Våra mest rekommenderade saker att göra i Llucmajor

Palma Bay: Parasailing-upplevelse

1. Palma Bay: Parasailing-upplevelse

Flyg över Palmabukten under ett parasailingäventyr. Svinga dig upp till 50 meter upp i luften ovanför vattnet, dragen av en kraftfull motorbåt. Välj mellan flera starttider under dagen. Starta turen vid kajen. Gå ombord på en motorbåt och ge dig ut i bukten. När det är din tur utrustar du dig med en flytväst och all nödvändig säkerhetsutrustning och går ut på båtens sjösättningsplattform. Känn adrenalinet när du svävar högt upp i luften, upp till 50 meter över vattnet. Från toppen kan du beundra den spektakulära utsikten över kusten och över bukten. Upplev sevärdheterna från ett spännande fågelperspektiv. Efter en 10 minuter lång flygning återvänder du tillbaka till båten full av endorfiner och otroliga minnen. Du kan välja att ta turen på dagen eller vid solnedgången. Till sist återvänder du till kajen.

Mallorca: Palma Beach Jet Ski Utflykt

2. Mallorca: Palma Beach Jet Ski Utflykt

Bege dig ut på en härlig utflykt med jetski och upplev den här maskinens kraft. Känn spänningen och låt adrenalinet pumpa när du hoppar på de svallande vågorna. Ingen kan bli förvånad av att denna roliga vattensport har blivit så trendig. Det här blir tveklöst ett av dina bästa minnen från din resa. Vårt äventyr med jetski erbjuder dig en unik och underhållande upplevelse, som passar för folk i alla åldrar och med alla nivåer av vana. Vi har ett kul jetski-äventyr för dig, oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare. Turen passar för dina behov och du kommer att vilja testa på den igen.

Palma de Mallorca: Off/On Road Buggy Tour med 2 eller 4 sittplatser

3. Palma de Mallorca: Off/On Road Buggy Tour med 2 eller 4 sittplatser

Upplev Mallorca från ett nytt perspektiv och utforska landets inre på en resa med terrängbuggy. Ta del av oslagbara vyer bort från folkmassorna när du tar dig fram genom Llucmajor och Randa. Stanna för en paus vid ett kloster i Randa. Efter en genomgång med en av guiderna hoppar du ombord på din egen 2-sitsiga buggy för att börja ditt äventyr. Bara några minuter senare får du din första smak av mallorcansk stil när du når de första fälten, små ranchgårdar och traditionella väderkvarnar. Njut av enkel körning tack vare att alla buggyer är utrustade med automatisk växellåda och servostyrning. Alla fordon är också utrustade med säkerhetsbälten så att inga hjälmar behöver bäras och du kan njuta av åkturen utan begränsningar. Omedelbart efter den lilla staden Sant Jordi kommer du till terrängvägen. Därifrån kör du cirka 30 minuter över en oasfalterad bana, där buggyarna verkligen kan visa vad de kan göra. Att lägga märke till hur buggyn utan ansträngning klarar av varje gupp är mycket roligt för både unga och gamla. I slutet av terrängvägen gör du ett litet stopp när du närmar dig utkanten av den traditionella staden Llucmajor. Fortsätt sedan till det närliggande berget Randa, som är lätt att nå efter en kort vägsträcka över fantastiska backar. En av de mest spektakulära panoramaer som Mallorca har att erbjuda väntar. Under en 30-minuters paus på 542 meters höjd kan du njuta av en 360-graders utsikt över hela ön med alla dess förtrollande landskap och pittoreska vikar. Ankom till klostret Randa och njut av en paus på restaurangen där inne. Använd toaletterna eller välj att ta en kaffe, kall dryck eller glass (kostnader ingår inte). Detta är också det perfekta tillfället för alla som vill byta förare innan de åker tillbaka.

Palma Bay: 1 timmes äventyr med motorbåt

4. Palma Bay: 1 timmes äventyr med motorbåt

I full fart med oändliga svängar, hopp och raksträckor. Denna adrenalinfyllda vattenaktivitet är den perfekta kombinationen av båtliv och fart. Han deltar i denna expedition och upptäcker hemligheterna kring Mallorcas kuster. Gå ombord på vår Life & Sea Speed Boat och njut av upplevelsen att korsa Palmabukten och snorkla i vackra grottor. Den här aktiviteten är gjord för äventyrsälskare.

Bodegas Vi Rei: Tågresa, rundtur av vingård samt vinprovning

5. Bodegas Vi Rei: Tågresa, rundtur av vingård samt vinprovning

Åk på en fantastiskt tågresa och se vinproduktionen på nära håll i Mallorcas hjärta på denna vinrundtur som passar för alla. Möt din guide vid vingårdens entré och fördjupa dig i det mallorkinska vinets historia och Bodegas Vi Rei. Utforska sedan de bäst bevarade vingårdarna på Balearerna på en tågresa med panoramautsikt. Beundra utsikten över ändlösa fält av vingårdar längs kusten. Efteråt får du en guidad rundtur i produktionsområdet. Se ingången till druvorna, jäsningshallen, lagringsområdet för fat och tappningslinjen. Slutför rundturen i provsmakningsrummet, där du får prova  fyra viner och ett urval av lokala delikatesser från Vi Rei.

Mallorca: Självkörande 4x4 Jeepsafari-tur

6. Mallorca: Självkörande 4x4 Jeepsafari-tur

Vårt erbjudande består av en morgontur och en eftermiddagstur. Båda turerna körs i en liten grupp (max 18 personer), så att vi kan erbjuda dig en unik och personlig upplevelse av vår vackra ö. Våra turer ger dig chansen att få ut det mesta av din semester och upptäcka Mallorcas vackraste platser. Tillsammans med dina vänner, familj och/eller partner är du ute på vägarna i din egen jeep. Under ledning av vårt team erbjuder vi dig en kombination av sightseeing, simning, terrängridning och snorkling. Kort sagt, en dag full av action och skoj. Efteråt har du ett oförglömligt vackert minne av den vackra ön Mallorca, som du ofta kommer att tänka tillbaka på! Vi ser fram emot att snart få träffa dig i en av våra jeepar!

Gin Eva-provning på Casa Eva

7. Gin Eva-provning på Casa Eva

Gin är "inne": Den har upplevt en verklig boom, eftersom den är en utmärkt spritdryck för att förbereda en mängd olika cocktails. Vi på Gin Eva har destillerat gin i mer än 10 år. Vår förståelse av gin är mycket relaterad till andan i Medelhavets livsstil. Vi vill gärna dela denna idé och vår passion för denna mångsidiga sprit med dig och bjuder in dig att dela en eftermiddag med vänner i en fantastisk miljö, med utsikt över destilleriet, för att uppleva smaken av Medelhavet på Gin Eva. Deltagarna får prova 5 ginsorter från destilleriet i en guidad provning, medan vi förklarar hur vi kom igång, hur vi gör saker och varför, och vi tar en resa in i framtiden för gin. Vi avslutar upplevelsen med att njuta av en överraskningscocktail, tillagad med vår egen destillerade sprit, och vi delar också med oss av tips om hur man enkelt, praktiskt och njutbart tillagar cocktails hemma med verktyg som alla har. Och om du känner för att stanna kvar lite längre kan du alltid njuta av en gin och tonic på provningsrummets terrass.

Havsgrottor på Stand Up Paddle

8. Havsgrottor på Stand Up Paddle

Om du är ute efter en spännande vattenäventyr är vår 2-timmars Stand-Up Paddle-tur till Green Cave skräddarsydd för äventyrsentusiaster med tidigare erfarenhet av Stand-Up Paddle. Fördjupa dig i havets skönhet, utforska den fängslande gröna grottan, snorkla i livfullt turkost vatten och njut av ett utsökt mellanmål på en lugn strand. Resplan: 1: Vid startpunkten kommer reseledaren att förse dig med vattenskor, paddel, bräda och flytväst. 2: Börja ditt 2-timmars äventyr med en stand-up paddle-resa till den fascinerande gröna grottan. 3: Fördjupa dig i det fantastiska turkosa vattnet när du snorklar och upptäcker en livlig undervattensvärld. 4: Efter spänningen kan du varva ner på den lugna stranden och njuta av ett utsökt mellanmål. Gör dig redo att skapa bestående minnen på bara 2 timmar av ren spänning och avkoppling! Obs: Upplevelsen slutar vid startpunkten.

Llucmajor: Fler aktiviteter och sevärdheter

Llucmajor: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Llucmajor

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 440 omdömen

Först hämtades vi punktligt på den överenskomna punkten av en mycket modern, väl luftkonditionerad och ren buss. Sedan samlades alla andra deltagare. I Palma började guiden sedan förklara området på väg till Alcudia på flera språk. I Alcudia hade vi ca 1 1/2 timme på oss att utforska gamla stan och marknaden. Sedan gick vi vidare till utsiktsplatsen vid Cape de Formentor. En halvtimme räckte med tid för vackra bilder. Sedan gick vi till stranden Formentor. Här hade vi ca 2 1/2 timmes fritid. Det var vackert där men också väldigt trångt. Detta följdes av en båttur (cirka 30 minuter) till hamnen i Pollenca. Bussen hämtade oss där och förde alla tillbaka till upphämtningsstället. Sammantaget var det en lång tröttsam dag i värmen men resan var värd varenda krona!

Det är vår elfte gång på Mallorca och vi njuter av att besöka öns vingårdar. Denna gång ViRei. Turen började med en tågresa genom vingårdarna, mycket trevligt och större än förväntat. På vägen blev det provsmakning av de mogna druvorna från kocken själv och en hel del djur att se. Efteråt gick vi igenom vinproduktionens hallar med massor av intressant information. Själva vinprovningen var utan mycket atmosfär. Du kan smaka 6 viner, aptitretarna är dåliga och det finns definitivt inget vatten för att neutralisera smaker. För första gången köpte vi inget vin, utan istället olivoljan, som också produceras av träden i kanten av vingården.

Dagsturen var riktigt trevlig! Det genomfördes dock inte exakt som beskrivet. Överföringen tills den äntligen kom igång tog relativt lång tid. I början körde vi till en marknad i Sineau. Sedan körde vi bara förbi Alcudia. Tyvärr kunde vi inte besöka staden. Sedan gick vi upp till Cape Formentor och stranden. Till sist åkte vi till Pollenca med båt. Vi körde direkt tillbaka från hamnen.

Vi lämnade Palma mycket punktligt, de hämtade oss nära hotellet. Resan var trevlig eftersom guiden förklarade allt för oss, historien om varje plats, historien om skärgården, ön...

Turnén var fantastisk, vår guide Alejandro var mycket kompetent och visste mycket om Mallorcas historia.