Lido, Paris

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Topp fem över artister som uppträtt på Lido i Paris

Tillsammans med Moulin Rouge är legendariska Lido ledstjärnan inom den anrika franska kabaréscenen. Avnjut en god middag medan du beskådar en eller ett par stjärnor i vardande! För Lido har verkligen rykte om sig som plantskola för många av de riktigt stora.

 • Edith Piaf

  1. Edith Piaf

  Vi börjar med det mest uppenbara! Edith Piaf var Frankrikes främsta stjärna på sin tid, och eftersom Lido utgjorde Champs-Élysées främsta kabarélokal var det också där hon började dra fulla hus.

 • Elvis Presley

  2. Elvis Presley

  Mannen som skulle bli kungen av rock 'n' roll gav en gång en improviserad konsert på Lido, i samband med att han stationerats i Frankrike som amerikansk soldat.

 • Eartha Kitt

  3. Eartha Kitt

  Kvinnan som sedemera spelade Catwoman i Batman under 60-talet jobbade inom den parisiska kabaréscenen innan hon upptäcktes av Orson Welles och blev firad stjärna i sitt hemland USA. Welles kallade henne "den mest spännande kvinnan i världen".

 • Elton John

  4. Elton John

  Lido har förstås också bjudit på en rad framträdanden med artister som redan är världsstora. En av dem är Elton John, som spelade här under sin spektakulära turné 2003.

 • Noël Coward

  5. Noël Coward

  Du behöver inte ha ett namn som börjar på E för att uppträda på Lido, det är Noël Coward bevis på. Hans flamboyanta framträdande hörde kanske till och med bättre hemma i Paris än i hans födelsestad London!

Planera ditt besök

 • Lido eller Moulin Rouge?

  Både Lido och Moulin Rouge är lika extravaganta som dyra, så om du bara har råd att besöka en av dem är det viktigt att beakta vad du vill ha ut. Moulin Rouge har den rikaste historien – du kan nästan känna historiens vingslag fläkta mot huden inne i salongen. Lido har däremot mer stil (och är mindre tramsigt).

 • Biljetter

  Du kan boka bord direkt på lido.fr, men det kan vara värt att kolla runt på andra ställen efter specialerbjudanden och paketpriser!

 • Klädkod

  Lidos klädkod ligger ungefär på nivån kavaj och slips, men det är inte obligatoriskt. Däremot är det inte tillåtet att ha shorts, träningsoveraller och gympaskor.

Praktisk information

 • När skall man åka?
  Lido är öppet varje dag kl. 09.00-02.00, med middag och föreställning varje kväll kl. 19.00.
 • Vad kostar det?
  Paketpriser för mat och dryck till showen kostar från 115 EUR och uppåt.
 • Behöver jag en guide?
  En guide är inte nödvändig, men kan vara värt att överväga om du vill se dig om mer i området!
 • Hur tar jag mig dit?
  Ta tunnelbanelinje 1 till George V, eller pendeltågslinjen RER A till Charles de Gaulle Étoile.
 • Ytterligare tips

  • Observera att shorts, träningsoveraller, gympaskor och liknande inte är tillåtet!

  • Utöver Lidos fullskaliga kvällsföreställningar finns även matinée och champagne-shower. Ett bra alternativ för den tunnare plånboken!

  • Barn över fyra år är välkomna.

  • Fotografering och filmning är inte tillåtet inne i salongen.

  • Var på plats 30 minuter innan föreställningen börjar.

Alla saker att se i Lido, Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Lido, Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Lido, Paris

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 1 320 omdömen

Serien var en show förutom att jag arbetade med det, jag blev förvånad. Det enda som generade mig lite i början var bristen på tålamod hos en receptionist som såg irriterad ut, suckade djupt och mumlade, eftersom jag inte talade engelska bra och i några sekunder kunde vi inte kommunicera. Jag tror att det var enklare vad hon förväntade sig för att berätta för mig eftersom hon hade bett att tala långsamt så att jag kunde förstå, då dök en exceptionell kille upp och tog över situationen tills han såg att hon inte var bekväm med mig. Allt var underbart. Hur som helst är det underbart oförglömligt.

Utmärkt & mycket underhållande show! Definitivt en höjdpunkt på vår Paris weekend weekend. Parkeringshuset tvärs över var bekvämt, särskilt under en regnig natt för showen kl. 23. Vi var glada över att vi stod upp klockan 10:20, dörrarna öppnade inte förrän efter 23.00 och gästerna var under regndusch mot baksidan av linjen. Den enda nackdelen förutom den långa väntan var sittplatserna. Det var liten höjd och huvuden blockerade vår åsikt. Platserna tilldelas vid ankomst men var inte baserade på först till kvarn.

Jag bokade 11:00 champagneshow. Medan jag försökte flytta den till 21.00 kunde de inte rymma mig. Ändå. Jag blev sprängd av showen. Det var värt att vänta och det omgivande området var vackert. Handla bort eftersom de håller dina väskor tills du gör anspråk på dem i slutet av showen.

Lätt att boka vägbeskrivningar med kuponger online gjorde allt enkelt och personalen vid ankomst var hjälpsamma och vänliga

Priserna är höga men allt var perfekt! Plats, mat och show är fantastiskt!