Välj datum

Leonardo Interactive Museum

2 upplevelser hittades
Sortera efter:

Leonardo Interactive Museum: Fler aktiviteter och sevärdheter

Leonardo Interactive Museum: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Leonardo Interactive Museum

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 6 487 omdömen

Det var verkligen anmärkningsvärt att se så många av Leonardo Davincis idéer faktiskt byggda och fungera framför dig. Det var väldigt roligt att få dessa uppfinningar att röra sig och fungera. Museet var inte för litet och ändå inte för stort att det fanns för mycket att komma till. Enligt mig var det precis rätt storlek. Det var lite trångt, men det var lite trångt men det var juli så det var att vänta. Och trots det kunde vi fortfarande titta på och röra allt vi ville.

Det är så värt det! Det är ett litet men väldigt intressant museum. Du kan manipulera modellerna för uppfinningsprojekt och barnen älskar det. Utrymmet är lite litet, men det är väldigt trevligt. Butiken framför museet är ganska cool, men allt är dyrt. Mina döttrar älskade det.

Fantastiskt museum, interaktiva, föränderliga målningar och religiösa skulpturer! Barn, tonåringar (och föräldrar) älskade det! Du kan manipulera, upptäcka, skapa... Toppen! Å andra sidan är hoppa över kön-biljetter totalt värdelösa, du kan åka dit utan rädsla utan att boka!

Ett fantastiskt interaktivt litet museum för unga och gamla. Förklaringarna gavs också på tyska, så att barnen kunde läsa självständigt. Du kan tillbringa en bra timme där och lära dig mycket om Leonardo da Vincis arbete.

Excellent museum, interactive, interesting and fun for the 9, 9 and 12 year old. Only remark was the men’s bathroom that was medieval with a hole in the ground