Laugarvatn

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Laugarvatn

Alla saker att se i Laugarvatn

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Laugarvatn? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Laugarvatn

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 12 544 omdömen

Detta var en jätte bra tour med 2 stycken roliga guider som var väldigt informativa och duktiga på sitt jobb som gav det där Lilla extra! Emilio och Alto hette killarna ! Själva resan var också bra och välplanerad. Det som inte framgick så tydligt i info är att man släpps av vid attraktionerna och sedan får man gå fritt runt omkring. Guiderna följer alltså inte med på tuterna, utan, berättar lite om platserna på bussen innan. Att få gå runt själva i vår egen takt tyckte jag och min kompisar var väldigt skönt men letar man efter en privat guide som går med en kanske man ska ta en Annan guide då ! Vi gjorde 3 toa stopp under dessa 8 timmar. Vid gazerna så fanns det restauranger och souvenir shop att handla på, men tiden gick väldigt fort innan vi skulle tillbaka till bussen igen för det tar en stund att komma upp till gazera ! Allt som allt är vi väldigt nöjda !

Väldigt bra guide, bra tider och bra info. Kände sig trygg med chauffören. Det enda tråkiga var att man bara hade 30 minuter på sista stället, nationalparken. Då jag vart där tidigare vet jag att de finns vattenfall och många andra fina saker att se på när man väl är där. Det hinner man tyvärr inte på 30 min, hur snabb man än är. Annars skulle jag rekommendera denna tur, alla dagar i veckan, men lite roligare i mars och framåt då det inte är lika mycket snö/is på vattenfallen då.

Väldisponerad tur med besök på flera riktigt härliga ställen. Fantastiskt vackert både i Tingvalla och vid vattenfallet. Vackert när det faller i "flera våningar". Badet i Secret Lagoon är en skön avslutning på dagen.

Superbra utflykt med en trevlig guide (Jona) som verkligen kunde sitt område. Vi hade monumental tur med vädret också, inte ett enda moln på himlen, så trots corona-nojan blev det en grym dag!

En fantastisk tur som innefattade många av de bästa sevärdheterna på Island. Transport i minibuss med påläst lokal guide. Allt igenom en toppenupplevelse!