Våra mest rekommenderade saker att göra i Lloret de Mar

Lloret de Mar: Seglats ombord på katamaran med grillning och drycker

1. Lloret de Mar: Seglats ombord på katamaran med grillning och drycker

Njut av en underbar dag i solen när du ger dig ut på en kul seglats utmed Costa Brava. Kliv ombord en vacker katamaran i Lloret de Mar och sätt segel. Slå dig ner i det stora nätområdet och upplev känslan av att flyta ovanför havet medan du lyssnar på musik och smuttar på en drink.   Efter en timmes seglats genom det fantastiska havslandskapet med klippor, grottor, avskilda stränder och fiskebyar stannar båten till på ett lugn plats. Bada i en liten vik, lek på de gigantiska badmadrasserna eller snorkla i det vackra vattnet. Njut av en grillfest ombord med hamburgare av nötkött, marinerade kycklingtärningar, pasta med tomatsås, sallad och dessert. Förgyll din upplevelse med gratis drycker, vilket inkluderar öl, sangria, läsk och vatten. Återvänd sedan till Lloret de Mar och njut av atmosfären på båten medan du lyssnar på musik.

Från Barcelona: Dagstur till Costa Brava

2. Från Barcelona: Dagstur till Costa Brava

Utforska den karga kustlinjen med charmiga stränder, tallskogar och kristallklart vatten på Girona-kusten med denna dagsutflykt från Barcelona. Res med en luftkonditionerad buss till Lloret de Mar och ta en båt till Tossa de Mar för en guidad rundtur. Avresa från busstationen "Estació del Nord" i centrala Barcelona på morgonen för att köra till Lloret de Mar, den största turistbyn på Costa Brava. När du anländer till Lloret de Mar får du uppleva den livliga och pulserande staden. Promenera längs strandpromenaden och njut av den hisnande utsikten över den majestätiska Lloret Beach och den gömda Sa Caleta. Gå genom de smala gatorna, som har kvar en atmosfär av Llorets maritima förflutna. Upptäck den modernistiska arkitekturen i kyrkan St Roma. Gå ombord på Dofijets och segla till grannbyn Tossa de Mar. Titta på det karakteristiska landskapet medan du kryssar, en procession av enorma klippor som har formats av havet och vinden till fantasifulla former under århundraden. Anländer till Tossa de Mar och utforskar dess stränder och medeltida lämningar. Utforska Tossas gamla stadskärna, som sedan 1931 är ett konsthistoriskt monument och en av de få kvarvarande befästa medeltida städerna på den katalanska kusten. Upptäck traditionella fiskekvarter som Sa Roqueta. Du har tid över för lunch i Tossa, där du kan ta del av ett stort gastronomiskt utbud eller besöka butikerna. På eftermiddagen åker du tillbaka till Barcelona med buss.

Lloret de Mar: Celebration Cruise med grill och drycker

3. Lloret de Mar: Celebration Cruise med grill och drycker

Klättra ombord på en vacker katamaran och bli välkomnad av din besättning. Lyssna på DJ:n medan du sätter segel. Njut av en grillfest och bada i Costa Bravas kristallklara vatten. Börja segla ut till havs och kasta ankar vid en härlig vik för att bada i cirka 20 minuter. Ha lite kul med flytande madrasser, en trampolin och sola i det stora nätområdet. Sitt ner och njut av din lunch, som består av pasta, hamburgare av nötkött, marinerad kyckling och fruktcocktails. Medan du äter kan du lösa in din biljett för 5 glas gratis öl, sangria eller läskedrycker. Du kan också njuta av obegränsat med vatten. Återvänd mot Lloret de Mar medan musiken skruvas upp. Dansa, titta på din värds uppträdande och gå upp för att sola på däck på vägen tillbaka.

Costa Brava: Water World Aquatic Park & valfri transfer

4. Costa Brava: Water World Aquatic Park & valfri transfer

Tillbringa en rolig dag i Water World Aquatic Park och skapa oförglömliga semesterminnen. Med din biljett kan du njuta av tillgång till parken och sedan utforska på din egen fritid. Du kan också uppgradera din dag ute och välja transfer tur och retur till parken från Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Blanes, Lloret de Mar och Tossa de Mar. I parken kan du njuta av att åka på imponerande berg-och dalbanor, ta ett plask i poolen, rusa nerför episka rutschbanor eller helt enkelt koppla av och njuta av solskenet. Det finns mycket att hålla dig sysselsatt med, inklusive 15 unika åkattraktioner, som X-Treme Mountain, Water Mountain och Rafting River, samt en vågbassäng där du kan koppla av. När du har fått lite aptit på allt det där roliga kan du välja bland parkens många matställen.

Sant Feliu de Guíxols: Kajak- och snorkeltur

5. Sant Feliu de Guíxols: Kajak- och snorkeltur

Utforska Cala dels Frares, Punta de Garbí, S'Adolix och den omgivande Costa Brava-regionen med en kajak- och snorkeltur. Beundra de dolda vikarna när du paddlar längs den karga kusten. Stanna till för att snorkla vid den avlägsna stranden Cala Vigatà och titta efter inhemska fiskar och vilda djur. Begynna din tur med att träffa din guide, samla ihop din snorkel- och kajakutrustning och lära dig viktiga säkerhetstekniker och hur man manövrerar en sit-on-top kajak. Sedan är det dags att gå ombord på kajaken och kryssa norrut eller söderut. Utforska dolda vikar, förundras över de karga klipporna och håll utkik efter det lokala djurlivet medan du flyter över ett vattenunderland. Ta en paus vid Cala Vigatà eller snorkla i vikens klara vatten innan du kajakar tillbaka till stranden för att avsluta turen.

Lloret de Mar: Sunset Catamaran Cruise med DJ och drycker

6. Lloret de Mar: Sunset Catamaran Cruise med DJ och drycker

Driv dig in i en energisk atmosfär på en segelbåtskryssning som är skräddarsydd för festälskande ungdomar. Segla längs kusten i Lloret de Mar medan du lyssnar på DJ:n ombord och dricker upp till fem drinkar. Njut av ett stopp vid en vacker avskild vik där du kan bada och titta på solnedgången. Slut dagen på ett bra sätt genom att gå ombord på en rymlig katamaran i Lloret de Mar för att unna dig en rolig kväll till havs. Sätt segel och kryssa längs den berömda Costa Brava, med dess klippiga kust och pittoreska hus. Utforska en lugn vik, ta ett dopp i det turkosa vattnet och se solen gå ner över havet. Var fascinerad av utsikten över kusten som badar i skymningens gyllene dis medan du sjunger med till DJ:s peppiga musik i en oöverträffad upplevelse med drycker inkluderade. Ta med dina vänner och få igång festen med en grupp likasinnade unga individer.

Lloret de Mar: Costa Brava kajak tur och simning

7. Lloret de Mar: Costa Brava kajak tur och simning

Rutt: Fenals-S'Agulla- Fenals Avstånd: 4 km Svårighetsgrad: Lätt, lämplig för alla Utforska Costa Brava i kajaker. Dubbelkajaker med stor stabilitet och enkel hantering, idealiska för barnfamiljer. Innan du börjar rutten ger instruktörsguiden en teknisk förklaring om navigering och säkerhet. Rutten genomförs längs en kust med stor skönhet som gör att vi kan ta oss till avsnitt med svårtillgänglig väg, halvvägs genom rutten görs ett stopp för att ta ett bad i en vik med kristallklart vatten.

Från Costa Brava: Barcelona och Antoni Gaudís arbete Busstur

8. Från Costa Brava: Barcelona och Antoni Gaudís arbete Busstur

Utforska Barcelona genom att följa spåren av den modernistiska arkitekten Antoni Gaudís arbete. Lär dig av din guide om designen och byggandet av La Sagrada Familia ochd Casa Batlló. Bli upphämtad från centrala platser på Costa Brava, inklusive Malgrat de Mar, Blanes, Pineda de Mar, Calella, Lloret de Mar och Tossa de Mar. Upptäck livet och arvet från Antoni Gaudí, den berömda arkitekten som är född i Katalonien. Ta en paus vid La Sagrada Familia, världens största ofullbordade katolska kyrka, och Casa Batlló i hjärtat av stadens centrum. Uppskatta den ovanliga stilen för varje byggnad som Gaudí var känd för. Admire de fotgängare och trädkantade gatorna i Rambles och lära dig om dess betydelse som ett historiskt landmärke. Se den höga Arco de Triunfo som en gång i tiden var en port till Barcelonas världsutställning. Lär dig varför Plaça Catalunya anses vara Barcelonas verkliga stadskärna. . Få panoramautsikt över staden och hamnen vid Montjuïc och Mirador de l'Alcalde i kullarna i stadens utkanter.

Lloret de Mar: Scuba Diving Experience ingen licens krävs

9. Lloret de Mar: Scuba Diving Experience ingen licens krävs

Upplev magin med dykning när du dyker i det lugna vattnet runt Lloret de mar i Spanien med en instruktör som utsetts till dig och din grupp. Var instängd i vatten och väl omhändertagen av din instruktör, så att du kan njuta av de första oförglömliga andetag under vattnet. Börja med en teorisession och all utrustning förklaras för dig. Gå sedan till en poolliknande vik för att öva ditt första andetag under vattnet och bekanta dig med dykutrustningen. Slutligen, ta några steg längre och börja andas undervattenssim utanför bukten. Kom nära det marina livet på ett maximalt djup av 12 meter och utforska undervattensvärlden.

Lloret de Mar: Kajak- och snorkelutflykt i Costa Brava

10. Lloret de Mar: Kajak- och snorkelutflykt i Costa Brava

Utflykt i kajak i Lloret de Mar från Playa de Fenals. Innan du börjar åka, kommer instruktören att förklara navigations- och säkerhetstekniken. Rekorrido transcurre entre pasos estrechos, canales de rocas, playas y calas de una Costa Brava auténtica. Vi går i land i en kala utan tillgång till land, för att öva på att snorkla och upptäcka mångfalden i havsbottnen. Snorkelmaterialet ingår.

Lägg till datum

Saker att göra i
Lloret de Mar

Alla aktiviteter

18 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av Lloret de Mar

Utforska alla

Lloret de Mar: Fler aktiviteter och sevärdheter

Lloret de Mar: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Lloret de Mar

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 1 234 omdömen

Katamaran vuxenkryssningen gjorde vår semester…. Besättningen var underbar, så vänlig och välkomnande. Det var fantastiskt att se kustlinjen och när båten stannade hade vi alla så roligt, drinkarna flödade och atmosfären elektrisk! Tack för en fantastisk resa den 12 juni x

Ett utmärkt ögonblick verkligen tack till dig, ser fram emot att göra det igen med våra vänner,

Trevlig och tillgänglig personal. En sublim havsutflykt.