Saker att göra i
Lennox Head

Våra mest rekommenderade saker att göra i Lennox Head

Byron Bay: Dagstur med vattenfall och dolda pärlor

Byron Bay: Dagstur med vattenfall och dolda pärlor

Upplev skönheten i vattenfallet Killen Falls, den pittoreska kuststaden Lennox Head och simma i det helande vattnet i Lake Ainsworth på en dagstur från Byron Bay. Med upphämtning och lämning ingår allt du behöver göra är att luta dig tillbaka, koppla av och njuta av resan. Din kunniga och vänliga lokala guide har bott i området hela sitt liv och kommer att leda dig på en resa genom de pittoreska landskapen i inlandet och kustlinjen, dela områdets historia och kultur, samt peka ut de bästa platserna för foton. Stanna till vid Killen Falls där du kan njuta av en simtur i det svala vattnet i detta vackra vattenfall. Promenera på gatorna i avslappnade Lennox Heads och utforska de slingrande stigarna i Broken Head National Park. Svalka dig i Lake Ainsworth, som är lokalt känd för sina läkande egenskaper. Njut av en utsökt lunch (mot extra kostnad) i en charmig kiosk på stranden och smaka på smakerna från Northern Rivers. Med en mängd olika menyalternativ finns det något som passar allas smaklökar och kostbehov. Denna dagsutflykt är det perfekta sättet att fly stadens liv och rörelse och fördjupa dig i den naturliga skönheten i Northern Rivers.

Från Byron: Halvdagstur för att lära sig surfa

Från Byron: Halvdagstur för att lära sig surfa

*Ny produktvarning* Lets Go Surfing har levererat surflektioner i nästan 30 år, kolla in vårt senaste erbjudande! Väck surfaren inom dig under denna inledande surfupplevelse. Även om det är din första gång på en bräda, kommer du säkert att visas upp till din första våg innan du ens har haft tid att oroa dig för att falla av. Vi har massor av fantastiska surfingplatser nära till hands och vi kommer att hitta de bästa vågorna som Byron-Ballina-regionen har att erbjuda. Från absoluta nybörjare till alla som vill ha en uppfriskande kurs, dessa lektioner inkluderar säkerhetsinformation om stranden och viktiga surf- och säkerhetsregler som täcker alla grunder från uppvärmning, till paddling, fånga vågor och stå. Surfa i små grupper (max 7 surfare per instruktör) och den personliga uppmärksamhet du får kommer att bygga upp din kunskap och ditt självförtroende samtidigt som du utvecklar din surfteknik. Du kommer garanterat att gå hem med ett leende på läpparna och skryträttigheter för att du nästan har erövrat denna perma-coola och fantastiska sport! Vår 4-timmarsupplevelse kommer att erbjuda dig ett verkligt autentiskt surfäventyr och vårt vänliga team hjälper dig att komma dit. Gör som lokalbefolkningen gör, Lets Go Surfing! **Minsta ålder 13 - Vi levererar lektioner till vuxna, familjer, par, grupper och barn från 5 år och uppåt. Om du vill boka ett barn under 13 år eller inte kan hitta ett datum som passar, vänligen ring oss**.

Lennox Head: 2 timmars surfinglektion för nybörjare

Lennox Head: 2 timmars surfinglektion för nybörjare

Njut av en nybörjarlektion i surfing vid Lennox Head i Ballina och upplev några vågor i världsklass. Med över 25 kilometer kustlinje att välja mellan är det lätt att hitta den perfekta surfplatsen. Få en försmak av surfingens värld, få viktig säkerhetsinformation om vågor och stranden och lär dig alla grunderna i ett av Australiens mest populära tidsfördriv. Låt dig guidas genom din första surfingupplevelse och lär dig hur du fångar din första våg i en liten grupp med högst 6 elever. Få personlig uppmärksamhet från din professionella instruktör och få självförtroende på brädan.

Byron Bay: Kustnära natur och vattenfallsupplevelse

Byron Bay: Kustnära natur och vattenfallsupplevelse

Vi hämtar dig på din valfria plats i Byron Bay och kör en 20-minuters naturskön bilresa genom inlandet till Lennox Head. Börja turen med en promenad längs en sandväg genom den ursprungliga kustnära heden, och titta på de inhemska banksiorna och djurlivet. Koppla av och föryngra dig med ett dopp i sjön som omges av teträd. Vandra längs en klippväg med utsikt över havet vid Pat Morton Lookout. Titta på surfarna och delfinerna vid den berömda surfzonen Lennox Point och se valarna under deras årliga vandring norrut mellan maj och oktober. Vandra en utmanande nedförsbacke till den fridfulla Boulders Beach. Se vilda djur som fiskgjusar, gärdsmygar och echidnas medan du vandrar tillbaka genom den kustnära regnskogen. Besök det vackra vattenfallet Killen Falls i regnskogen. Det är den perfekta platsen att svalka sig med en simtur, och du kan till och med se bakom vattenfallet i de naturliga grottorna. Efteråt släpper vi av dig på din önskade plats i Byron Bay-regionen.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Lennox Head

Vilka är de bästa turerna att göra i Lennox Head med barn?

De bästa turerna att göra i Lennox Head med barn:

Se alla familjevänliga aktiviteter i Lennox Head på GetYourGuide

Att göra i Lennox Head

Städer i Australien

Lennox Head: Fler aktiviteter och sevärdheter

Lennox Head: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Lennox Head

Samlat omdöme

5
(2 recensioner)