Leonardo Interactive Museum

Bokad mer än 50 gånger förra veckan

Leonardo Interactive Museum

Leonardo Interactive Museum: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Florens: Inträdesbiljett till Leonardo Interactive Museum

Florens: Inträdesbiljett till Leonardo Interactive Museum

Om du vill uppleva något helt nytt, är nyfiken på Leonardo da Vinci och vill besöka ett väldigt unikt museum måste du uppleva Leonardo Interactive Museum. Bege dig ut på en resa som låter dig upptäcka hans fantastiska värld - det största geniet genom tiderna - och prova på några av de vackra maskiner han skapade i sina anteckningar. Museet har varit öppet i över 20 år här i Florens centrum och passar för alla över sju eller åtta år. Här blir besökaren protagonisten i sin egen fantastiska historia. Upplevelsen är interaktiv på riktigt, med intressanta, roliga och stimulerande utställningar. Utforska Leonardos viktigaste uppfinningar, med hans studier i teknik, fysik, anatomi och måleri. Du får även upptäcka hur många av hans designer är förvånansvärt relevanta än idag, över 500 år senare. Inne på museet kan du prova på tanken, katapulten, spiralskruven, vertialskruven, hydralsågen, tryckpressen och många andra fascinerande maskiner och mekanismer som har skapats utefter ritningarna han lämnade efter sig i sina berömda böcker. Biljetter till museet säljs endast online för att undvika långa köer på plats. Välj själv vilken tid och dag du vill besöka museet på.

Florens: City Pass med 25+ attraktioner, Uffizi & Accademia

Florens: City Pass med 25+ attraktioner, Uffizi & Accademia

Utforska Florens och Toscana problemfritt med Florence City Pass. Detta allomfattande pass låter dig besöka toppattraktioner inklusive Uffizi Gallery, Academia Gallery, Jewish museum och Synagogue, Franco Zeffirelli museum och Cathdral of Siena. Ta bort stressen från att planera din resa till Florens och lär känna stadens rika historia, kultur och unika atmosfär genom museer, kyrkor, turer och gastronomi i ett pass. Gå med i inkluderad rundtur med hop-on hop-off-buss och upptäck den guidade turen genom Florens med en lokal. Utforska staden och regionen i din egen takt och välj mellan 1 och 7 dagar för att göra det. Följande attraktioner ingår: Museer och gallerier: - Uffizi-galleriet (måndagar och första söndagen i varje månad stängt) - Accademia Gallery (måndagar och första söndagen i varje månad stängt) - Museum för musikinstrument - Judiska museet och synagogan - Leonardo interaktiva museum - Museo Casa Buonarroti - Museo degli Innocenti - Museo Franco Zeffirelli - Museo di San Marco - Opificio delle Pietre Dure - Museo de Medici - Judiska museet och synagogan i Siena Landmärken och monument: - Orsanmichele (Kyrka) - Florentinerkatedralen Santa Maria del Fiore och Piazza del Duomo (Ljudguide) - Katedralen i Siena - Santa Maria Assunta - Lutande tornet i Pisa med hoppa över kön Hop On Hop Off-upplevelse: - 24 timmar. Hop-on Hop-off-buss biljett med ljudguide Guidade turer: - Rundvandring Florens (engelska) Aktiviteter och fritidsattraktioner: - Skyttelbuss - Barberino Designer Outlet Rabattpartner (spara upp till 30 % rabatt): - Salvatore Ferragamo Museum - Palazzo Strozzi - Guidad cykeltur genom Florens - Chianti halvdagsutflykt med vin - Cinque Terre dagsutflykt - Dagsutflykt: E-cykeltur genom Chianti-regionen och vinprovning - Dagsutflykt Montalcino, Montepulciano, Pienza och vinprovning - 10 % Ät med

Privat rundtur i Leonardo da Vinci-museet i Florens gamla stad

Privat rundtur i Leonardo da Vinci-museet i Florens gamla stad

Följ i Leonardo da Vincis fotspår i Florens, renässansens stad. Se platser där da Vinci tillbringade tid, lär dig om hans koppling till den mäktiga familjen Medici och hans rivalitet med Micheangelo, och undersök hans geniala innovationer på en privat rundtur i det interaktiva Leonardo da Vinci-museet med skip-the-line-biljetter. Fördjupa dig i den sanna historien om renässansen! Boka denna 2-timmars rundtur för att upptäcka spåren av da Vincis geniala sinne i Florens gamla stad och besök Leonardo da Vinci-museet. Tillsammans med din expertguide kommer du att bevittna renässansens födelse i Florens och lära dig mer om den mest berömda "renässansmannens" personliga liv och arbete. Bland sevärdheterna finns Riccardi Medici-palatset, som tillhörde Medici-familjen som anställde da Vinci, du får veta mer om de planer han gjorde för den magnifika Duomo (endast exteriör) och se Palazzo del Bargello, där hans far arbetade. Den främsta höjdpunkten på denna rundtur är ett besök i Leonardo da Vinci-museet, den största praktiska da Vinci-utställningen. Vi erbjuder skip-the-line-biljetter till den största praktiska da Vinci-utställningen för att spara tid. Både vuxna och barn kan lära sig genom att leka med de fungerande reproduktionerna av da Vincis största innovationer. Din expertguide visar dig hur du använder stridsvagnen, katapulten, den vertikala ornitoptern och många andra unika maskiner, och delar med sig av intressanta fakta om Leonardos design, skisser, målningar och andra verk. Välj 4-timmarsalternativet för att se fler platser relaterade till Leonardos arv och besöka Duomo (Florens katedral). Detta är din chans att lära dig mer om renässansen och dess människor och beundra den fantastiska arkitekturen och konsten i Duomo inifrån och ut. Du kommer också att se det ikoniska Palazzo Vecchio, Neptunus fontän och en kopia av Michelangelos David på Piazza della Signoria. Guiden visar dig också statyerna av Leonardo da Vinci, Lorenzo de' Medici, Giotto, Galileo och andra historiska personer, och berättar allt om de planer som da Vinci hade för floden Arno när du går längs Ponte Vecchio.

Familjetur till Florens gamla stadsdel och da Vinci-museet

Familjetur till Florens gamla stadsdel och da Vinci-museet

Gör historia roligt på en exklusiv stadsvandring i Florens med roliga berättelser, uppgifter och aktiviteter för barnfamiljer! Utforska staden med en passionerad privat guide för att upptäcka lokala legender och sagor, och lär dig om historiska personer som byggde denna världsarvsstad. Låt dina barn uppleva Florens underverk! Välj 2-timmarsalternativet för att upptäcka de bästa sakerna att göra i Florens för barn och familjer! Den storslagna arkitekturen och det konstnärliga arvet kan vara skrämmande för de små, men våra erfarna lokala guider vet hur man visar stadens magi. Er stadsvandring börjar på det charmiga torget framför basilikan Santa Maria Novella och går sedan mot Piazza del Duomo för att se Florens symbol, katedralen Santa Maria del Fiore. Beundra den enastående fasaden och gå in för att lära dig mer om detta ikoniska världsarv. En annan sevärdhet är den berömda björnstatyn i brons, Fontana del Porcellino, som sägs bringa lycka till den som rör vid den. Din privata guide berättar mer än gärna legenden bakom denna gamla tradition och delar också med sig av myter om de gamla romerska gudarna och hjältarna. Bland höjdpunkterna finns den ikoniska Neptunusfontänen och en kopia av Michelangelos David framför Palazzo Vecchio på Piazza della Signoria. I närheten hittar du också många monument över stora historiska personer som Leonardo da Vinci, Lorenzo de' Medici och Galileo Galilei. Rundturen avslutas vid den pittoreska Vecchio-bron med utsikt över floden Arno. Välj 3-timmarsalternativet för att berika ditt familjeäventyr med ett besök på det fantastiska Leonardo da Vinci-museet i Florens! Det är en fantastisk attraktion för både vuxna och barn, och skip-the-line-biljetter ingår så att du inte blir uttråkad av att vänta i kön. Här inne kan du se rekonstruktioner i verklig storlek av Leonardos innovativa maskiner, varav några är interaktiva. Lär dig mer om den största renässansmannen genom lek och kommentarer från din privata guide.

Leonardo Da Vincis Florens: En uppenbarelse från renässansen

Leonardo Da Vincis Florens: En uppenbarelse från renässansen

Kliv in i Leonardo da Vincis värld och renässansens prakt på denna uppslukande vandringstur i Florens. När du vandrar genom det ikoniska Uffizi-galleriet kan du beundra mästerverk som har format konsthistorien. Känn maktens puls i Palazzo Vecchio och fördjupa dig i Mediciernas lyxiga liv i deras överdådiga palats. Ta del av Leonardos genialitet på det interaktiva museet som är tillägnat hans uppfinningar, och njut av de arkitektoniska underverken på Markusplatsen. Denna rundtur är inte bara en promenad; det är en resa som placerar "Du" i hjärtat av renässansen och inbjuder dig att uppleva den uppfinningsrikedom och skönhet som definierade en era. Ge dig ut på detta äventyr och upptäck varför Florens fortfarande är en ledstjärna för kultur och innovation. Följ med oss och gör ditt avtryck i giganternas fotspår.

6 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Florens

815 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Andra alternativ som kan passa dig

Toppsevärdheter nära Leonardo Interactive Museum

Leonardo Interactive Museum: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Florens: Inträdesbiljett till Leonardo Interactive Museum

Florens: Inträdesbiljett till Leonardo Interactive Museum

Om du vill uppleva något helt nytt, är nyfiken på Leonardo da Vinci och vill besöka ett väldigt unikt museum måste du uppleva Leonardo Interactive Museum. Bege dig ut på en resa som låter dig upptäcka hans fantastiska värld - det största geniet genom tiderna - och prova på några av de vackra maskiner han skapade i sina anteckningar. Museet har varit öppet i över 20 år här i Florens centrum och passar för alla över sju eller åtta år. Här blir besökaren protagonisten i sin egen fantastiska historia. Upplevelsen är interaktiv på riktigt, med intressanta, roliga och stimulerande utställningar. Utforska Leonardos viktigaste uppfinningar, med hans studier i teknik, fysik, anatomi och måleri. Du får även upptäcka hur många av hans designer är förvånansvärt relevanta än idag, över 500 år senare. Inne på museet kan du prova på tanken, katapulten, spiralskruven, vertialskruven, hydralsågen, tryckpressen och många andra fascinerande maskiner och mekanismer som har skapats utefter ritningarna han lämnade efter sig i sina berömda böcker. Biljetter till museet säljs endast online för att undvika långa köer på plats. Välj själv vilken tid och dag du vill besöka museet på.

Florens: City Pass med 25+ attraktioner, Uffizi & Accademia

Florens: City Pass med 25+ attraktioner, Uffizi & Accademia

Utforska Florens och Toscana problemfritt med Florence City Pass. Detta allomfattande pass låter dig besöka toppattraktioner inklusive Uffizi Gallery, Academia Gallery, Jewish museum och Synagogue, Franco Zeffirelli museum och Cathdral of Siena. Ta bort stressen från att planera din resa till Florens och lär känna stadens rika historia, kultur och unika atmosfär genom museer, kyrkor, turer och gastronomi i ett pass. Gå med i inkluderad rundtur med hop-on hop-off-buss och upptäck den guidade turen genom Florens med en lokal. Utforska staden och regionen i din egen takt och välj mellan 1 och 7 dagar för att göra det. Följande attraktioner ingår: Museer och gallerier: - Uffizi-galleriet (måndagar och första söndagen i varje månad stängt) - Accademia Gallery (måndagar och första söndagen i varje månad stängt) - Museum för musikinstrument - Judiska museet och synagogan - Leonardo interaktiva museum - Museo Casa Buonarroti - Museo degli Innocenti - Museo Franco Zeffirelli - Museo di San Marco - Opificio delle Pietre Dure - Museo de Medici - Judiska museet och synagogan i Siena Landmärken och monument: - Orsanmichele (Kyrka) - Florentinerkatedralen Santa Maria del Fiore och Piazza del Duomo (Ljudguide) - Katedralen i Siena - Santa Maria Assunta - Lutande tornet i Pisa med hoppa över kön Hop On Hop Off-upplevelse: - 24 timmar. Hop-on Hop-off-buss biljett med ljudguide Guidade turer: - Rundvandring Florens (engelska) Aktiviteter och fritidsattraktioner: - Skyttelbuss - Barberino Designer Outlet Rabattpartner (spara upp till 30 % rabatt): - Salvatore Ferragamo Museum - Palazzo Strozzi - Guidad cykeltur genom Florens - Chianti halvdagsutflykt med vin - Cinque Terre dagsutflykt - Dagsutflykt: E-cykeltur genom Chianti-regionen och vinprovning - Dagsutflykt Montalcino, Montepulciano, Pienza och vinprovning - 10 % Ät med

Privat rundtur i Leonardo da Vinci-museet i Florens gamla stad

Privat rundtur i Leonardo da Vinci-museet i Florens gamla stad

Följ i Leonardo da Vincis fotspår i Florens, renässansens stad. Se platser där da Vinci tillbringade tid, lär dig om hans koppling till den mäktiga familjen Medici och hans rivalitet med Micheangelo, och undersök hans geniala innovationer på en privat rundtur i det interaktiva Leonardo da Vinci-museet med skip-the-line-biljetter. Fördjupa dig i den sanna historien om renässansen! Boka denna 2-timmars rundtur för att upptäcka spåren av da Vincis geniala sinne i Florens gamla stad och besök Leonardo da Vinci-museet. Tillsammans med din expertguide kommer du att bevittna renässansens födelse i Florens och lära dig mer om den mest berömda "renässansmannens" personliga liv och arbete. Bland sevärdheterna finns Riccardi Medici-palatset, som tillhörde Medici-familjen som anställde da Vinci, du får veta mer om de planer han gjorde för den magnifika Duomo (endast exteriör) och se Palazzo del Bargello, där hans far arbetade. Den främsta höjdpunkten på denna rundtur är ett besök i Leonardo da Vinci-museet, den största praktiska da Vinci-utställningen. Vi erbjuder skip-the-line-biljetter till den största praktiska da Vinci-utställningen för att spara tid. Både vuxna och barn kan lära sig genom att leka med de fungerande reproduktionerna av da Vincis största innovationer. Din expertguide visar dig hur du använder stridsvagnen, katapulten, den vertikala ornitoptern och många andra unika maskiner, och delar med sig av intressanta fakta om Leonardos design, skisser, målningar och andra verk. Välj 4-timmarsalternativet för att se fler platser relaterade till Leonardos arv och besöka Duomo (Florens katedral). Detta är din chans att lära dig mer om renässansen och dess människor och beundra den fantastiska arkitekturen och konsten i Duomo inifrån och ut. Du kommer också att se det ikoniska Palazzo Vecchio, Neptunus fontän och en kopia av Michelangelos David på Piazza della Signoria. Guiden visar dig också statyerna av Leonardo da Vinci, Lorenzo de' Medici, Giotto, Galileo och andra historiska personer, och berättar allt om de planer som da Vinci hade för floden Arno när du går längs Ponte Vecchio.

Familjetur till Florens gamla stadsdel och da Vinci-museet

Familjetur till Florens gamla stadsdel och da Vinci-museet

Gör historia roligt på en exklusiv stadsvandring i Florens med roliga berättelser, uppgifter och aktiviteter för barnfamiljer! Utforska staden med en passionerad privat guide för att upptäcka lokala legender och sagor, och lär dig om historiska personer som byggde denna världsarvsstad. Låt dina barn uppleva Florens underverk! Välj 2-timmarsalternativet för att upptäcka de bästa sakerna att göra i Florens för barn och familjer! Den storslagna arkitekturen och det konstnärliga arvet kan vara skrämmande för de små, men våra erfarna lokala guider vet hur man visar stadens magi. Er stadsvandring börjar på det charmiga torget framför basilikan Santa Maria Novella och går sedan mot Piazza del Duomo för att se Florens symbol, katedralen Santa Maria del Fiore. Beundra den enastående fasaden och gå in för att lära dig mer om detta ikoniska världsarv. En annan sevärdhet är den berömda björnstatyn i brons, Fontana del Porcellino, som sägs bringa lycka till den som rör vid den. Din privata guide berättar mer än gärna legenden bakom denna gamla tradition och delar också med sig av myter om de gamla romerska gudarna och hjältarna. Bland höjdpunkterna finns den ikoniska Neptunusfontänen och en kopia av Michelangelos David framför Palazzo Vecchio på Piazza della Signoria. I närheten hittar du också många monument över stora historiska personer som Leonardo da Vinci, Lorenzo de' Medici och Galileo Galilei. Rundturen avslutas vid den pittoreska Vecchio-bron med utsikt över floden Arno. Välj 3-timmarsalternativet för att berika ditt familjeäventyr med ett besök på det fantastiska Leonardo da Vinci-museet i Florens! Det är en fantastisk attraktion för både vuxna och barn, och skip-the-line-biljetter ingår så att du inte blir uttråkad av att vänta i kön. Här inne kan du se rekonstruktioner i verklig storlek av Leonardos innovativa maskiner, varav några är interaktiva. Lär dig mer om den största renässansmannen genom lek och kommentarer från din privata guide.

Leonardo Da Vincis Florens: En uppenbarelse från renässansen

Leonardo Da Vincis Florens: En uppenbarelse från renässansen

Kliv in i Leonardo da Vincis värld och renässansens prakt på denna uppslukande vandringstur i Florens. När du vandrar genom det ikoniska Uffizi-galleriet kan du beundra mästerverk som har format konsthistorien. Känn maktens puls i Palazzo Vecchio och fördjupa dig i Mediciernas lyxiga liv i deras överdådiga palats. Ta del av Leonardos genialitet på det interaktiva museet som är tillägnat hans uppfinningar, och njut av de arkitektoniska underverken på Markusplatsen. Denna rundtur är inte bara en promenad; det är en resa som placerar "Du" i hjärtat av renässansen och inbjuder dig att uppleva den uppfinningsrikedom och skönhet som definierade en era. Ge dig ut på detta äventyr och upptäck varför Florens fortfarande är en ledstjärna för kultur och innovation. Följ med oss och gör ditt avtryck i giganternas fotspår.

De mest populära sevärdheterna i Florens

Att göra i Leonardo Interactive Museum

Städer i Italien

Leonardo Interactive Museum: Fler aktiviteter och sevärdheter

Leonardo Interactive Museum: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Leonardo Interactive Museum

Samlat omdöme

4.4
(6 774 recensioner)

Fantastisk uppslukande upplevelse av att lära sig om uppfinnaren av Leonardo Da Vincis verk, i detta inte så stora museum har det dock allt du behöver veta och lära dig om Leonardos värld. Med olika pusselspel skapade av uppfinnaren och många modeller att försöka röra vid, uppenbarligen inte originalen. I köpet av entrébiljetten ingår också en ljudguide, som följer dig steg för steg för att hjälpa dig förstå varje uppfinning, förklarad väl och i detalj. Fantastisk upplevelse!

De praktiska displayerna tar stryk av trafiken som besöker. Jag såg ingen personal där för att kontrollera vad som kunde utgöra övergrepp. Ett par av utställningsföremålen saknade handtag för att få dem att fungera. Bortsett från allt detta blev jag fängslad av maskineriet. Jag ägnade mycket av min tid åt att minnas dagens interaktioner som har en likhet med modellerna.

Skön. Jag skulle gärna återvända. Synd att vissa maskiner inte fungerade. Min dotter (11 år) älskade det också. Tydliga video- och pappersförklaringar. Tyvärr kunde vi inte (dålig Wi-Fi-signal) använda ljudguiden.

Fantastiskt intressant och spännande att se, prova och förundras över alla uppfinningar som Leonardo gjorde under sin livstid. Absolut värt ett besök, både för unga och gamla!

Det var väldigt intressant och lätt att förstå för barn.