Välj datum

Leonardo Da Vinci Experience

  • Entrébiljetter
  • Stadskort
3 upplevelser hittades
Sortera efter:

Leonardo Da Vinci Experience: Fler aktiviteter och sevärdheter

Leonardo Da Vinci Experience: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Leonardo Da Vinci Experience

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 752 omdömen

Vilken fantastisk plats! Så snart vi gick in i museet kände vi oss som teleporterade till Leonardo Da Vinci-talet. Vi kunde interagera med den mest kända (och mindre kända) uppfinningen av geniet. Interaktionerna är väldigt olika och alltid roliga. (Du kan bygga, rotera saker osv...). Ljudguiden till målningen är otroligt lärorik, det finns alltid en historia i berättelsen som ger glasyren till moset. Och sist men inte minst fick vi ett mycket varmt välkomnande av den mest omtänksamma rumänens mest gnistrande leende!

Positivt, när du är turist är operan av bra storlek, du stannar inte 4 timmar. Musiken är glad med melodiösa låtar. Två av tenorerna var väldigt bra. Dansaren dansar bra också. Bra erfarenhet. Detta kräver organisering för att hämta biljetterna mot kupongen. Du måste tänka på det. Personalen är bra, han ringde oss för att berätta att vi måste gå till receptionen. Positiv. Eftersom platsen ligger i ett turistområde måste vi nödvändigtvis passera framför det under promenaden.

Jag var här med min 10-åriga dotter och vi tillbringade en bra 90 minuter där. Vi njöt verkligen av att faktiskt kunna röra och prova de enskilda uppfinningarna. Informationen är lätt att förstå och systemet a la "Tiptoi" är utmärkt, så att barn teoretiskt kan utforska museet på egen hand med ljudguiden. Museets galleri "överväldigar" dig inte och är en bra förberedelse för senare besök på de stora museerna (Villa Borghese och Vatikanmuseerna)!

Detta museum är utmärkt, det finns många rekonstruktioner av målningar och uppfinningar! Vissa är till och med manipulerbara vilket gör upplevelsen ännu mer realistisk. Vi har svårt att prata engelska och värdinnan ansträngde sig för att prata franska för att förklara för oss så bra som möjligt. Jag rekommenderar detta lilla museum som kan förvåna dig och odla dig tack vare ljudguiden!

Fantastisk prestation. Perfekta tenorer. En konstnärlig kväll på mycket hög nivå. I det allmänna intrycket - "stört" - en dansare, en ballerina som inte bidrog med något med sitt framträdande.