Saker att göra i
Les Anses-d'Arlet

Våra mest rekommenderade saker att göra i Les Anses-d'Arlet

Katamaran dag snorkling paddlar sköldpaddor + valfritt dyk

Katamaran dag snorkling paddlar sköldpaddor + valfritt dyk

Avresa 8:30 från Grande Anse-pontonen, vi välkomnar dig med en kaffe på segelbåten och åker till vår morgonplats, mellan Pointe Lézarde och Pointe Burgos i allmänhet. Vi förser dig med Shorty (3 mm), palmer, normal eller ansiktsbehandling, signalbojar, flytkraft för de mindre vattenlevande. De som vill kan ta chansen att göra ett dop av flaskdykning eller en exploatering av dykning, övervakad av en statlig -certifierad instruktör (extra avgifter att tillämpa). I slutet av morgonen flyttar vi till en andra plats, vanligtvis den bakre delen av Bourg des Anses d'Arlet där du kan äta din egen picknick eller njuta av den fullständiga måltid som vi föreslår på vår katamaran (vi är restaurang - extra avgifter tillkommer) och på eftermiddagen sätter vi de två paddlarna i vattnet och du kan simma med sköldpaddor. Vi lämnar platsen runt kl. 15.00 för att återvända till Grande Anse, där vi bjuder er på ett glas vänskap innan vi släpper av er kl. 16.00. Om den föreslagna lunchen: vår fullständiga måltid är med aptitretare, förrätt, huvudrätt, dessert, kaffe och dryck. Vi föreslår fisk eller kött ombord på grillen. Tveka inte att berätta för oss om du föredrar ett vegetariskt alternativ, veganskt alternativ, glutenfritt alternativ eller alternativ utan diet, eller om du har andra specifika behov. Du kan också ta med din egen picknick om du föredrar det. Bra att veta: det är inte nödvändigt att kunna simma för att göra ett dop, och alla kan bestämma D-dagen enligt sina önskemål för dagen

Martinique: Privat skräddarsydd tur med transfer

Martinique: Privat skräddarsydd tur med transfer

Vi hämtar dig där du vill för att börja din 5 timmar långa privata rundtur på Martinique. Vi kommer att sätta upp en resväg för dig, enligt vad du vill göra eller vad du vill se. Du kan upptäcka den svarta sandstranden i Le Carbet, ruinerna av staden St Pierre som förstördes av vulkanen, se ett vattenfall, slappna av på en vit sandstrand, smaka på vår lokala fantastiska rom och så vidare! Vår professionella reseledare låter dig upptäcka ön på det sätt du vill. Njut av din tur, ta god tid på dig! Exempel på resväg: Tur1: Tur: Balata kyrka, Balata trädgård (jardin de balata), Alma floden, Saut Gendarme vattenfallet, St Pierre ruinerna, Le Carbet stranden, Depaz rom destilleriet. Tur2: Tegelbyn (Village de la poterie), Anses d'Arlet-stranden, diamantklippan, minnesmärke för slaveriet i Cap 110, Trois Rivieres rombryggeri. Tour3: Ett rombryggeri, Les Salines-stranden. Tour4: Clément, destilleriet St James, Ste Maries grav.

Martinique: Heldags båttur längs Karibiska kusten

Martinique: Heldags båttur längs Karibiska kusten

Låt KairiDream-teamet följa med dig och upptäcka hela den karibiska kusten på Martinique under en rolig och avkopplande dag. En drömdag för alla, vuxna och barn, äventyrare och avkopplingssökare. På morgonen går ni på jakt efter valar i Fort de France-bukten, seglar längs den karibiska kusten för att observera däggdjur i deras naturliga miljö och AGOA skyddade område. På eftermiddagen möter du naturen, kulturen, smakerna och öns anda med KairiDream och passerar fladdermusgrottan och de vackra korallvikarna (Anse Noire, Anse du Four, Grande Anse och Anse d'Arlet). I söder väntar magiska möten: sköldpaddor och sjöstjärnor, sjöfåglar, simning och snorkling för att upptäcka det marina ekosystemet. Njut av en kreolsk måltid (kyckling eller fisk), kalla drycker, rom och färsk frukt ombord. Masker och snorklar finns att hyra ombord och under simstoppet finns det flythjälpmedel.

Martinique: Södra Karibiens juveler Resa

Martinique: Södra Karibiens juveler Resa

Upptäck de dolda pärlorna i Martiniques södra karibiska region på denna berikande tur ledd av en engelsktalande guide. Börja din resa med ett besök i den charmiga hantverksbyn Le Village de la Poterie, där lokala konstnärer visar upp sitt hantverk i små verkstäder och butiker. Beundra den livfulla keramiken och de historiska byggnaderna som speglar byns unika arv. Därefter åker du till den pittoreska byn Anses-d'Arlet som ligger inbäddad i en naturskön vik längs sydvästkusten. Tillbringa fritiden med att njuta av solen på den vita sandstranden eller utforska de pittoreska gatorna som kantas av färgglada byggnader. Missa inte chansen att besöka den katolska kyrkan St Henry med sitt karakteristiska klocktorn, som ger en inblick i den lokala kulturen och arkitekturen. När du fortsätter din bilresa kan du beundra den hisnande panoramautsikten från en utsiktspunkt med utsikt över den ikoniska Diamond Rock, ett skimrande naturunderverk utanför Martiniques kust. Ta minnesvärda foton mot bakgrunden av detta kända landmärke, känt för sin slående likhet med en gigantisk diamant. Fördjupa dig i Martiniques gripande historia vid slavmonumentet Cap 110, uppfört till minne av dem som omkom i ett tragiskt skeppsbrott. Reflektera över slaveriets arv medan du beundrar de högtidliga vita statyerna som står som en gripande påminnelse om öns förflutna. Avsluta din resa med ett besök på Three Rivers Rum Distillery, där du får lära dig mer om öns romtillverkningstraditioner och njuta av en provsmakning av de finaste spritsorterna. Prova en mängd olika rom och få inblick i destillationsprocessen innan du återvänder till Fort-de-France i tid för att gå ombord på ditt kryssningsfartyg.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Les Anses-d'Arlet

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Les Anses-d'Arlet?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Les Anses-d'Arlet:

Sevärdheterna i Les Anses-d'Arlet du inte bör missa

Vilka är de bästa turerna att göra i Les Anses-d'Arlet med barn?

De bästa turerna att göra i Les Anses-d'Arlet med barn:

Se alla familjevänliga aktiviteter i Les Anses-d'Arlet på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Les Anses-d'Arlet

Att göra i Les Anses-d'Arlet

Städer i Martinique

Les Anses-d'Arlet: Fler aktiviteter och sevärdheter

Les Anses-d'Arlet: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Les Anses-d'Arlet

Samlat omdöme

5
(3 recensioner)