Lejongården

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Lejongården

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 17 400 omdömen

Vi fick en tveksam början då den planerade turen till Alhambra blev inställd. När vi väl fick klart för oss att vi inte kunde ändra dag hos företaget som ställde in turen utan att vi skulle kontakta Get Your Guide, fick vi ordnat med en ombokning. Turen till Granada och Alhambra var fantastisk med mycket bra guidning. Granada och Alhambra måste vara ett "måste" besök som inte får missas.

Alhambra är väl värt ett besök. Vi fick också ett par timmar fri tid i Granada. En fin stad omgiven av snötäckta berg i februari. Resan innehöll det som utlovats. Inga avvikelser förekom. Extra plus till chauffören som körde förträffligt och guiderna som talade flera språk flytande.

Mycket bra rundvandring under ca 4 timmar. Ingen stress och vi bedömer att det vi fick se det viktigaste. Bra guidning på engelska med väl fungerande teknik (sändare och hörlurar). Relativt liten grupp och väl värt priset.

Vi reste med en 2-åring, vilket fungerade bra men barnvagnen som vi hade med fick vi inte använda på de flesta områden. Den skulle lämnas in i förvar. Vår 2-åring orkade ändå gå själv största delen av turen.

En mycket bra rundtur som aldrig blev tråkig trots att den var 3 timmar lång! Vi hade en väldigt bra guide, Lucia. Hon var kunnig och pratade utmärkt engelska.