Le Morne Brabant

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Le Morne Brabant

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Le Morne Brabant? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Le Morne Brabant

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 120 omdömen

Denna turné rekommenderas starkt! Vår guide var mycket vänlig och berättade mycket om Mauritius. Han kunde berätta mycket om historia, människor, religioner, natur och även om landets ekonomi. Sammantaget kunde han svara på alla våra frågor och var mer än tålamod (den något trasiga engelska är inte alltid lätt att förstå). Turnén var mycket intressant, vi kunde ta så mycket tid som vi ville vid de enskilda hållplatserna, så allt utan stress. Han var också öppen för speciella önskemål (vi stannade till exempel vid en fabrik för handgjorda fartyg och vi kunde också besöka rumbryggeriet "Rhumerie de Chamarel"). Jag skulle bara dra poäng från turnébeskrivningen, eftersom Ile Aux Bénitiers inte besöks för simning. Vi såg bara denna ö från en vacker utsiktspunkt i slutet av turnén. Besöket är en del av en annan turné.

Upphämtningen var i tid och det använda fordonet var helt topp. Ragesh, vår guide, var fantastisk. Han gav oss mycket information och tog våra bilder. Den enda frågan var att han hade en tendens att stänga av luftkonditioneringen i bilen även efter att vi begärde det. Tur att det var ganska coolt i bergen. Kunde inte riktigt räkna ut varför han stängde av det mesta av tiden. Det är det enda skälet till att jag ger honom fyra stjärnor.

Fantastisk upplevelse! Vi har haft sevärdheterna hela vägen och själva banan var kul och så värt att göra. Ropa ut och stort tack till vår guide Bryn som gjorde denna upplevelse så rolig. Vi fick lära oss på väg om Mauritias historia och natur från honom. På toppen tog Bryn fantastiska foton och videor av hela gruppen. Rekommendera detta starkt till alla som besöker Mauritius.

Underbar upplevelse

Bryn är en underbar värd. Han är en erfaren klättrare som har kunskap om växter, historia och håller ett öga på vädret. Denna resa försäkras. Även om du kan klättra själv, kan det vara svårt att navigera (och farligt om du inte vet vad du gör). Han gav oss underbara bilder på dagen eftersom du ofta behöver två händer för att klättra.

Yash (om jag skriver det korrekt) var en bra guide. Dagen gick perfekt.