Saker att göra i
Lloret de Mar

Våra mest rekommenderade saker att göra i Lloret de Mar

Lloret de Mar: Seglingstur med katamaran, grill och dryck

Lloret de Mar: Seglingstur med katamaran, grill och dryck

Njut av den ultimata dagsutflykten i solen med en segeltur längs Costa Brava. Klättra ombord på en vacker katamaran i Lloret och sätt segel. Ligg i den stora nätbåten och känn känslan av att sväva över havet medan du lyssnar på musik och tar en drink. Efter 1 timmes segling förbi det fantastiska landskapet med klippor, grottor, avskilda stränder och fiskebyar stannar båten vid en lugn plats. Simma i ett litet inlopp, lek på den gigantiska flytande madrassen eller snorkla i det vackra vattnet. Njut av en grillfest ombord, hamburgare av nötkött, marinerade kycklingtärningar, pasta med tomatsås, sallad och dessert. Toppa upplevelsen med kostnadsfria drycker som öl, sangria, läsk och vatten. Återvänd till Lloret de Mar med musiken på högsta volym och njut av stämningen.

Från Barcelona: Dagstur till Costa Brava

Från Barcelona: Dagstur till Costa Brava

Utforska den karga kustlinjen med charmiga stränder, tallskogar och kristallklart vatten på Girona-kusten med denna dagsutflykt från Barcelona. Res med en luftkonditionerad buss till Lloret de Mar och ta en båt till Tossa de Mar för en guidad rundtur. Avresa från busstationen "Estació del Nord" i centrala Barcelona på morgonen för att köra till Lloret de Mar, den största turistbyn på Costa Brava. När du anländer till Lloret de Mar får du uppleva den livliga och pulserande staden. Promenera längs strandpromenaden och njut av den hisnande utsikten över den majestätiska Lloret Beach och den gömda Sa Caleta. Gå genom de smala gatorna, som har kvar en atmosfär av Llorets maritima förflutna. Upptäck den modernistiska arkitekturen i kyrkan St Roma. Gå ombord på Dofijets och segla till grannbyn Tossa de Mar. Titta på det karakteristiska landskapet medan du kryssar, en procession av enorma klippor som har formats av havet och vinden till fantasifulla former under århundraden. Anländer till Tossa de Mar och utforskar dess stränder och medeltida lämningar. Utforska Tossas gamla stadskärna, som sedan 1931 är ett konsthistoriskt monument och en av de få kvarvarande befästa medeltida städerna på den katalanska kusten. Upptäck traditionella fiskekvarter som Sa Roqueta. Du har tid över för lunch i Tossa, där du kan ta del av ett stort gastronomiskt utbud eller besöka butikerna. På eftermiddagen åker du tillbaka till Barcelona med buss.

Lloret de Mar: Festkryssning med grill och dryck

Lloret de Mar: Festkryssning med grill och dryck

Klättra ombord på en vacker katamaran och bli välkomnad av din besättning. Lyssna på DJ:n medan ni sätter segel. Njut av en grillfest och simma i Costa Bravas kristallklara vatten. Börja segla ut till havs och kasta ankar vid ett härligt inlopp för att ta ett dopp i cirka 20 minuter. Ha lite kul med flytande madrasser, en studsmatta och sola i det stora nätområdet. Sätt dig och njut av din lunch, som består av pasta, hamburgare, marinerade kycklingtärningar och fruktcocktails. Medan du äter kan du lösa in din biljett för 5 glas gratis öl, sangria eller läsk. Njut också av obegränsat med vatten. Återvänd till Lloret de Mar medan musiken skruvas upp. Dansa, titta på din värds uppträdande och gå upp för att sola på däck på vägen tillbaka. Var uppmärksam på svensexagrupperna med kostymer, obskyra föremål, visselpipor, megafoner etc.

Från Lloret de Mar: Färja tur och retur till Tossa de Mar

Från Lloret de Mar: Färja tur och retur till Tossa de Mar

Njut av biljetter tur och retur till Tossa de Mar från LLoret de Mar. Res längs kusten och upptäck ett unikt landskap med vackra vikar och stränder som bara kan ses från havet. Färjan avgår från Lloret och det tar cirka 45 minuter att nå Tossa de Mar. När båten anländer till Tossa de Mar lämnar du båten för att besöka den här gamla fiskarstaden. Promenera runt i den medeltida staden, besök slottet eller koppla av på stranden som omges av naturliga klippformationer. Alternativt kan du stanna ombord och åka tillbaka till din ursprungliga avgångsplats direkt. Njut av en dag ute och utforska denna fantastiska del av Costa Brava. De tillgängliga returtiderna från Tossa de Mar är: 12:30, 14:30, 16:00

Sant Feliu de Guíxols: Kajak- och snorklingstur

Sant Feliu de Guíxols: Kajak- och snorklingstur

Utforska Cala dels Frares, Punta de Garbí, S'Adolix och Costa Bravas omgivande kust med en kajak- och snorklingstur. Förundras över de dolda vikarna när du paddlar längs den robusta kusten. Stanna till för att snorkla vid den avlägsna stranden Cala Vigatà och spana efter inhemska fiskar och djurliv. Börja din tur med att träffa din guide, samla ihop din snorklings- och kajakutrustning och lära dig viktiga säkerhetstekniker och hur man manövrerar en sit-on-top kajak. Sedan är det dags att gå ombord på din kajak och kryssa norrut eller söderut. Utforska dolda vikar, förundras över de robusta klipporna och håll utkik efter det lokala djurlivet medan du flyter ovanför ett vattenunderland. Ta en paus eller snorkla i vikens klara vatten innan du paddlar tillbaka till stranden för att avsluta turen.

Lloret de Mar: Katamarankryssning i solnedgången med DJ och drinkar

Lloret de Mar: Katamarankryssning i solnedgången med DJ och drinkar

Driv dig in i en energisk atmosfär på en segelbåtskryssning som är skräddarsydd för festälskande ungdomar. Segla längs kusten i Lloret de Mar medan du lyssnar på DJ:n ombord och dricker upp till fem drinkar. Njut av ett stopp vid en vacker avskild vik där du kan bada och titta på solnedgången. Slut dagen på ett bra sätt genom att gå ombord på en rymlig katamaran i Lloret de Mar för att unna dig en rolig kväll till havs. Sätt segel och kryssa längs den berömda Costa Brava, med dess klippiga kust och pittoreska hus. Utforska en lugn vik, ta ett dopp i det turkosa vattnet och se solen gå ner över havet. Var fascinerad av utsikten över kusten som badar i skymningens gyllene dis medan du sjunger med till DJ:s peppiga musik i en oöverträffad upplevelse med drycker inkluderade. Ta med dina vänner och få igång festen med en grupp likasinnade unga individer.

Lloret de Mar: Costa Brava kajak tur och simning

Lloret de Mar: Costa Brava kajak tur och simning

Rutt: Fenals-S'Agulla- Fenals Avstånd: 4 km Svårighetsgrad: Lätt, lämplig för alla Utforska Costa Brava i kajaker. Dubbelkajaker med stor stabilitet och enkel hantering, idealiska för barnfamiljer. Innan du börjar rutten ger instruktörsguiden en teknisk förklaring om navigering och säkerhet. Rutten genomförs längs en kust med stor skönhet som gör att vi kan ta oss till avsnitt med svårtillgänglig väg, halvvägs genom rutten görs ett stopp för att ta ett bad i en vik med kristallklart vatten.

Från Costa Brava: Barcelona och Antoni Gaudís verk Busstur

Från Costa Brava: Barcelona och Antoni Gaudís verk Busstur

Utforska Barcelona genom att följa spåren av den modernistiska arkitekten Antoni Gaudís arbete. Lär dig av din guide om designen och byggandet av La Sagrada Familia ochd Casa Batlló. Bli upphämtad från centrala platser på Costa Brava, inklusive Malgrat de Mar, Blanes, Pineda de Mar, Calella, Lloret de Mar och Tossa de Mar. Upptäck livet och arvet från Antoni Gaudí, den berömda arkitekten som är född i Katalonien. Ta en paus vid La Sagrada Familia, världens största ofullbordade katolska kyrka, och Casa Batlló i hjärtat av stadens centrum. Uppskatta den ovanliga stilen för varje byggnad som Gaudí var känd för. Admire de fotgängare och trädkantade gatorna i Rambles och lära dig om dess betydelse som ett historiskt landmärke. Se den höga Arco de Triunfo som en gång i tiden var en port till Barcelonas världsutställning. Lär dig varför Plaça Catalunya anses vara Barcelonas verkliga stadskärna. . Få panoramautsikt över staden och hamnen vid Montjuïc och Mirador de l'Alcalde i kullarna i stadens utkanter.

Lloret de Mar: Kajak- och snorkelutflykt i Costa Brava

Lloret de Mar: Kajak- och snorkelutflykt i Costa Brava

Utflykt i kajak i Lloret de Mar från Playa de Fenals. Innan du börjar åka, kommer instruktören att förklara navigations- och säkerhetstekniken. Rekorrido transcurre entre pasos estrechos, canales de rocas, playas y calas de una Costa Brava auténtica. Vi går i land i en kala utan tillgång till land, för att öva på att snorkla och upptäcka mångfalden i havsbottnen. Snorkelmaterialet ingår.

Lloret de Mar: Dykning Erfarenhet ingen licens krävs

Lloret de Mar: Dykning Erfarenhet ingen licens krävs

Upplev dykningens magi när du dyker i de lugna vattnen runt Lloret de mar i Spanien med en instruktör som är utsedd för dig och din grupp. Du kommer att vara instängd i vattnet och bli väl omhändertagen av din instruktör, så att du kan njuta av de första oförglömliga andetaget under vattnet. Börja med en teorigenomgång och få all utrustning förklarad för dig. Sedan går du till en poolliknande vik för att öva på ditt första andetag under vattnet och bekanta dig med dykutrustningen. Slutligen tar du några steg längre och börjar andas under vattnet när du simmar utanför viken. Kom nära det marina livet på ett maximalt djup av 12 meter och utforska undervattensvärlden.

Alla aktiviteter

Våra mest rekommenderade saker att göra i Lloret de Mar

Lloret de Mar: Seglingstur med katamaran, grill och dryck

Lloret de Mar: Seglingstur med katamaran, grill och dryck

Njut av den ultimata dagsutflykten i solen med en segeltur längs Costa Brava. Klättra ombord på en vacker katamaran i Lloret och sätt segel. Ligg i den stora nätbåten och känn känslan av att sväva över havet medan du lyssnar på musik och tar en drink. Efter 1 timmes segling förbi det fantastiska landskapet med klippor, grottor, avskilda stränder och fiskebyar stannar båten vid en lugn plats. Simma i ett litet inlopp, lek på den gigantiska flytande madrassen eller snorkla i det vackra vattnet. Njut av en grillfest ombord, hamburgare av nötkött, marinerade kycklingtärningar, pasta med tomatsås, sallad och dessert. Toppa upplevelsen med kostnadsfria drycker som öl, sangria, läsk och vatten. Återvänd till Lloret de Mar med musiken på högsta volym och njut av stämningen.

Från Barcelona: Dagstur till Costa Brava

Från Barcelona: Dagstur till Costa Brava

Utforska den karga kustlinjen med charmiga stränder, tallskogar och kristallklart vatten på Girona-kusten med denna dagsutflykt från Barcelona. Res med en luftkonditionerad buss till Lloret de Mar och ta en båt till Tossa de Mar för en guidad rundtur. Avresa från busstationen "Estació del Nord" i centrala Barcelona på morgonen för att köra till Lloret de Mar, den största turistbyn på Costa Brava. När du anländer till Lloret de Mar får du uppleva den livliga och pulserande staden. Promenera längs strandpromenaden och njut av den hisnande utsikten över den majestätiska Lloret Beach och den gömda Sa Caleta. Gå genom de smala gatorna, som har kvar en atmosfär av Llorets maritima förflutna. Upptäck den modernistiska arkitekturen i kyrkan St Roma. Gå ombord på Dofijets och segla till grannbyn Tossa de Mar. Titta på det karakteristiska landskapet medan du kryssar, en procession av enorma klippor som har formats av havet och vinden till fantasifulla former under århundraden. Anländer till Tossa de Mar och utforskar dess stränder och medeltida lämningar. Utforska Tossas gamla stadskärna, som sedan 1931 är ett konsthistoriskt monument och en av de få kvarvarande befästa medeltida städerna på den katalanska kusten. Upptäck traditionella fiskekvarter som Sa Roqueta. Du har tid över för lunch i Tossa, där du kan ta del av ett stort gastronomiskt utbud eller besöka butikerna. På eftermiddagen åker du tillbaka till Barcelona med buss.

Lloret de Mar: Festkryssning med grill och dryck

Lloret de Mar: Festkryssning med grill och dryck

Klättra ombord på en vacker katamaran och bli välkomnad av din besättning. Lyssna på DJ:n medan ni sätter segel. Njut av en grillfest och simma i Costa Bravas kristallklara vatten. Börja segla ut till havs och kasta ankar vid ett härligt inlopp för att ta ett dopp i cirka 20 minuter. Ha lite kul med flytande madrasser, en studsmatta och sola i det stora nätområdet. Sätt dig och njut av din lunch, som består av pasta, hamburgare, marinerade kycklingtärningar och fruktcocktails. Medan du äter kan du lösa in din biljett för 5 glas gratis öl, sangria eller läsk. Njut också av obegränsat med vatten. Återvänd till Lloret de Mar medan musiken skruvas upp. Dansa, titta på din värds uppträdande och gå upp för att sola på däck på vägen tillbaka. Var uppmärksam på svensexagrupperna med kostymer, obskyra föremål, visselpipor, megafoner etc.

Från Lloret de Mar: Färja tur och retur till Tossa de Mar

Från Lloret de Mar: Färja tur och retur till Tossa de Mar

Njut av biljetter tur och retur till Tossa de Mar från LLoret de Mar. Res längs kusten och upptäck ett unikt landskap med vackra vikar och stränder som bara kan ses från havet. Färjan avgår från Lloret och det tar cirka 45 minuter att nå Tossa de Mar. När båten anländer till Tossa de Mar lämnar du båten för att besöka den här gamla fiskarstaden. Promenera runt i den medeltida staden, besök slottet eller koppla av på stranden som omges av naturliga klippformationer. Alternativt kan du stanna ombord och åka tillbaka till din ursprungliga avgångsplats direkt. Njut av en dag ute och utforska denna fantastiska del av Costa Brava. De tillgängliga returtiderna från Tossa de Mar är: 12:30, 14:30, 16:00

Sant Feliu de Guíxols: Kajak- och snorklingstur

Sant Feliu de Guíxols: Kajak- och snorklingstur

Utforska Cala dels Frares, Punta de Garbí, S'Adolix och Costa Bravas omgivande kust med en kajak- och snorklingstur. Förundras över de dolda vikarna när du paddlar längs den robusta kusten. Stanna till för att snorkla vid den avlägsna stranden Cala Vigatà och spana efter inhemska fiskar och djurliv. Börja din tur med att träffa din guide, samla ihop din snorklings- och kajakutrustning och lära dig viktiga säkerhetstekniker och hur man manövrerar en sit-on-top kajak. Sedan är det dags att gå ombord på din kajak och kryssa norrut eller söderut. Utforska dolda vikar, förundras över de robusta klipporna och håll utkik efter det lokala djurlivet medan du flyter ovanför ett vattenunderland. Ta en paus eller snorkla i vikens klara vatten innan du paddlar tillbaka till stranden för att avsluta turen.

Lloret de Mar: Katamarankryssning i solnedgången med DJ och drinkar

Lloret de Mar: Katamarankryssning i solnedgången med DJ och drinkar

Driv dig in i en energisk atmosfär på en segelbåtskryssning som är skräddarsydd för festälskande ungdomar. Segla längs kusten i Lloret de Mar medan du lyssnar på DJ:n ombord och dricker upp till fem drinkar. Njut av ett stopp vid en vacker avskild vik där du kan bada och titta på solnedgången. Slut dagen på ett bra sätt genom att gå ombord på en rymlig katamaran i Lloret de Mar för att unna dig en rolig kväll till havs. Sätt segel och kryssa längs den berömda Costa Brava, med dess klippiga kust och pittoreska hus. Utforska en lugn vik, ta ett dopp i det turkosa vattnet och se solen gå ner över havet. Var fascinerad av utsikten över kusten som badar i skymningens gyllene dis medan du sjunger med till DJ:s peppiga musik i en oöverträffad upplevelse med drycker inkluderade. Ta med dina vänner och få igång festen med en grupp likasinnade unga individer.

Lloret de Mar: Costa Brava kajak tur och simning

Lloret de Mar: Costa Brava kajak tur och simning

Rutt: Fenals-S'Agulla- Fenals Avstånd: 4 km Svårighetsgrad: Lätt, lämplig för alla Utforska Costa Brava i kajaker. Dubbelkajaker med stor stabilitet och enkel hantering, idealiska för barnfamiljer. Innan du börjar rutten ger instruktörsguiden en teknisk förklaring om navigering och säkerhet. Rutten genomförs längs en kust med stor skönhet som gör att vi kan ta oss till avsnitt med svårtillgänglig väg, halvvägs genom rutten görs ett stopp för att ta ett bad i en vik med kristallklart vatten.

Från Costa Brava: Barcelona och Antoni Gaudís verk Busstur

Från Costa Brava: Barcelona och Antoni Gaudís verk Busstur

Utforska Barcelona genom att följa spåren av den modernistiska arkitekten Antoni Gaudís arbete. Lär dig av din guide om designen och byggandet av La Sagrada Familia ochd Casa Batlló. Bli upphämtad från centrala platser på Costa Brava, inklusive Malgrat de Mar, Blanes, Pineda de Mar, Calella, Lloret de Mar och Tossa de Mar. Upptäck livet och arvet från Antoni Gaudí, den berömda arkitekten som är född i Katalonien. Ta en paus vid La Sagrada Familia, världens största ofullbordade katolska kyrka, och Casa Batlló i hjärtat av stadens centrum. Uppskatta den ovanliga stilen för varje byggnad som Gaudí var känd för. Admire de fotgängare och trädkantade gatorna i Rambles och lära dig om dess betydelse som ett historiskt landmärke. Se den höga Arco de Triunfo som en gång i tiden var en port till Barcelonas världsutställning. Lär dig varför Plaça Catalunya anses vara Barcelonas verkliga stadskärna. . Få panoramautsikt över staden och hamnen vid Montjuïc och Mirador de l'Alcalde i kullarna i stadens utkanter.

Lloret de Mar: Kajak- och snorkelutflykt i Costa Brava

Lloret de Mar: Kajak- och snorkelutflykt i Costa Brava

Utflykt i kajak i Lloret de Mar från Playa de Fenals. Innan du börjar åka, kommer instruktören att förklara navigations- och säkerhetstekniken. Rekorrido transcurre entre pasos estrechos, canales de rocas, playas y calas de una Costa Brava auténtica. Vi går i land i en kala utan tillgång till land, för att öva på att snorkla och upptäcka mångfalden i havsbottnen. Snorkelmaterialet ingår.

Lloret de Mar: Dykning Erfarenhet ingen licens krävs

Lloret de Mar: Dykning Erfarenhet ingen licens krävs

Upplev dykningens magi när du dyker i de lugna vattnen runt Lloret de mar i Spanien med en instruktör som är utsedd för dig och din grupp. Du kommer att vara instängd i vattnet och bli väl omhändertagen av din instruktör, så att du kan njuta av de första oförglömliga andetaget under vattnet. Börja med en teorigenomgång och få all utrustning förklarad för dig. Sedan går du till en poolliknande vik för att öva på ditt första andetag under vattnet och bekanta dig med dykutrustningen. Slutligen tar du några steg längre och börjar andas under vattnet när du simmar utanför viken. Kom nära det marina livet på ett maximalt djup av 12 meter och utforska undervattensvärlden.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Lloret de Mar

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Lloret de Mar?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Lloret de Mar:

Sevärdheterna i Lloret de Mar du inte bör missa

Vilka är de bästa inomhusaktiviteterna i Lloret de Mar när det regnar?

De bästa inomhusaktiviteterna i Lloret de Mar när det regnar:

Se alla inomhusaktiviteter i Lloret de Mar på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Lloret de Mar

Att göra i Lloret de Mar

Städer i Spanien

Lloret de Mar: Fler aktiviteter och sevärdheter

Lloret de Mar: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Lloret de Mar

Samlat omdöme

4.5
(1 234 recensioner)

Fantastisk tur. Lagom lång båttur innan vi kom till en magisk vik där vi badade o åt grillat. Verkligen något jag kan rekommendera att göra, få se kustremsan från vattnet var fint

Fantastisk aktivitet!!! Väldigt festligt, alla är trevliga och vill lära känna varandra!! Jag rekommenderar denna aktivitet för alla som vill festa!

Bra aktivitet det var en riktigt bra atmosfär på katamaranen och guiden var fantastisk. Liten nackdel för vinden det fanns

På toppen som varje år och det är alltid lika bra, jag kommer aldrig tröttna på att göra det igen och igen, vi älskar det

Bra aktivitet, bra atmosfär, mycket god måltid, ärligt talat rekommenderar jag