Välj datum
Saker att göra

Las Vegas

Upplev "Sin Citys" unika dragningskraft och dekadens. Beundra sedan det storslagna ökenlandskapet som omger denna nöjesmetropol.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Las Vegas

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Las Vegas?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Las Vegas:

Alla saker att se i Las Vegas

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Las Vegas? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Las Vegas

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 14 051 omdömen

Turnén är helt enkelt sensationell. Efter överenskommelse i förväg blev vi hämtade i tid med buss från hotellet. På flygplatsen i Las Vegas blev vi, efter att vi vägts och kontrollerat våra pass, tilldelade en grupp som vi (totalt 6 personer) sedan eskorterades med till helikoptern. Innan avresan togs en officiell bild som man senare kunde köpa i butiken och sedan drog vi igång. Vi hade till och med den tyska översättningen på hörlurarna. Först gick det från Las Vegas flygplats via förorterna, Lake Mead till Hoover Dam och sedan direkt till en platå i Grand Canyon. Här landade vi och det blev en liten picknick med läsk, mousserande vin och tilltugg. Efter många bilder gick vi tillbaka till flygplatsen via The Strip med ett bränslestopp. En perfekt upplevelse, som är värd varenda krona, du gör det bara en gång i livet. De anställda är alla mycket vänliga och förklarar allt en andra gång. Tack för den fantastiska resan

Denna turné var fantastisk! Vår guide Lorenzo var fantastisk! Han var supervänlig, kände till alla fantastiska platser för fotomöjligheter och var mycket kunnig om varje destination. Han kallade denna turné för Highlight Reel. Vi fick se och uppleva kanjoner men du är där bara några timmar vid var och en (vilket är bra för oss). Bekvämligheten att inte köra bil och veta vart man ska åka gjorde det värt det.

Utmärkt värde och mycket välorganiserat från hämtning på vårt hotell till att flyga och lämna tillbaka till hotellet. Den bästa tiden att flyga är tidigt på morgonen, eftersom potentiella åskväder börjar utvecklas efter lunchtid och turbulensen är nere på ett minimum. Ingen kropp blev luftsjuk medan min fru är mycket känslig för detta. Vi kan varmt rekommendera Maverick Helicopters.

Det bästa kapellet i Las Vegas! Vi tvekade lite innan vi började och vilken trevlig överraskning, ett stort ögonblick av känslor i våra barns sällskap för att förnya våra löften. Pastorn Jean Claude var otroligt snäll och känslig, när det gäller Elvis, kungen själv!! Tack till hela Graceland Chapelle-teamet för att du gav oss detta vackra ögonblick, för alltid ingraverat i vår ❤️

Mycket speciell och superkul upplevelse! Elvis som följde med henne till altaret var minnesvärd! Firaren var mycket trevlig och talade på italienska. Det hela varade i drygt en halvtimme.