Lake Powell

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Lake Powell: Upplevelser


Alla saker att se i Lake Powell

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Lake Powell? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Lake Powell

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 889 omdömen

Aktiviteten är välorganiserad, campingupplevelsen var extraordinär tack vare den omgivande naturen. Från första dagen skapades en trevlig grupp, och vår guide Joe tog hand om oss bäst genom att ta oss i bilen och berätta många anekdoter om mycket intressanta platser! På så kort tid är det möjligt att besöka de främsta amerikanska nationalparkerna på bästa möjliga sätt, undvika trötthet med transporter eller långvarig körning, eftersom avstånden är uppenbara. Du är dock alltid fri att besöka varje attraktion på ditt eget sätt och du är inte bunden (Antelope förtjänar att få betalt som en extra attraktion).

Resan var välorganiserad, vår guide var väldigt trevlig! Det fanns också tillräckligt med tid att titta på NP, blev positivt överraskad. Eftersom vi kommer från Österrike hade det varit en fördel om det hade funnits broschyrer på tyska. Det är synd att GateYourGuide inte erbjuder en tysktalande guide för denna turné. Camping var ett äventyr, önskas mys så är det bättre att ta ett rum ;-). Om du inte har så mycket tid kan jag varmt rekommendera denna 3-dagars turné. Intrycken var mycket imponerande.

Det var en fantastisk resa. Liten grupp, helt blandad från gammal till ung, från singelresenärer till mamma-barn-semestrar... par. Guidens röst var ibland lite monoton, så det var svårt att följa det historiska innehållet på engelska. Han pratade mycket. :) Campingen var mega cuul. Fick själv sätta upp och ta ner tälten, vilket för mig var en del av äventyret. Mycket bra valuta för pengarna.

Det är mycket att köra för att komma till Antelope Canyon och Horseshoe Bend. Men det är definitivt värt det att se dessa skönheter. Vi gjorde även ett stopp vid Lake Powell/Glen Canyon Dam. Anthony var vår förare och guide. Han var jättefin! Det fanns gott om stopp för att ta en paus, få mat/dryck och sträcka på benen. Jag rekommenderar starkt denna turné.

En tidig start men vi är värda det. Det var en lång bilresa men landskapet var fantastiskt. Vår guide kunde inte ha varit mer användbar.