Välj datum

Le Grand Rex-biografen

Alla saker att se i Le Grand Rex-biografen

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Le Grand Rex-biografen? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Le Grand Rex-biografen

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 1 505 omdömen

Skit kul, personalen var as trevlig. Sedan gick vi 2 timmar innan bestämd tid och de var snälla nog för att prioritera oss först även det. Fick nog bästa bordet i restaurangen. 10/10 service En kille vid namnet David hjälpte och, sjukt trevligt servitör med en sjukt bra service erfarenhet. 10/10 maten Åt starka wingar som jag verkligen rekommenderar till de som vågat. Sedan deras original burgare som huvudmål. Vi hoppade tyvärr över efterrätt då jag kunde verkligen inte få in mer mat. 10/10 plats Vi var på plats 2 och En halv timme tidigt, vi fick börja 2 timmar innan bokad tid men de resterande 30 minuter gick vi runt områden och det var verkligen mycket och se.

Maten och atmosfären var bra och det var lätt att hitta. Men de liksom rusade ut maten där vi inte ens hade avslutat halva förrätten innan huvudrätterna togs fram och inte hade avslutat dem innan desserterna var klara. Kanske var det för att det var jul och de hade mycket att göra, men kände sig ändå lite för bråttom :/ Servern/servitrisen var verkligen hjälpsamma och snälla dock ^^.

Helt briljant! Jag är på denna Paris-resa som en ensamresenär, så jag var till en början orolig för att äta ensam men blev lättad så fort jag kom in genom dörren! Servicen och maten var båda fantastiska och jag skulle rekommendera det till alla. Se bara till att du skriver ut bokningskupongen, annars måste du maila den till dem i receptionen

Utmärkt artist, fantastiska ansiktsuttryck, mycket lätt att förstå, roligt

Det var väldigt roligt och underhållande, lätt att förstå även för de som inte pratar engelska bra. Bra alternativ för en show. Vi blev bara förvånade över att han inte drog tyskarna genom kakaon..? Har han inte varit i Bayern än? En notering: vänligen påpeka uttryckligen att rue och Bv. med samma namn i samma kvarter där!

Smidigt med betalningen innan. Fick bordet direkt och fantastisk service.