Vulkaner och grottor: Heldagstur på Lanzarote

4,4 / 5

940 omdömen

Vulkaner och grottor: Heldagstur på Lanzarote

Från 59,20 US$ per person

Upptäck södra och norra Lanzarotes höjdpunkter på denna heldagstur. Se vulkaner, kameler, El Golfo, De tusen palmernas dal, Jameos del Agua och mycket mer. Du kan även njuta av en vinprovning.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 10 timmar
Starttid 09:00
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Tyska, Spanska
Upphämtning är inkluderad
Du hämtas i lobbyn på ditt hotell eller närmaste busshållplats på Lanzarote. Ange namnet på ditt hotell när du bokar.

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Besök vulkaner och lär dig om geotermisk energi medan du utforskar kratrarna
 • Se El Golfo, en berömd filminspelningsplats med en fascinerande kustlinje
 • Upplev en kamelritt vid foten av en vulkan
 • Se den natursköna De tusen palmernas dal
 • Utforska de vackra grottorna Jameos del Agua och beundra de små vita krabborna
Beskrivning
Upplev en fantastisk dag utomhus under denna dagstur på Lanzarote. Se den pittoreska byn Yaiza vid sidan av vulkanen, där du har möjlighet att beundra den vulkaniska kratern i Timanfaya-bergen eller bara njuta av en kopp cafe con leche (kaffe med mjölk). Du åker sedan västerut mot den imponerande klippiga kusten Los Hervideros, med unika strukturer som bildats av vulkanutbrott. Se Lago Verde, en grön sjö i mitten av den svarta sandstranden i El Golfo. Beundra bukten som tillverkats av tuff och lava, med ovanliga färger och bisarra former. Du kommer därefter att resa med buss till Timanfayas nationalpark. Här har du möjlighet att njuta av en kort ridtur på en dromedar och uppleva världen från dessa fascinerande djur. Förundras av Montañas del Fuego (Eldbergen), prova fantastiska experiment med geotermisk energi och njut av den hisnande turen genom nationalparken. Lär dig mer om detta naturliga underverks utveckling genom historien. De autentiska anteckningarna av en präst från Yaiza (som dokumenterade vulkanutbrotten under 1700-talet) ger en djupare förståelse för hur människors liv styrdes av denna naturkraft. Under en paus i Mancha Blanca har du chansen att besöka den berömda kyrkan Nuestra Señora de los Dolores. Beundra den vackra kanariska arkitekturen och madonnastatyn som (enligt legenden) stoppade flödet av lava från ett vulkanutbrott. Besök det pittoreska vinodlingsområdet La Geria och lär dig mer om det mödosamma arbete som ingår i de lokala vinodlingsmetoderna. Du kan också smaka de läckra lokala vinerna på en lokal bodega (vinkällare). Turen passerar sedan Monumento al Campensino på väg till den gröna, norra sidan av ön och de tusen palmernas dal. Upplev landskap som är helt annorlunda än vad du har sett hittills på ön. Njut av den förtrollande atmosfären på väg till en av öns högsta utsiktspunkter. Här kan du beundra den fantastiska utsikten över de tusen palmernas dal, Monte Corona och den nordöstra kusten med dess pittoreska byar. Besök Jameos del Agua, en av Lanzarotes vackraste platser. Den här delen av tunneln utformades konstnärligt av arkitekten Cesar Manrique. Här hittar du en kafeteria dekorerad med vackra hängande korgar, en konsertsal, en pool och en liten sjö som ansluter till havet. Du kan också beundra de små vita krabbor som vanligtvis bara finns i det djupa havet.
Inkluderar
 • Entré till vulkanerna
 • Entré till Jameos del Agua
 • Guide under turen
 • Busstransport
 • Reseförsäkring som gäller under hela turen
 • Kamelritt: 6 EUR för 25 minuter
 • Lunch

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Kundomdömen

Samlat omdöme

4,4 / 5

baserat på 940 omdömen

Översikt

 • Service
  4.3 / 5
 • Organisering
  4,4 / 5
 • Valuta för pengarna
  4,4 / 5
 • Säkerhet
  4,6 / 5
Sortera efter

En mycket trevlig upplevelse om än lite kall, men personalen gav vänligt filtar som var mest tankeväckande. Personalen var trevligast under hela resan och gjorde det till en riktigt trevlig upplevelse. Jag är säker på att det blir ännu trevligare på de varma sommarkvällarna. (även delfinerna var inte så tuffa att komma ut under sådana kyliga förhållanden trots att personalen hade skickat ett meddelande till dem på Facebook!)

Läs mer

12 januari 2020

Härligt att komma ut på sjön med spännande båt!

En aktivitet som fokuserar sommar, båt och bad snarare än kultur och kunskap. Är man inställd på det är denna tur perfekt men om man vill veta mer om öarna och historia få man söka annan stans. Vi hade tur med lagom vind och fint väder vilket gjorde dagen perfekt. God mat och fri dryck gjorde sitt och även snorkling med fiskar runt båten var en höjdare. Mycket välorganiserat och proffsigt!

Läs mer

11 april 2018

Högsta pris / prestanda-förhållande. Bra guide, nästan flytande på spanska, engelska och tyska. Det enda som störde oss är att det lät som om vi skulle äta i restaurangen i nationalparken, istället var vi på en annan restaurang utanför. Det var fortfarande väldigt gott där. Sammantaget mycket rekommenderas!

20 augusti 2020

Arrangeras av

Produkt-ID: 33350