Välj datum

Lobkowicz-slottet

Alla saker att se i Lobkowicz-slottet

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Lobkowicz-slottet? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Lobkowicz-slottet

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 3 228 omdömen

väl värt priset!

Utmärkt valuta för pengarna, vi tillbringade 3 till 4 timmar här och ingången tog oss in på Palace-utställningen som var utmärkt, det gamla slottet, katedralen (som var fantastisk), den gyllene banan (du går nerför den och kommer ut precis kl. botten så man måste gå uppför en brant backe - inte värt mödan) och ytterligare en utställning. Nackdelen - du måste hämta dina faktiska biljetter från utställningsdisken Lobkowicz Palace som ligger i andra änden av komplexet, nedför en brant backe (du måste gå upp igen.....) OCH - promenaden till slottskomplexet är ett monster, särskilt på den vackra dagen som vi hade (33 grader) och ingen väg en taxi tog sig igenom folkmassorna på så smala gator så att gå är verkligen det enda alternativet. VÄLDIGT upptagen men värt det.

Strålande del av Prag! Med denna(n) biljett(er) får du en god uppfattning om denna vackra del av staden och dess historia. Det var oklart för oss var vi kunde få tag i entrébiljetterna som vi hade köpt online. Men du måste verkligen vara i Lokovicz-museet, där en vänlig engelsktalande herre förklarade allt för oss exakt.

Slottet är vackert, ett absolut måste om du besöker Prag. På dagen för vårt besök var en ledig dag som vi nämnde det när vi kom, så det var en enorm massa. Vi visste inte om det, det var ingen varning när jag köpte biljetterna, så faktiskt kunde vi besöka den utan biljett.

Bra promenad runt slottet och slottet. Ljudguidad rundtur i palatset var informativ och du kunde gå runt i din egen takt. Slottet hade olika områden att besöka som var intressanta

Vi hade lite problem med att hitta platsen för att byta ut våra kuponger från början med hjälp av GPS-vägledningen. Vi missade svängen på toppen av backen. Vi njöt av turnén.