Lincoln Road, Miami

Lincoln Road, Miami

Lincoln Road, Miami: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Miami Combo: Rundtur med öppen buss & kryssning i Millionaires Row Bay

1. Miami Combo: Rundtur med öppen buss & kryssning i Millionaires Row Bay

Upptäck den pulserande kulturen och skönheten i Miami på en rundtur med öppen buss. Ta en omfattande resa genom stadens ikoniska och livliga stadsdelar. Du kommer att få se den eklektiska blandningen av arkitektoniska stilar som gör Miami distinkt, och du kommer att lära dig om deras historiska och kulturella betydelse. Hör rekommendationer om lokala rätter och dolda hotspots för att upptäcka stadens smältdegel av mångfald. Äventyret fortsätter med ett stopp på den livliga Bayside Marketplace, där du kan shoppa souvenirer eller ta en bit mat. Sedan tar vi med dig till det konstnärliga Wynwood Walls, ett måste för konstentusiaster. Redo för en promenad på den vilda sidan? Vi hjälper dig med ett besök på Miami Zoo, där du kan komma nära och personligt med olika vilda djur. Känn den pulserande atmosfären när vi åker längs den ikoniska Ocean Drive och njuter av fotgängarparadiset Lincoln Road. Och naturligtvis är ingen rundtur komplett utan att njuta av solen på den världsberömda Miami Beach. Härnäst väntar en spektakulär 90-minuters båttur i Biscayne Bay. Med en fullt berättad upplevelse och kommentarer på både engelska och spanska får du en djupgående förståelse för områdets ekologi och historia. Titta på kändisarnas överdådiga hem som ligger längs stranden, ett bevis på stadens dragningskraft för de rika och berömda längs Miamis Millionaire's Row. Kryssningen ger dig möjlighet att njuta av buktens skönhet från två perspektiv: utomhusdäcket med fri utsikt eller bekvämligheten i den luftkonditionerade interiören med en välfylld bar. Båda erbjuder lika fantastisk utsikt över buktens natursköna vyer. Boka din tur nu och upplev själv Miamis magi, charm och livfullhet.

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med öppen buss

2. Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med öppen buss

Upplev magin i Miami med denna hop-on hop-off busstur. Luta dig tillbaka och koppla av ombord på en öppen dubbeldäckad sightseeingbuss medan du njuter av sevärdheterna och ljuden i en av USA:s mest livfulla städer. Njut av underhållande och informativa ljudkommentarer som guidar dig genom Miamis rika historia och dagliga liv och lyfter fram alla måste-se-platser längs vägen. Med flexibiliteten att hoppa av och utforska på din fritid, ta chansen att upptäcka Miamis ikoniska stränder, kubanska kultur och livliga livsstil. Få ut det mesta av din tid och njut av staden i din egen takt genom att bestämma när och var du vill hoppa av och utforska. Bussarna avgår var 30:e minut och du behöver aldrig vänta länge på att få fortsätta ditt äventyr. Fördjupa dig i Miamis unika atmosfär med möjlighet att utforska Design District med sin fantastiska Art Deco-stil och den vackra botaniska trädgården vid Soundscape Park med gratis allmän entré. Och när du är redo för en paus kan du njuta av de läckra restaurangerna runt Lincoln Road. Ge dig också ut på ett äventyr till den närbelägna Everglades National Park, där du kan se exotiska fåglar, ormar, fiskar och sköldpaddor i deras naturliga miljö. Och för en riktigt spännande upplevelse kan du ta en tur med en airboat längs gräsfloden. Bland de främsta sevärdheterna finns: - Bayside marknadsplats - Södra stranden - Soundscape Park - Design District - Wynwood Walls - Miamis centrum - Lilla Havanna

Miami Beach: Segwaytur i Art Deco-distriktet

3. Miami Beach: Segwaytur i Art Deco-distriktet

Skäm bort din kärlek till Miami under en angenäm rundtur i Art deco-distriktet i Miamis färgstarka South Beach. Vid styret till ett roligt litet tvåhjuligt fordon, känt som en Segway (inte längre endast för flygplatsers säkerhetspersonal) glider du nerför Ocean Drive, Collins Avenue och Washington Avenue tillsammans med en kunnig och underhållande guide som är bekant med all den vackra art deco-arkitektur som distriktet är berömt för. Efter en snabb genomgång och praktisk utbildning i hanteringen av din trogna Segway beger du iväg på en avkopplande rundtur förbi vackra stränder, trendiga butiker och populära sevärdheter som Bass Museum of Art, Holocaust Memorial, Versace Mansion på Ocean Drive och den berömda utomhusgallerian Lincoln Road Mall. Denna fläktande rundtur genom kvarter med uppseendeväckande Art deco-arkitektur i Miamis legendariska South Beach hamnar högt på listan över saker som måste upplevas i södra Florida.

Miami Beach: Självguidad rundvandring med audioguide

4. Miami Beach: Självguidad rundvandring med audioguide

Ge dig ut på en självguidad rundtur i detta soliga paradis. Promenera förbi historiska och moderna landmärken medan du lyssnar på ljudguiden på din smartphone-enhet. Lär dig mer om Washington Avenue, en av de mest kända gatorna i South Beach. Besök någon av platserna på rundturen eller andra attraktioner i din egen takt och fortsätt där du slutade. Beundra den fantastiska historiska botaniska trädgården, humanoiderna i Collins Canal Park, Colony Hotels ljusblå neonfyr och den berömda Casa Casuarina, mer känd som Versace Mansion. Kolla in lite av Miami Beach-kulturen på de historiska Sagamore- och Delano-hotellen. Hör de hjärtevärmande historierna bakom den spektakulära 2,5 hektar stora Soundscape Park, en oas i staden. Lär dig historien om Collins Avenue och njut av Miami Beach Ocean Boardwalk samtidigt som du får höra en del av dess historia och kultur. Lär dig historien bakom skapandet av Cameo Night Club, World Erotic Art Museum, Tiffany Hotel, Bass Museum of Art och några av de personer som är ansvariga för den revitalisering av South Beach som du ser idag. Hör om bakgrunden till många filmer och tv-program på Carlyle-, Cardoza- och Cavalier-hotellen. Promenera längs den berömda fotgängarpromenaden som kallas Lincoln Road och njut av den charmiga Espanola Way, som är utformad efter romantiska medelhavsbyar i Spanien och Frankrike. Utforska den arkitektoniska stilen som kallas Art Deco, som är så populär i South Miami Beach och som är hemvist för den största koncentrationen i världen. Förkroppsligandet av denna stil kan ses på The Webster och Marlin Hotels, Essex House och The Clevelander Hotels, Tides Hotel, Breakwater Hotel och McAlpin Hotel för att bara nämna några. Du kan lära dig ännu mer på Art Deco Museum and Welcome Centre.

Miami Beach Art Deco & Historia Icke-turistisk cykeltur

5. Miami Beach Art Deco & Historia Icke-turistisk cykeltur

Visste du att Miami Beach till största delen är konstgjord? Och att Biscayne Bay en gång i tiden var ett grunt träsk? Och att Muhammad Ali blev boxningsvärldsmästare för första gången just här i Miami Beach? Som ivrig medlem i Miami Design Preservation League (MDPL) och hängiven lokalhistoriker är jag glad över att kunna erbjuda en fängslande guidad cykeltur genom hjärtat av Miami Beach, där vi kommer att fördjupa oss i dess rutiga förflutna och återuppleva dess historia över tid, som verkligen är konstigare än fiktion. Vår cykeltur tar oss längs South Beachs ikoniska gator och leder oss genom lobbyer på utsökta Art Deco-hotell, natursköna parker och historiska platser. Du får en inblick i den tidiga utvecklingen, den stora depressionen, stadens unika arkitektur, negativ segregation, svart historia, judisk historia, kubansk migration, den ökända cocaine cowboys-eran, påverkan av "Miami Vice", det ökända mordet på Gianni Versace, massor av dolda pärlor och mycket mer. Du kommer att upptäcka den sanna andan i Miami Beach bortom de typiska turiststråken och förenklade klichéerna, som så många besökare fastnar i. Du kommer att gå därifrån med en nyfunnen uppskattning för denna anmärkningsvärda stad och dess spännande historia.

Miami Beach: Privat yachtuthyrning med kapten och champagne

6. Miami Beach: Privat yachtuthyrning med kapten och champagne

Få en unik tur längs Miamis kust på en 45 fot lång yacht. Låt din kapten styra fartyget förbi sevärdheter som Biscayne Bay, herrgårdarna i Indian Creek och de rika och berömdas hus. Ge dig ut på en njutbar och glamorös nautisk upplevelse när du seglar från Miami Beach. Dra nytta av att en av US Coast Guard certifierad kapten ansvarar för fartyget där allt du behöver göra är att luta dig tillbaka, slappna av och njuta av sevärdheterna och solen. Lär känna kusten utanför Miami när du bevittnar Biscayne Bay, Indian Creek och dess herrgårdar samt Bal Harbor. Gör en paus för att simma eller snorkla när båten kastar ankar vid Haulover Sandbar, eller luta dig helt enkelt tillbaka och sola på däck. Se upp för delfiner och andra former av marint liv. Segla förbi miljonärernas hus och få en glimt av de rika och berömdas livsstil. Njut av spektakulära vyer över Miamis centrum och dess ikoniska skyline. Har du med dig en festmåltid med din egen mat och dryck. Utnyttja det gratis vatten, champagne och is som finns ombord. Ge din upplevelse ett soundtrack genom att spela ditt eget val av musik via båtens Bluetooth-ljudsystem.

Miami: Sightseeing Speedboat och Hop-On Hop-Off Bus Tour

7. Miami: Sightseeing Speedboat och Hop-On Hop-Off Bus Tour

Upptäck Miami från både land och hav med denna kombinerade tur med speedboat och hop-on-hop-off-buss. Ladda ner appen innan du hoppar ombord på hop-on-hop-off-bussen för att njuta av live-bussuppföljning, detaljerade kartor, ruttinformation och fakta om landmärken och sevärdheter. Ta turerna samma dag, eller ta speedbåtsturen och sedan bussturen inom 7 dagar. Checka in på motorbåten på South Beach och gå ombord på en motorbåt för en 45 minuter lång båttur. Skär genom vattnet på en kraftfull farkost och se Miami och dess spektakulära skyline i komfort och säkerhet, från de plyschiga sätena i en lyxig båt. Kryssa längs Miamis kustlinje och passera förbi miljontals dollar kostym för kändisar på Star Island, Fisher Island och Miami Beach. Godkänn Art Deco-distriktet South Beach från speedbåtens unika perspektiv i Atlanten. Fånga hop-on-hop-off-bussen vid Bayside Marketplace och upptäck gatugraffitikonsten och byggnadsmuralmålningarna i Wynwood och det ikoniska Lincoln Road. Kör genom Art Deco District och South Beach. Få chansen att besöka de bästa av Miamis sevärdheter så lite eller så länge du vill. Res genom Midtown med sina nyutvecklade shopping-, mat- och bostadsområden. Kolla in Little Havana för att uppleva en smak av Kuba.

Miami: Upptäck South Beach

8. Miami: Upptäck South Beach

Utforska Miami Beachs mest populära destinationer och dolda pärlor med en eldriven Swoop-vagn. Lär dig Miamis rika och ibland dramatiska historia medan du upplever den lokala kulturen. Upptäck Miami Beachs 50 främsta sevärdheter, till exempel den berömda Ocean drive-stråket, South of Fifth (SOFI)-kvarteret, South Pointe Park, Miami Beach Marina, det unika Art Deco-distriktet, Lincoln Road, Espanola Way och mycket mer. Upplev energin och gnistan i Miami Beach, lär dig om den dramatiska historien och bevittna bevarandet av Art Deco-distriktet på denna 1,5 timmar långa interaktiva rundtur. Ta bilder, ställ frågor, begär din favoritmusik och njut. Gruppstorlekar kan variera från 2-10 personer. Detta miljövänliga alternativ ger besökarna möjlighet att uppleva Miami Beach i en mer intim miljö. Stanna för att ta bilder, prata med lokalbefolkningen, interagera med din guide och njut av en skräddarsydd upplevelse.

Miami Beach: Star Island Segway Tour

9. Miami Beach: Star Island Segway Tour

Upptäck Miami Beach ur ett nytt perspektiv på en Segway-tur till Star Island och andra platser i South Beach. Se mer av den vackra staden än vad du skulle göra till fots. Klättra ombord på den självbalanserande elektriska skotern och undvik att se sevärdheterna bakom glasrutorna på en turistbuss. Glid genom det glamorösa området och upplev ett tropiskt paradis! Se många vackra och intressanta platser, som Versace Mansion och det livliga utomhusgalleriet Lincoln Road. Res längs Ocean Drive för att se byggnaderna i det berömda Art Deco-distriktet. Ta in den hisnande utsikten över Star Island och beundra kändisarnas herrgårdar. Kryssa längs Collins Avenue och gå till South Point Park. Upptäck andra historiska områden för att skapa en komplett bild av Miami Beach.

Miami Audioguide - TravelMate app för din smartphone

10. Miami Audioguide - TravelMate app för din smartphone

Det kommer att kännas som om du har en turistguide vid din sida som berättar om stadens historia, sevärdheter och kuriosa. Ljudinnehållet är professionellt skapat av en grupp författare på hög nivå och tolkas av proffs från TV- och radioområdet. Audioguiden innehåller 32 ljudavsnitt på totalt 100 minuter. Detta är de intressanta platserna: Miami Introduktion Det lokala kökets underverk Forntida spanskt kloster Bass Museum Bill Baggs Park Calle Ocho Deering Estate Delano Hotel Espanola Way Everglades Florida Keys Fontainebleau Hotell Förintelsens minnesmärke Djungelöarna Lincoln Road Lummus Park Miami Dade kulturcentrum Ocean Drive Oleta River State Park Perez konstmuseum Seaquarium South Pointe Park Venetianska poolen Villa Vizcaya Wolfsonian Museum Wynwood Walls.

20 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Lincoln Road, Miami

Lincoln Road, Miami: Fler aktiviteter och sevärdheter

Lincoln Road, Miami: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Lincoln Road, Miami

Samlat omdöme

4.1
(1 168 recensioner)

Det var verkligen riktigt bra!! Jag skulle rekommendera det till alla som vill se staden. Den enda lilla "nackdelen" skulle vara att man ibland inte direkt kan se hållplatsen där bussen stannar eller anländer. Men klagar på hög nivå.

Roligt och komplett. Tips: Personalen ombord på bussen som utfärdar kryssningsbiljetten bör informera dig om att den biljetten inte räcker för att komma ombord på båten utan måste valideras i en monter innan du går ombord

Allt är väldigt bra för att lyfta fram Punktlighet i dina scheman och efterlevnad av utflyktsplanen

Vi tror att det är det bästa sättet att utforska Miami och Miami Beach när du bara har en dag.

Det var bra, det var en liten hicka men det löste sig