Välj datum

Las Vegas Aktiviteter för liten grupp

135 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 9

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Las Vegas

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Las Vegas?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Las Vegas:

Vilka är de bästa dagsturerna från Las Vegas?

De bästa dagsturerna från Las Vegas:

Antelope Canyon

Las Vegas: Fler aktiviteter och sevärdheter

Las Vegas: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Las Vegas

Samlat omdöme

5.0 / 5

baserat på 3 omdömen

Turnén är helt enkelt sensationell. Efter överenskommelse i förväg blev vi hämtade i tid med buss från hotellet. På flygplatsen i Las Vegas blev vi, efter att vi vägts och kontrollerat våra pass, tilldelade en grupp som vi (totalt 6 personer) sedan eskorterades med till helikoptern. Innan avresan togs en officiell bild som man senare kunde köpa i butiken och sedan drog vi igång. Vi hade till och med den tyska översättningen på hörlurarna. Först gick det från Las Vegas flygplats via förorterna, Lake Mead till Hoover Dam och sedan direkt till en platå i Grand Canyon. Här landade vi och det blev en liten picknick med läsk, mousserande vin och tilltugg. Efter många bilder gick vi tillbaka till flygplatsen via The Strip med ett bränslestopp. En perfekt upplevelse, som är värd varenda krona, du gör det bara en gång i livet. De anställda är alla mycket vänliga och förklarar allt en andra gång. Tack för den fantastiska resan

Utmärkt värde och mycket välorganiserat från hämtning på vårt hotell till att flyga och lämna tillbaka till hotellet. Den bästa tiden att flyga är tidigt på morgonen, eftersom potentiella åskväder börjar utvecklas efter lunchtid och turbulensen är nere på ett minimum. Ingen kropp blev luftsjuk medan min fru är mycket känslig för detta. Vi kan varmt rekommendera Maverick Helicopters.

En fantastisk upplevelse fylld med nöje och spänning. Vår pilot, David, var skicklig, professionell och informativ och fick oss alla att slappna av och njuta av flygningen till Grand Canyon. Vi kommer verkligen att rekommendera denna upplevelse till vänner och familj i Australien.

Det var en bra upplevelse! Absolut att föreslå! Allt fungerade perfekt och i tid, inklusive hämtning och returtransport till hotellet (Bellagio). Landningen mitt i kanjonen, toppen! Flögs över Hoover Dam och tillbaka över Strip på vägen ut.

Resan var fantastisk! Grattis till Matt (guiden) Han förklarade på ett entusiastiskt sätt allt om LA.