Large Onofrio's Fountain, Dubrovnik

33 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Toppsevärdheter nära Large Onofrio's Fountain, Dubrovnik

Large Onofrio's Fountain, Dubrovnik: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Dubrovnik: Den ultimata Game of Thrones-turen

Dubrovnik: Den ultimata Game of Thrones-turen

Fördjupa dig i staden “King's Landing“ med en guidad rundtur av Dubrovniks kända sevärdheter som kan ses i “Game of Thrones“. Utforska huvudstaden i Westeros med guider från området som tar med dig till de mest kända inspelningsplatserna och delar med sig av hemligheterna bakom den stora produktionen. Känn igen platserna där delar av berättelsen utspelar sig medan din guide berättar anekdoter och visar ikoniska bilder från serien. Besök den imponerande Lovrijenac-fästningen (Red Keep) och beundra de till synes oändliga befästa murarna där Tyrion Lannister och Varys tog en promenad. Se Pile Gate där kung Joffrey ställdes inför ett upplopp och blev överöst med dynga, eller sätt dig i Cerceis skor när hon gick sin skamliga vandring genom staden. Lyssna på historierna bakom kulisserna och lyssna på din guide som kanske har varit en statist eller stand-in i Game of Thrones, och få möjlighet att ta ett foto på den berömda järntronen!

Dubrovnik - Gamla stan Vandring i Gamla stan

Dubrovnik - Gamla stan Vandring i Gamla stan

Följ med din lokala guide och ta en promenad genom Dubrovniks vackra gamla stad och upptäck hur staden blev en av de mest välmående och avancerade av alla de historiska maritima republikerna. När du kliver in genom portarna till Dubrovniks gamla stad kommer du att ta ett steg tillbaka i tiden och förlora dig själv i storheten och skönheten i denna kulturellt inflytelserika stad. Med början nära Pile Gate, vid den historiska västra ingången till Gamla Stan, kommer din lokala guide att leda dig till Dubrovniks mest betydelsefulla historiska landmärken (du kommer inte att gå in i några kyrkor eller museer). Se Stora Onofrios fontän, Orlandos kolonn, Rektorspalatset och många fler. Ta in de vackra sevärdheterna och lyssna när din guide delar med sig av fascinerande berättelser och anmärkningsvärda fakta från över 1.400 år av Dubrovniks dramatiska historia, inklusive den klassiska perioden av republiken Ragusa. Denna tur kommer att ge dig en grundlig bakgrund till den viktiga roll som Dubrovnik spelade i den civiliserade världens historia. Du kommer att lära dig om stadens imponerande ekonomiska, sociala och kulturella prestationer genom århundradena och fördjupa dig i stadens livliga atmosfär. Observera att denna tur är lämplig för alla! Viktiga anmärkningar: - Mötesplats: "Dubrovnik Walks" - Brsalje 8, Dubrovnik (orange paraply) - Plats för turens slut: Nära hamnen i Gamla stan, Dubrovnik

Dubrovnik: Gamla stan & stadsmuren Guidade turer Combo

Dubrovnik: Gamla stan & stadsmuren Guidade turer Combo

Upplev det bästa av Dubrovnik med detta resepaket som kombinerar 2 trevliga promenader. Den första promenaden på 1,5 timmar utforskar den vackra Gamla Stadens historia, inklusive landmärken som Franciskanerklostret och Rektorspalatset. Lär dig om Dubrovniks betydelse under dess 1.400-åriga historia. Den andra promenaden dyker in i stadens defensiva historia under en 2-timmars tur. Besök viktiga landmärken som Revelin Fortress och Minceta Tower medan du lär dig om Dubrovniks roll som en oberoende republik. Observera att på grund av trappor är denna tur kanske inte lämplig för alla, och entrébiljetten till stadsmuren ingår inte i turpriset. Viktiga anmärkningar: - Turen innebär stigande trappor och kanske inte är lämplig för alla. - Entrébiljetten till stadsmuren ingår inte i priset för turen. - Mötesplats: "Dubrovnik Walks" - Brsalje 8, Dubrovnik (orange paraply) - Plats för turens slut: Nära hamnen i Gamla stan, Dubrovnik

Dubrovnik: Stadsupptäckt och historisk vandringstur

Dubrovnik: Stadsupptäckt och historisk vandringstur

Njut av en guidad promenad runt Dubrovniks gamla stadsdel med början vid den stora Onofrio-fontänen. Gå upp för Prijeko Street till den gamla hamnen, stanna för att beundra St. Saviour's, den storslagna franciskanska och dominikanska kyrkan, och se vinproducerande vinstockar som tros vara över ett sekel gamla. Fartyg från Dubrovnik var kända över hela Medelhavet. Fartygen byggdes och lastades i den legendariska Arsenal, som också är ett stopp på den här turen. Hör berättelser om den berömda karantänen och fästningarna i St. Luke och St. John, och historien om Sankt Blasius kyrka, katedralen, Rektorspalatset, Sponzapalatset och Orlandos kolonn.

Dubrovnik: Självguidande höjdpunkter Scavenger Hunt & Tour

Dubrovnik: Självguidande höjdpunkter Scavenger Hunt & Tour

Lär känna Dubrovnik i din egen takt på den här interaktiva vandringsturen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med stadens viktigaste sevärdheter och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. När du har laddat ner tur-appen (instruktioner skickas via e-post efter bokning) ger du dig ut på ett äventyr där du går till alla de bästa landmärkena och gömda pärlor och löser utmaningar. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. Vandra runt i den medeltida gamla staden, ta foton av landskapen och utforska kända platser där "Game of Thrones" spelades in. När du utforskar, arbeta tillsammans med ditt lag eller tävla mot dem för att slutföra snöjakten. Börja din rundtur vid den imponerande Pile Gate! Besök Stora Onofrios fontän med sin drömlika design. Fotografera klocktornet i otroliga detaljer och förundras över den mirakulösa St Blaise's Church. Rektorspalatset kommer att förvåna dig, det är en av de karakteristiska symbolerna för gotisk-renässansstilen. Efteråt väntar Porporela på dig, glöm inte att ta bilder! Dubrovniks katedral kommer att lämna dig mållös med sin magnifika arkitektur. Beundra Ignatiuskyrkan som sägs vara mirakulös. Lär dig mer om Marin Držić, landets största konstnär och nationalsymbol, medan pricken över i:et på denna unika rundtur blir Bokar-fästningen, en plats som alltid är upptagen och förtrollande, påminner det dig om något från en välkänd tv-serie, som slog tittarsiffrorna i spillror? Sökjakter är utmärkta som en vardaglig aktivitet, för svensexor, möhippor, födelsedagsfester eller teambuilding-evenemang.

Dubrovnik: Early Bird Walking Tour

Dubrovnik: Early Bird Walking Tour

Turen börjar i solens första ljus och du går genom en labyrint av smala gator medan staden fortfarande sover. Du utgår från huvudingångsporten bredvid Amerlingfontänen och stannar först vid den magnifika utsikten vid Fort Lovrijenac där du får en introduktion till dess rika historia. Promenaden fortsätter över den glänsande huvudgatan Stradun som du bara kan se tom så här tidigt på morgonen. Få en riktig känsla för dess skönhet och hör om de många legenderna och kuriositeterna för att få en mer pittoresk presentation av stadens historia. Genom att använda sidogator som främst är kända av lokalbefolkningen täcker turen alla stadens höjdpunkter, inklusive St Blaise's Church och Dubrovniks katedral. Ta chansen att uppleva livet för de medborgare som bor i Gamla stan innan rundturen avslutas, precis när folkmassorna börjar dyka upp.

Dubrovnik: Upptäck Gamla stan från Game of Thrones och ön Lokrum

Dubrovnik: Upptäck Gamla stan från Game of Thrones och ön Lokrum

Möt din guide framför Nautika Restaurant och börja med att utforska det majestätiska Fort Lovrijenac, njut av dess storslagna arkitektur och hisnande utsikt. Därefter tar du dig till den berömda piren i Pile Bay, en viktig inspelningsplats för Game of Thrones som Blackwater Bay. Upplev kustens skönhet medan du föreställer dig de scener som spelats in här. Ta en promenad genom Gamla stan och lär dig mer om hemligheterna bakom denna kända TV-produktion i Dubrovnik medan du dyker ner i stadens rika historia, inklusive den förödande jordbävningen. Längs vägen passerar du anmärkningsvärda landmärken som Franciskanerklostret, Onofrio fontänen, Stradun Street, Orlando Column, St Blaise kyrkan, Rektorspalatset och Cathedral of the Assumption of the Blessed Virgin Mary, som alla är med i serien. Ta en paus vid den ikoniska Jesuit Steps och kyrkan St. Ignatius of Loyola, känd som platsen för den ikoniska scenen "Walk of Shame" i Game of Thrones. Gå sedan till hamnen i Gamla stan för en avkopplande båtresa till ön Lokrum, inspelningsplatsen för Qarth i Game of Thrones. Upptäck Lokrums naturliga underverk och historiska betydelse, och upptäck inspelningsplatser från serien. Ta chansen att sitta på den officiella HBO Iron Throne för ett minnesvärt fototillfälle. Efter detta, låt din guide avsluta turen och njut av fri tid för att ägna dig åt aktiviteter som simning, vandring, klippdykning, samt äta och njuta av drycker på lokala restauranger och barer.

Dubrovnik: Första Discovery Walk och Reading Walking Tour

Dubrovnik: Första Discovery Walk och Reading Walking Tour

Gå genom en vacker rutt i staden, upptäck dolda pärlor och besök 10+ av de viktigaste attraktionerna och platserna. Lär dig lite inledande information om varje plats och intressanta berättelser om staden i allmänhet. Ladda ner appen 'World City Trail' från butiken och logga in. Läs instruktionerna och gå till startplatsen. Lås upp foton av exteriören och interiören på platsen. Läs lite information om attraktionen och fortsätt gå till nästa kontrollpunkt. Notera vad du gillade och inte gillade och skapa din bucket list för de kommande dagarna! Starta din promenad när som helst, utan schema. Pausa för lunch, ta en drink, besök en valfri attraktion och fortsätt senare eller till och med en annan dag. Med kartfunktionen kommer du aldrig att gå vilse. Börja din rundtur vid den imponerande Pile Gate! Besök Large Onofrios fontän med sin drömlika design. Fotografera klocktornet i otrolig detalj och förundras över den mirakulösa St Blaise's Church. Rektorspalatset kommer att förvåna dig, det är en av de karakteristiska symbolerna för den gotiska renässansstilen. Efteråt väntar Porporela på dig, glöm inte att ta bilder! Dubrovniks katedral kommer att göra dig mållös med sin magnifika arkitektur. Beundra S:t Ignatius kyrka, som sägs vara mirakulös. Lär dig mer om Marin Držić, landets största konstnär och nationella symbol, medan pricken över i:et på denna unika rundtur blir Bokar-fästningen, en plats som alltid är upptagen och förtrollande, påminner dig om något från en välkänd TV-serie, som bröt tittarsiffrorna?

Dubrovniks höjdpunkter och Game of Thrones-platser

Dubrovniks höjdpunkter och Game of Thrones-platser

Kliv in i Game of Thrones värld och utforska Dubrovniks höjdpunkter och inspelningsplatser på en 1,5 timmars rundvandring. Återupplev kända scener från King's Landing och lär dig stadens rika historia medan du följer i fotspåren av dina favoritkaraktärer. Upptäck varför Dubrovnik var den perfekta miljön för King's Landing. Med sin fantastiska naturskönhet och rika historiska bakgrund erbjuder denna stad mer än bara hisnande vyer och politiska intriger - det är en plats där fakta och fantasi möts. Din guide kommer att ge liv åt den verkliga och den föreställda världen, ta dig till den senaste säsongens filmplatser och ge dig en fängslande kommentar. Förbättra din upplevelse genom att titta på A4-foton som ger sammanhang från ikoniska avsnitt. Undersök sanningen bakom legenderna och fördjupa dig i Game of Thrones värld.

Dubrovniks gamla stadskärna: Lättsam och tillgänglig historisk rundtur

Dubrovniks gamla stadskärna: Lättsam och tillgänglig historisk rundtur

Join us for a stairs-free guided stroll through Dubrovnik's Old Town, starting at the Large Onofrio's Fountain. Our route takes you comfortably in a relaxed, educational and interactive tour. Along the way, see historical sites, learn about our long and turbulent history and how different life is today. Our certified guides will tell you about the ancient city-state of Dubrovnik, why our diplomats had crying lessons, how we value liberty, and they'll introduce you to the importance of historic architecture along the way. Some of the sights you'll see are the Old Port, fortresses of Revelin and St. John, the Church of St. Blaise, the Cathedral, the Rector's Palace, Sponza Palace, and Orlando's Column. Armed with historical facts, fun anecdotes and best local tips, we provide an engaging and rich story at a pace that suits you best.

Large Onofrio's Fountain, Dubrovnik: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Dubrovnik: Den ultimata Game of Thrones-turen

Dubrovnik: Den ultimata Game of Thrones-turen

Fördjupa dig i staden “King's Landing“ med en guidad rundtur av Dubrovniks kända sevärdheter som kan ses i “Game of Thrones“. Utforska huvudstaden i Westeros med guider från området som tar med dig till de mest kända inspelningsplatserna och delar med sig av hemligheterna bakom den stora produktionen. Känn igen platserna där delar av berättelsen utspelar sig medan din guide berättar anekdoter och visar ikoniska bilder från serien. Besök den imponerande Lovrijenac-fästningen (Red Keep) och beundra de till synes oändliga befästa murarna där Tyrion Lannister och Varys tog en promenad. Se Pile Gate där kung Joffrey ställdes inför ett upplopp och blev överöst med dynga, eller sätt dig i Cerceis skor när hon gick sin skamliga vandring genom staden. Lyssna på historierna bakom kulisserna och lyssna på din guide som kanske har varit en statist eller stand-in i Game of Thrones, och få möjlighet att ta ett foto på den berömda järntronen!

Dubrovnik - Gamla stan Vandring i Gamla stan

Dubrovnik - Gamla stan Vandring i Gamla stan

Följ med din lokala guide och ta en promenad genom Dubrovniks vackra gamla stad och upptäck hur staden blev en av de mest välmående och avancerade av alla de historiska maritima republikerna. När du kliver in genom portarna till Dubrovniks gamla stad kommer du att ta ett steg tillbaka i tiden och förlora dig själv i storheten och skönheten i denna kulturellt inflytelserika stad. Med början nära Pile Gate, vid den historiska västra ingången till Gamla Stan, kommer din lokala guide att leda dig till Dubrovniks mest betydelsefulla historiska landmärken (du kommer inte att gå in i några kyrkor eller museer). Se Stora Onofrios fontän, Orlandos kolonn, Rektorspalatset och många fler. Ta in de vackra sevärdheterna och lyssna när din guide delar med sig av fascinerande berättelser och anmärkningsvärda fakta från över 1.400 år av Dubrovniks dramatiska historia, inklusive den klassiska perioden av republiken Ragusa. Denna tur kommer att ge dig en grundlig bakgrund till den viktiga roll som Dubrovnik spelade i den civiliserade världens historia. Du kommer att lära dig om stadens imponerande ekonomiska, sociala och kulturella prestationer genom århundradena och fördjupa dig i stadens livliga atmosfär. Observera att denna tur är lämplig för alla! Viktiga anmärkningar: - Mötesplats: "Dubrovnik Walks" - Brsalje 8, Dubrovnik (orange paraply) - Plats för turens slut: Nära hamnen i Gamla stan, Dubrovnik

Dubrovnik: Gamla stan & stadsmuren Guidade turer Combo

Dubrovnik: Gamla stan & stadsmuren Guidade turer Combo

Upplev det bästa av Dubrovnik med detta resepaket som kombinerar 2 trevliga promenader. Den första promenaden på 1,5 timmar utforskar den vackra Gamla Stadens historia, inklusive landmärken som Franciskanerklostret och Rektorspalatset. Lär dig om Dubrovniks betydelse under dess 1.400-åriga historia. Den andra promenaden dyker in i stadens defensiva historia under en 2-timmars tur. Besök viktiga landmärken som Revelin Fortress och Minceta Tower medan du lär dig om Dubrovniks roll som en oberoende republik. Observera att på grund av trappor är denna tur kanske inte lämplig för alla, och entrébiljetten till stadsmuren ingår inte i turpriset. Viktiga anmärkningar: - Turen innebär stigande trappor och kanske inte är lämplig för alla. - Entrébiljetten till stadsmuren ingår inte i priset för turen. - Mötesplats: "Dubrovnik Walks" - Brsalje 8, Dubrovnik (orange paraply) - Plats för turens slut: Nära hamnen i Gamla stan, Dubrovnik

Dubrovnik: Stadsupptäckt och historisk vandringstur

Dubrovnik: Stadsupptäckt och historisk vandringstur

Njut av en guidad promenad runt Dubrovniks gamla stadsdel med början vid den stora Onofrio-fontänen. Gå upp för Prijeko Street till den gamla hamnen, stanna för att beundra St. Saviour's, den storslagna franciskanska och dominikanska kyrkan, och se vinproducerande vinstockar som tros vara över ett sekel gamla. Fartyg från Dubrovnik var kända över hela Medelhavet. Fartygen byggdes och lastades i den legendariska Arsenal, som också är ett stopp på den här turen. Hör berättelser om den berömda karantänen och fästningarna i St. Luke och St. John, och historien om Sankt Blasius kyrka, katedralen, Rektorspalatset, Sponzapalatset och Orlandos kolonn.

Dubrovnik: Självguidande höjdpunkter Scavenger Hunt & Tour

Dubrovnik: Självguidande höjdpunkter Scavenger Hunt & Tour

Lär känna Dubrovnik i din egen takt på den här interaktiva vandringsturen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med stadens viktigaste sevärdheter och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. När du har laddat ner tur-appen (instruktioner skickas via e-post efter bokning) ger du dig ut på ett äventyr där du går till alla de bästa landmärkena och gömda pärlor och löser utmaningar. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. Vandra runt i den medeltida gamla staden, ta foton av landskapen och utforska kända platser där "Game of Thrones" spelades in. När du utforskar, arbeta tillsammans med ditt lag eller tävla mot dem för att slutföra snöjakten. Börja din rundtur vid den imponerande Pile Gate! Besök Stora Onofrios fontän med sin drömlika design. Fotografera klocktornet i otroliga detaljer och förundras över den mirakulösa St Blaise's Church. Rektorspalatset kommer att förvåna dig, det är en av de karakteristiska symbolerna för gotisk-renässansstilen. Efteråt väntar Porporela på dig, glöm inte att ta bilder! Dubrovniks katedral kommer att lämna dig mållös med sin magnifika arkitektur. Beundra Ignatiuskyrkan som sägs vara mirakulös. Lär dig mer om Marin Držić, landets största konstnär och nationalsymbol, medan pricken över i:et på denna unika rundtur blir Bokar-fästningen, en plats som alltid är upptagen och förtrollande, påminner det dig om något från en välkänd tv-serie, som slog tittarsiffrorna i spillror? Sökjakter är utmärkta som en vardaglig aktivitet, för svensexor, möhippor, födelsedagsfester eller teambuilding-evenemang.

Dubrovnik: Early Bird Walking Tour

Dubrovnik: Early Bird Walking Tour

Turen börjar i solens första ljus och du går genom en labyrint av smala gator medan staden fortfarande sover. Du utgår från huvudingångsporten bredvid Amerlingfontänen och stannar först vid den magnifika utsikten vid Fort Lovrijenac där du får en introduktion till dess rika historia. Promenaden fortsätter över den glänsande huvudgatan Stradun som du bara kan se tom så här tidigt på morgonen. Få en riktig känsla för dess skönhet och hör om de många legenderna och kuriositeterna för att få en mer pittoresk presentation av stadens historia. Genom att använda sidogator som främst är kända av lokalbefolkningen täcker turen alla stadens höjdpunkter, inklusive St Blaise's Church och Dubrovniks katedral. Ta chansen att uppleva livet för de medborgare som bor i Gamla stan innan rundturen avslutas, precis när folkmassorna börjar dyka upp.

Dubrovnik: Upptäck Gamla stan från Game of Thrones och ön Lokrum

Dubrovnik: Upptäck Gamla stan från Game of Thrones och ön Lokrum

Möt din guide framför Nautika Restaurant och börja med att utforska det majestätiska Fort Lovrijenac, njut av dess storslagna arkitektur och hisnande utsikt. Därefter tar du dig till den berömda piren i Pile Bay, en viktig inspelningsplats för Game of Thrones som Blackwater Bay. Upplev kustens skönhet medan du föreställer dig de scener som spelats in här. Ta en promenad genom Gamla stan och lär dig mer om hemligheterna bakom denna kända TV-produktion i Dubrovnik medan du dyker ner i stadens rika historia, inklusive den förödande jordbävningen. Längs vägen passerar du anmärkningsvärda landmärken som Franciskanerklostret, Onofrio fontänen, Stradun Street, Orlando Column, St Blaise kyrkan, Rektorspalatset och Cathedral of the Assumption of the Blessed Virgin Mary, som alla är med i serien. Ta en paus vid den ikoniska Jesuit Steps och kyrkan St. Ignatius of Loyola, känd som platsen för den ikoniska scenen "Walk of Shame" i Game of Thrones. Gå sedan till hamnen i Gamla stan för en avkopplande båtresa till ön Lokrum, inspelningsplatsen för Qarth i Game of Thrones. Upptäck Lokrums naturliga underverk och historiska betydelse, och upptäck inspelningsplatser från serien. Ta chansen att sitta på den officiella HBO Iron Throne för ett minnesvärt fototillfälle. Efter detta, låt din guide avsluta turen och njut av fri tid för att ägna dig åt aktiviteter som simning, vandring, klippdykning, samt äta och njuta av drycker på lokala restauranger och barer.

Dubrovnik: Första Discovery Walk och Reading Walking Tour

Dubrovnik: Första Discovery Walk och Reading Walking Tour

Gå genom en vacker rutt i staden, upptäck dolda pärlor och besök 10+ av de viktigaste attraktionerna och platserna. Lär dig lite inledande information om varje plats och intressanta berättelser om staden i allmänhet. Ladda ner appen 'World City Trail' från butiken och logga in. Läs instruktionerna och gå till startplatsen. Lås upp foton av exteriören och interiören på platsen. Läs lite information om attraktionen och fortsätt gå till nästa kontrollpunkt. Notera vad du gillade och inte gillade och skapa din bucket list för de kommande dagarna! Starta din promenad när som helst, utan schema. Pausa för lunch, ta en drink, besök en valfri attraktion och fortsätt senare eller till och med en annan dag. Med kartfunktionen kommer du aldrig att gå vilse. Börja din rundtur vid den imponerande Pile Gate! Besök Large Onofrios fontän med sin drömlika design. Fotografera klocktornet i otrolig detalj och förundras över den mirakulösa St Blaise's Church. Rektorspalatset kommer att förvåna dig, det är en av de karakteristiska symbolerna för den gotiska renässansstilen. Efteråt väntar Porporela på dig, glöm inte att ta bilder! Dubrovniks katedral kommer att göra dig mållös med sin magnifika arkitektur. Beundra S:t Ignatius kyrka, som sägs vara mirakulös. Lär dig mer om Marin Držić, landets största konstnär och nationella symbol, medan pricken över i:et på denna unika rundtur blir Bokar-fästningen, en plats som alltid är upptagen och förtrollande, påminner dig om något från en välkänd TV-serie, som bröt tittarsiffrorna?

Dubrovniks höjdpunkter och Game of Thrones-platser

Dubrovniks höjdpunkter och Game of Thrones-platser

Kliv in i Game of Thrones värld och utforska Dubrovniks höjdpunkter och inspelningsplatser på en 1,5 timmars rundvandring. Återupplev kända scener från King's Landing och lär dig stadens rika historia medan du följer i fotspåren av dina favoritkaraktärer. Upptäck varför Dubrovnik var den perfekta miljön för King's Landing. Med sin fantastiska naturskönhet och rika historiska bakgrund erbjuder denna stad mer än bara hisnande vyer och politiska intriger - det är en plats där fakta och fantasi möts. Din guide kommer att ge liv åt den verkliga och den föreställda världen, ta dig till den senaste säsongens filmplatser och ge dig en fängslande kommentar. Förbättra din upplevelse genom att titta på A4-foton som ger sammanhang från ikoniska avsnitt. Undersök sanningen bakom legenderna och fördjupa dig i Game of Thrones värld.

Dubrovniks gamla stadskärna: Lättsam och tillgänglig historisk rundtur

Dubrovniks gamla stadskärna: Lättsam och tillgänglig historisk rundtur

Join us for a stairs-free guided stroll through Dubrovnik's Old Town, starting at the Large Onofrio's Fountain. Our route takes you comfortably in a relaxed, educational and interactive tour. Along the way, see historical sites, learn about our long and turbulent history and how different life is today. Our certified guides will tell you about the ancient city-state of Dubrovnik, why our diplomats had crying lessons, how we value liberty, and they'll introduce you to the importance of historic architecture along the way. Some of the sights you'll see are the Old Port, fortresses of Revelin and St. John, the Church of St. Blaise, the Cathedral, the Rector's Palace, Sponza Palace, and Orlando's Column. Armed with historical facts, fun anecdotes and best local tips, we provide an engaging and rich story at a pace that suits you best.

De mest populära sevärdheterna i Dubrovnik

Att göra i Large Onofrio's Fountain, Dubrovnik

Städer i Kroatien

Large Onofrio's Fountain, Dubrovnik: Fler aktiviteter och sevärdheter

Large Onofrio's Fountain, Dubrovnik: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Large Onofrio's Fountain, Dubrovnik

Samlat omdöme

4.8
(3 098 recensioner)

många anekdoter. Josip var en mycket trevlig och mycket kunnig guide. Han svarade på alla frågor som ställdes till honom så gott han kunde. han talade engelska mycket bra och var lätt att förstå. Uppenbarligen ersätter det inte ett historiskt besök i staden men det är ett bra komplement (om du har sett serien förstås!)

Det här var en kunskapsturné. Davor var mycket kunnig och en stor berättare; han engagerade oss genom att förklara och väva in historien i de nuvarande platserna vi besökte. Detta är det första vi gjorde i Dubrovnik och det gav oss en bra bas att utforska med mer självförtroende efteråt. Tack.

Gorun gav en mycket välinformerad turné i bra tempo. Han väckte liv i stadens historia på ett mycket humoristiskt sätt - även med människorna på turnén. Han var lätt att förstå och öronbitarna fungerade bra. Kommer att söka upp honom för att leda en stadsmursresa!

Brancko var en fantastisk reseguide med så mycket kunskap om staden. Han presenterade turnén med så mycket entusiasm som man kunde säga att han var så passionerad för sitt ämne/land. Han rekommenderade också någonstans för oss att äta autentisk mat. 5/5 från oss!

Utmärkt guide, berättade bakgrundsinformation om serien och även om Dubrovniks historia.