Förbered dig på att bli bländad av Storbritanniens kronjuveler. Dessa ovärderliga symboler för den brittiska monarkin utgör världens största samling av kronjuveler. Titta på de 23 578 ädelstenarna, inklusive den glittrande kejserliga statskronan – enbart denna kronan har 2 868 diamanter, 273 pärlor, 17 safirer, 11 smaragder och 5 rubiner. Få värdefulla insikter i Towerns historia från några av dess mest kända invånare, Yeoman Body. Även om turerna för närvarande inte är tillgängliga kommer Yeoman Warders att finnas på plats för att berätta fascinerande historier om tornet genom tiderna.

London: Madame Tussauds

6. London: Madame Tussauds

Miljontals människor har strömmat in genom dörrarna till Londons Madame Tussauds sedan det öppnade för över 200 år sedan. Lägg till ditt namn på listan och gå upp på röda mattan för att se alla dina favoritstjärnor. Repen och stolparna i museistil har försvunnit, så du kan verkligen komma nära inpå A-listans kändisar, sportlegender, politiska tungviktare och historiska ikoner. Återupplev ögonblicken och händelserna som skapade världsnyheter. Möt dina favoritkändisar - så som Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch och Tom Hardy - på den ultimata festen. Hälsa folket med den brittiska kungafamiljen på Buckingham Palaces ikoniska balkong, ta en selfie med det kungliga paret Harry och Meghan och träffa Harry Styles. Utforska den vilda djungeln i Kong: Skull Island med Tom Hiddleston som kapten James Conrad eller ta en taxi genom London för en resa genom 400 år av huvudstadens historia. Använd sedan kraften för att transporteras till en galax långt, långt borta och bli en stjärna i det stora Star Wars-universumet.

LHR London Heathrow Airport: Plaza Premium Lounge

7. LHR London Heathrow Airport: Plaza Premium Lounge

Undervik trängseln och kaoset i den allmänna avgångsloungen och koppla av med stil innan du flyger från London Heathrow Airport. Välj mellan en vistelse på 3 eller 6 timmar och gör dig sedan bekväm i någon av de premiumlounger som finns i terminal 2 (avgång), terminal 3 (ankomst), terminal 4 (avgång och ankomst) och terminal 5 (avgång). I loungen kan du njuta av möjligheten att koppla av före ditt flyg och koppla av på de bekväma sittplatserna medan du tittar på TV:n, som är utrustad med Sky Sports. Du kan också använda dig av loungernas obegränsade höghastighets-WiFi och äta en mängd nytillagad säsongsbetonad mat samt drycker från en fullservicebar.

London: Warner Bros. Studio-rundtur med transfer

8. London: Warner Bros. Studio-rundtur med transfer

Njut av ett magiskt äventyr med Harry Potter på Warner Brothers Studio. Hoppa ombord på bussen i centrala London och åk till åskviggarnas, chokladgrodornas och polyjuice-elixirens förtrollande hem. Kom nära och se de trollbindande kulisserna, den ikoniska rekvisitan och kläderna som trion Harry, Ron och Hermione hade på sig. Upptäck några av Hogwarts bäst bevarade hemligheter, med roliga insikter om specialeffekter och animatronik. När du anländer till studiorna kan du utforska alla kulisser, rekvisita och studions presentbutik i 4 timmar. Ta chansen att fotograferas på dina favoritplatser från filmerna, bland annat Stora salen, Dumbledores kontor och Gryffindors sällskapsrum.  Vandra nedför kullerstenarna i Diagongränden och få en inblick i de lokala häxornas och trollkarlarnas liv när du passerar Ollivanders, Boklund och Alster, samt Eeylops ugglemarknad. Besök plattform 9¾ och åk med Hogwartsexpressen. Utforska en perfekt kopia av plattformen och själva tåget. Återupplev Harrys resa till Hogwarts genom att posera med en bagagevagn precis innan den försvinner in i väggen. Avsluta ditt äventyr med Hogwartsexpressen i souvenirbutiken med tågtema och köp minnesprylar som är inspirerade av dina favoriter bland Harry Potter-filmerna. Efter att du har druckit en skummig honungsöl och provat att rida på en kvast är det dags att gå ombord på bussen som tar dig tillbaka till London. Glöm inte att kolla in studiobutiken för att hitta souvenirer innan du reser tillbaka till mugglarvärlden!

Warner Bros. Studio London: Rundtur med busstransport

9. Warner Bros. Studio London: Rundtur med busstransport

Denna 7-timmarstur (inklusive 4 timmar i studion) ger dig möjlighet att utforska de magiska, världsberömda Harry Potter-filmerna på Warner Brothers Studio London, vilket inkluderar Förbjudna skogen. Ta en titt på ett stort antal vackra kulisser, kostymer och rekvisita. Få reda på några välbevakade hemligheter, inklusive fakta om specialeffekterna och de hisnande animatronikerna som gjorde dessa filmer så populära över hela världen. Njut av förfriskningar i Studio Café, inklusive nytillagade varma soppor och snacks, sallader, smörgåsar och eftermiddagsfika. Andra snacks kan köpas på 2 ställen på studioturen. Utforska studiobutiken som har ett brett utbud av gåvor och souvenirer som kan påminna dig om den dag du tillbringade i Harry Potters värld. År 2022 öppnades glasdörrarna till professor Sprouts växthus för första gången. Precis som en Hogwarts-student kan du gå in i växthuset, där det finns många exotiska och magiska växter, och stanna till för att plocka fram en krukväxt med mandragora som en del av en interaktiv visning. Du kommer att känna igen den giftiga tentakulan från Harry Potter och hemligheternas kammare, som hänger från taket när du går igenom.

London: Guidad tur av Wembley Stadium

10. London: Guidad tur av Wembley Stadium

Följ i legendernas fotspår. Denna rundtur av Wembley Stadium låter dig utforska bakom kulisserna på Storbritanniens största idrotts- och musikanläggning. Den här prisbelönta rundturen tar dig djupt in i stadions hjärta och inkluderar omklädningsrummen, presskonferensrummet, spelartunneln, planen och den ikoniska Royal Box. Få chansen att återuppleva stadions största ögonblick, från Englands fantastiska VM-seger 1966, triumfer i UEFA Champions League, den pågående traditionen med Emirates FA Cup-finalen, otaliga utsålda konserter och mycket mer. Utställningen Crossbar Exhibition och Walk of Legends öppnar Wembley-arkivet och visar upp stadions ursprung, rika historia och arv som sträcker sig så långt tillbaka som till British Empire Exhibition 1924. Besökarna kommer att kunna ladda ner en app-baserad guide när de anländer till stadion. Med QR-koder kan besökarna skanna och få tillgång till det digitala innehållet på sina egna enheter. Det finns gratis wi-fi för de besökare som inte kan använda sina mobildata.

Lägg till datum

Saker att göra i
London
Från dubbeldäckare till pubar och musikaler – den brittiska huvudstaden har något för alla smaker.

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i London

Alla aktiviteter

804 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 51

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av London

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om London

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i London?

Vilka är de bästa dagsturerna från London?

De bästa dagsturerna från London:

Stonehenge

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i London?

London: Fler aktiviteter och sevärdheter

London: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 191 905 omdömen

Väldigt bra rundtur, guiden var exceptionellt bra.... Kunnig och väldigt intressant allt lyssna på. Oxford var fantastiskt att uppleva, Warner Bros studion var riktig roligt, 4h gick snabbt.

Fantastisk upplevelse och vi hade turen att få en riktigt bra guide. Väl värt pengarna och både jag och min pojkvän tyckte allt var jättebra.

En upplevelse! Det var mycket större än jag föreställt mig och fantastiska miljöer/scener.

Fantastisk upplevelse!! Så värt pengarna!! Skulle lätt göra det igen!

Rent och snyggt. Bra wifi på bussarna. Välorganiserat.