Välj datum

Saker att göra Lillpolen

Toppaktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Lillpolen

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Lillpolen?

Lillpolen: Fler aktiviteter och sevärdheter

Lillpolen: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Lillpolen

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 98 970 omdömen

Positiv upplevelse, de kom för att hämta oss direkt där vi bodde och tog oss till vår destination, precis i tid. Den mycket väl förberedda italiensktalande guiden förklarade tydligt detaljerna som är svåra att ta reda på självständigt, tyvärr kunde vi inte stanna för mycket i vissa områden, men vi var tvungna att följa rutten och det fanns andra grupper som väntade på våra framsteg. Överlag bra organisation. rekommenderad.

Vår reseguide var Joanna och hon var fantastisk. Hon var mycket informativ på både vägen och tillbaka från vår resa. Vår reseguide i Auschwitz, Jakub var också mycket kunnig och svarade gärna på alla frågor. Vi bokade lunch genom reseguiden, vilket återigen var bra för priset. Jag rekommenderar starkt denna resa.

Det var riktigt bra. Allt var utmärkt organiserat. Hade bokat en tur på tyska men fick då en engelsk guide med kort varsel. Den här gjorde det superbra. Helt genomtänkt och lätt att förstå.

Utmärkt service från bussupphämtning till återlämning. Fantastisk mycket kunnig guide. Båda områdena var upptagen men kände sig aldrig förhastad. Högt rekommenderad.

Tack Hubert för en oförglömlig resa till Zapopane och termalbadet.