Loch Lomond


Vad besökare tycker om Loch Lomond

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 3 223 omdömen

Vi hade en fantastisk dag med härlig guide (William 28/9), underbara vyer och perfekt väder! Stannade vid the Kelpies och Loch Lomond ca 20 min vardera, kändes som lagom med tid. Ca 1 tim 15 min stopp för lunch i Aberfoyle, vi hade med oss mat och åt på en bänk och hann också titta runt i en större butik. Ca 2 timmars stopp vid Stirling Castle där vi hann med att gå runt och titta i lugn och ro samt fika. På vägen hem gjorde vi ett extra stopp för att titta på de tre broarna vid North Queensferry eftersom alla på bussen varit tillbaka i tid hela dagen och vi därför hade lite tid över. Vår guide hade ett leende på läpparna och alltid en historia att berätta, verkligen trevlig! Upplevde inte att det var mycket folk på något av våra stopp, inga köer eller turistig känsla.

Vår guide Mike berättade på ett utmärkt och lättsamt sätt. Han tog med oss på en liten avstickare för att titta på häftig fors med mycket vatten tack vare att det hade regnat mycket. Vi fick se mycket vacker natur och några slott. Om du vill få god tid till att besöka slotten kanske andra turer är bättre. Vädret var växlande med både regn och sol vilket gjorde naturen än vackrare.

Trevlig utflykt men lite dåligt med information om var vi skulle stanna till och när t.ex. lunchen var inplanerad. Vår guide körde dock sin första tur själv så jon är förlåten. Lite kort tid vid the Kelpies. Hann i princip bara fram, ta kort och så tillbaka till bussen. Vackert vid Loch Lomond och Stirling Castle. Åker gärna med Rabbies igen.

Just do this! Best spent 9 hrs of my life! Thanks Martin for an interesting and a personal touch to Scottish history. I can tell you love your job and that you are truly engaged. Wish you all the best and hope that many more people like me get a chance to experience breath taking Scotland with you

Vår guide Duncan var mycket duktig. Lätt att förstå och mycket kunnig

Bra med lite längre stopp på vissa platser. Det behövs för att man ska hinna med upplevelserna. Stoppet vi Lussekatter var för kort. Tillbringade mesta tiden i toaletten hade behövt 15 min till. Besöket blev lite meningslöst