Leonardo Interactive Museum

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
2 upplevelser hittades
Sortera efter:

Leonardo Interactive Museum: Fler aktiviteter och sevärdheter

Leonardo Interactive Museum: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Leonardo Interactive Museum

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 5 880 omdömen

Det var verkligen anmärkningsvärt att se så många av Leonardo Davincis idéer faktiskt byggda och fungera framför dig. Det var väldigt roligt att få dessa uppfinningar att röra sig och fungera. Museet var inte för litet och ändå inte för stort att det fanns för mycket att komma till. Enligt mig var det precis rätt storlek. Det var lite trångt, men det var lite trångt men det var juli så det var att vänta. Och trots det kunde vi fortfarande titta på och röra allt vi ville.

Fantastiskt museum, interaktiva, föränderliga målningar och religiösa skulpturer! Barn, tonåringar (och föräldrar) älskade det! Du kan manipulera, upptäcka, skapa... Toppen! Å andra sidan är hoppa över kön-biljetter totalt värdelösa, du kan åka dit utan rädsla utan att boka!

Ett fantastiskt interaktivt litet museum för unga och gamla. Förklaringarna gavs också på tyska, så att barnen kunde läsa självständigt. Du kan tillbringa en bra timme där och lära dig mycket om Leonardo da Vincis arbete.

Excellent museum, interactive, interesting and fun for the 9, 9 and 12 year old. Only remark was the men’s bathroom that was medieval with a hole in the ground

Det är otroligt intressant med de byggda maskinerna. Man förstår mycket bättre vilken geni var Leonardo da Vinci.