Lägg till datum

Saker att göra i
Lloret de Mar

Våra mest rekommenderade saker att göra i Lloret de Mar

Lloret de Mar: Seglats ombord på katamaran med grillning och drycker

1. Lloret de Mar: Seglats ombord på katamaran med grillning och drycker

Njut av en underbar dag i solen när du ger dig ut på en kul seglats utmed Costa Brava. Kliv ombord en vacker katamaran i Lloret de Mar och sätt segel. Slå dig ner i det stora nätområdet och upplev känslan av att flyta ovanför havet medan du lyssnar på musik och smuttar på en drink.   Efter en timmes seglats genom det fantastiska havslandskapet med klippor, grottor, avskilda stränder och fiskebyar stannar båten till på ett lugn plats. Bada i en liten vik, lek på de gigantiska badmadrasserna eller snorkla i det vackra vattnet. Njut av en grillfest ombord med hamburgare av nötkött, marinerade kycklingtärningar, pasta med tomatsås, sallad och dessert. Förgyll din upplevelse med gratis drycker, vilket inkluderar öl, sangria, läsk och vatten. Återvänd sedan till Lloret de Mar och njut av atmosfären på båten medan du lyssnar på musik.

Från Barcelona: Dagstur till Costa Brava

2. Från Barcelona: Dagstur till Costa Brava

Utforska den karga kustlinjen med charmiga stränder, tallskogar och kristallklart vatten på Girona-kusten med denna dagsutflykt från Barcelona. Res med en luftkonditionerad buss till Lloret de Mar och ta en båt till Tossa de Mar för en guidad rundtur. Avresa från busstationen "Estació del Nord" i centrala Barcelona på morgonen för att köra till Lloret de Mar, den största turistbyn på Costa Brava. När du anländer till Lloret de Mar får du uppleva den livliga och pulserande staden. Promenera längs strandpromenaden och njut av den hisnande utsikten över den majestätiska Lloret Beach och den gömda Sa Caleta. Gå genom de smala gatorna, som har kvar en atmosfär av Llorets maritima förflutna. Upptäck den modernistiska arkitekturen i kyrkan St Roma. Gå ombord på Dofijets och segla till grannbyn Tossa de Mar. Titta på det karakteristiska landskapet medan du kryssar, en procession av enorma klippor som har formats av havet och vinden till fantasifulla former under århundraden. Anländer till Tossa de Mar och utforskar dess stränder och medeltida lämningar. Utforska Tossas gamla stadskärna, som sedan 1931 är ett konsthistoriskt monument och en av de få kvarvarande befästa medeltida städerna på den katalanska kusten. Upptäck traditionella fiskekvarter som Sa Roqueta. Du har tid över för lunch i Tossa, där du kan ta del av ett stort gastronomiskt utbud eller besöka butikerna. På eftermiddagen åker du tillbaka till Barcelona med buss.

Lloret de Mar: Festkryssning med BBQ och drinkar

3. Lloret de Mar: Festkryssning med BBQ och drinkar

Klättra ombord på en vacker katamaran och bli välkomnad av din besättning. Lyssna på DJ:n medan ni sätter segel. Njut av en BBQ och simma i det kristallklara vattnet i Costa Brava. Börja segla ut till havs och kasta ankar vid ett härligt inlopp för att ta en simtur i cirka 20 minuter. Ha lite kul med flytande madrasser, en studsmatta och sola i det stora nätområdet. Sätt dig ner och njut av din lunch, som innehåller pasta, hamburgare, marinerade kycklingbitar och fruktcocktails. Medan du äter kan du lösa in din biljett mot 5 glas gratis öl, sangria eller läsk. Du kan också njuta av obegränsat med vatten. Återvänd mot Lloret de Mar medan musiken skruvas upp. Dansa, titta på din värds uppträdande och sola på däck på vägen tillbaka. Tänk på att svensexor inte är tillåtna. Kostymer, visselpipor, megafoner etc. är helt förbjudna.

Sant Feliu de Guíxols: Kajak- och snorklingstur

4. Sant Feliu de Guíxols: Kajak- och snorklingstur

Utforska Cala dels Frares, Punta de Garbí, S'Adolix och den omgivande Costa Brava-regionen med en kajak- och snorkeltur. Beundra de dolda vikarna när du paddlar längs den karga kusten. Stanna till för att snorkla vid den avlägsna stranden Cala Vigatà och titta efter inhemska fiskar och vilda djur. Begynna din tur med att träffa din guide, samla ihop din snorkel- och kajakutrustning och lära dig viktiga säkerhetstekniker och hur man manövrerar en sit-on-top kajak. Sedan är det dags att gå ombord på kajaken och kryssa norrut eller söderut. Utforska dolda vikar, förundras över de karga klipporna och håll utkik efter det lokala djurlivet medan du flyter över ett vattenunderland. Ta en paus vid Cala Vigatà eller snorkla i vikens klara vatten innan du kajakar tillbaka till stranden för att avsluta turen.

Lloret de Mar: Sunset Catamaran Cruise med DJ och drycker

5. Lloret de Mar: Sunset Catamaran Cruise med DJ och drycker

Driv dig in i en energisk atmosfär på en segelbåtskryssning som är skräddarsydd för festälskande ungdomar. Segla längs kusten i Lloret de Mar medan du lyssnar på DJ:n ombord och dricker upp till fem drinkar. Njut av ett stopp vid en vacker avskild vik där du kan bada och titta på solnedgången. Slut dagen på ett bra sätt genom att gå ombord på en rymlig katamaran i Lloret de Mar för att unna dig en rolig kväll till havs. Sätt segel och kryssa längs den berömda Costa Brava, med dess klippiga kust och pittoreska hus. Utforska en lugn vik, ta ett dopp i det turkosa vattnet och se solen gå ner över havet. Var fascinerad av utsikten över kusten som badar i skymningens gyllene dis medan du sjunger med till DJ:s peppiga musik i en oöverträffad upplevelse med drycker inkluderade. Ta med dina vänner och få igång festen med en grupp likasinnade unga individer.

Lloret de Mar: Costa Brava kajak tur och simning

6. Lloret de Mar: Costa Brava kajak tur och simning

Rutt: Fenals-S'Agulla- Fenals Avstånd: 4 km Svårighetsgrad: Lätt, lämplig för alla Utforska Costa Brava i kajaker. Dubbelkajaker med stor stabilitet och enkel hantering, idealiska för barnfamiljer. Innan du börjar rutten ger instruktörsguiden en teknisk förklaring om navigering och säkerhet. Rutten genomförs längs en kust med stor skönhet som gör att vi kan ta oss till avsnitt med svårtillgänglig väg, halvvägs genom rutten görs ett stopp för att ta ett bad i en vik med kristallklart vatten.

Från Lloret de Mar: Färja tur och retur till Tossa de Mar

7. Från Lloret de Mar: Färja tur och retur till Tossa de Mar

Njut av färjebiljetter tur och retur till Tossa de Mar från LLoret de Mar. Res längs kusten och upptäck ett unikt landskap med vackra vikar och stränder som bara kan ses från havet. Färjan avgår från Lloret och tar ca 45 minuter till Tossa de Mar. När båten anländer till Tossa de Mar lämnar du båten för att besöka den gamla fiskarstaden. Strosa runt i den medeltida staden, besök slottet eller koppla av på stranden som omges av naturliga klippformationer. Alternativt kan du stanna ombord och åka tillbaka till din ursprungliga avgångsplats direkt. Njut av en dag ute och utforska denna fantastiska del av Costa Brava. Tillgängliga returtider från Tossa de Mar är: APRIL 12:30, 13:45 eller 15:15.- MAJ 12:30, 14:30, 15:00

Från Costa Brava: Barcelona och Antoni Gaudís arbete Busstur

8. Från Costa Brava: Barcelona och Antoni Gaudís arbete Busstur

Utforska Barcelona genom att följa spåren av den modernistiska arkitekten Antoni Gaudís arbete. Lär dig av din guide om designen och byggandet av La Sagrada Familia ochd Casa Batlló. Bli upphämtad från centrala platser på Costa Brava, inklusive Malgrat de Mar, Blanes, Pineda de Mar, Calella, Lloret de Mar och Tossa de Mar. Upptäck livet och arvet från Antoni Gaudí, den berömda arkitekten som är född i Katalonien. Ta en paus vid La Sagrada Familia, världens största ofullbordade katolska kyrka, och Casa Batlló i hjärtat av stadens centrum. Uppskatta den ovanliga stilen för varje byggnad som Gaudí var känd för. Admire de fotgängare och trädkantade gatorna i Rambles och lära dig om dess betydelse som ett historiskt landmärke. Se den höga Arco de Triunfo som en gång i tiden var en port till Barcelonas världsutställning. Lär dig varför Plaça Catalunya anses vara Barcelonas verkliga stadskärna. . Få panoramautsikt över staden och hamnen vid Montjuïc och Mirador de l'Alcalde i kullarna i stadens utkanter.

Lloret de Mar: Scuba Diving Experience ingen licens krävs

9. Lloret de Mar: Scuba Diving Experience ingen licens krävs

Upplev magin med dykning när du dyker i det lugna vattnet runt Lloret de mar i Spanien med en instruktör som utsetts till dig och din grupp. Var instängd i vatten och väl omhändertagen av din instruktör, så att du kan njuta av de första oförglömliga andetag under vattnet. Börja med en teorisession och all utrustning förklaras för dig. Gå sedan till en poolliknande vik för att öva ditt första andetag under vattnet och bekanta dig med dykutrustningen. Slutligen, ta några steg längre och börja andas undervattenssim utanför bukten. Kom nära det marina livet på ett maximalt djup av 12 meter och utforska undervattensvärlden.

Lloret de Mar: Kajak- och snorkelutflykt i Costa Brava

10. Lloret de Mar: Kajak- och snorkelutflykt i Costa Brava

Utflykt i kajak i Lloret de Mar från Playa de Fenals. Innan du börjar åka, kommer instruktören att förklara navigations- och säkerhetstekniken. Rekorrido transcurre entre pasos estrechos, canales de rocas, playas y calas de una Costa Brava auténtica. Vi går i land i en kala utan tillgång till land, för att öva på att snorkla och upptäcka mångfalden i havsbottnen. Snorkelmaterialet ingår.

Alla aktiviteter

22 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Lloret de Mar

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Lloret de Mar?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Lloret de Mar:

Lloret de Mar: Fler aktiviteter och sevärdheter

Lloret de Mar: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Lloret de Mar

Samlat omdöme

4.5
(1 234 recensioner)

Detta var perfekt för oss eftersom vi i princip ville tillbringa dagen i Costa Brava, ta en båttur, men jag kände bara inte för att ordna en bil/buss och båttur på egen hand lol. Jag är sååå glad att vi kom ut hit för en dag (och också glad att jag bestämde mig för att inte stanna över natten i Costa Brava eftersom jag känner att en dag räcker för att känna att du har sett tillräckligt). Vi tillbringade 1 timme på bussen (med AC) för att åka till Lloret de Mar där vi tillbringade 1 timmes ledig tid - eftersom det här är en ganska nedgången festplats är jag glad att vi inte tillbringade mycket tid här men supernöjd Vi kom för att klättra i det lilla slottet och se utsikten uppifrån var otroligt. Vi tog sedan en 1 timmes båt från Lloret de Mar till Tossa de Mar (få en plats högst upp på båten inte botten om du inte vill kvävas) där vi hade den bästa skaldjuren! Rekommenderar starkt att gå uppför slottet där också och äta lunch på en av restaurangerna i det gamla slottets område! Älskade upplevelsen.

Fantastisk kryssning! Besättningen ombord är verkligen bedårande, åkturen är fantastisk, det tar två timmar, återresan för att komma till öppet hav, sedan ett kort stopp på två timmar för att kunna simma i det klara vattnet, det är väldigt trevligt, där har underhållning, danser anordnade av kaptenen för passagerarna, med musik under hela kryssningen, det var riktigt bra! Måltiden ombord är helt okej. Jag är säker på att jag kommer att göra det igen nästa gång jag åker till Spanien! jag rekommenderar 1000%

Helt exceptionell, lysande båttur. Jämföra? DJ var fantastisk tyckte verkligen om sitt jobb, de andra 2 x personalen som serverade drinkar och mat var riktigt eländiga och griniga. De förstörde det inte för oss även om vi hade den bästa tiden och tack och lov för DJ-killen med dreads, riktigt coolt! Han gjorde det åt oss och sjöng grattis på födelsedagen till min svärdotter Gemma.

Turnén gav omfattande autonomi för att se kustlinjen, så att vi kunde se vad vi ville se. Oavsett om ett sött kafé med en läcker smörgås, gamla stan eller koppla av på stranden. Med tanke på den omfattande självständigheten inkluderades inte maten och lade till ett rejält pris på den redan dyra turnén. Trots det var turnén rolig och hade en fantastisk dag.

Utmärkt dag på resa till Costa Brava! En tid att simma i det klara vattnet och maten.. kycklingburgerpasta och sallad.. även läskvattensangria och öl.. musik under hela resan.. den vänliga besättningen och speciellt vår guide Claudio Carmona, mycket vänlig.. underhållande och få alla att dansa.. med magiska tricks..!! Jag rekommenderar det utan att tveka!