Las Vegas Flyg- och helikopterturer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Flyg- och helikopterturer i Las Vegas

antelope grand canyon zion bryce monument valley
Ekocertifierad

Antelope & Grand Canyon, Zion, Bryce & Monument Valley

Längd: 3 dagar
Liten grupp
100 omdömen
Utomhus
100

Tillbringa 3 dagar med att utforska de fantastiska nationalparkerna Zion och Bryce, Monument Valley, Lake Powell och Grand Canyon. Res i en 4x4 Jeep…

Visa alla Flyg- och helikopterturer i Las Vegas
Se 217 upplevelser

Sevärdheter i Las Vegas

Fler aktiviteter i Las Vegas

Alla saker att se i Las Vegas

Vad besökare tycker om Las Vegas

Det absolut häftigaste aktivitet jag gjort i mitt 54 åriga liv !!!

Missa inte att göra denna utflykt som motvikt till all neon och casino väsen. Vi åkte kl 12,00-14,30 med picnic längst ner vid floden. Man är 6 st per helikopter och vi roterade platser så alla får sitta fram. Piloterna är mycket duktiga på all fakta och det är inga inspelade band utan enbart live. Detta är värt varje krona , svårt berätta om, måste upplevas. Se till att beställa till den norra delen som är ca 10 grader varmare. Välj att flyga med MUSTANG .

Fantastisk upplevelse som vi minns med glädje

Lite otur med att det blåste så mycket. Men piloten var otroligt duktig. Och vi är väldigt glada att allt gick så bra. Det var sjukt härligt att flyga helikopter o uppleva detta.

Från Las Vegas: Helikoptertur till Grand Canyon Omdöme från: Lena, 2017-09-23

Efter genomgång med piloten och man har kommit upp i luften känner man sig trygg då säkerhet och kompetens hos piloten är 100% då bara man njuter av det man får se och uppleva

Väl värt att flyga helikopter. Dels att bespara tid, det är längre bort från LV än man tror. Dels att uppleva på nära håll- Grand Canyon :)

Trevliga piloter. Stor buss som hämtade upp, vi fick vänta en timme på bussen men upplevelsen som helhet fantastisk. Kan rekommenderas.