Upplevelser i

Lagos

Utforska gamla stan, koppla av på stränderna och njut av vattnet i denna livliga portugisiska stad.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Du kan avboka gratis upp till 24 timmar innan din aktivitets start för full återbetalning.

Toppsevärdheter i Lagos

Alla saker att se i Lagos

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Lagos? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Lagos

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 5 404 omdömen

Den bästa utflykten i Algarve

Jag gjorde den här utflykten med några vänner för en vecka sedan. Vår guide var Diego. Turnén kunde endast bokas på portugisiska eller engelska. Vi blev mycket positivt överraskade när Diego talade spanska. Han var en mycket hjälpsam och vänlig guide. Ibland stannade han för att se att gruppen inte kommer att separera för mycket och omgruppera. Han var också uppmärksam på vår säkerhet, eftersom det finns båtar i området och vi sammanfaller med några av dem i grottor. Jag spelade in utflykten med Go Pro, men de tar också 4-6 bilder av dig som de lägger ut på facebook och du kan få dem gratis. Den enda nackdelen är att i viken där vi slutade för att bada tillbringade vi knappt 20 minuter och det finns ingen snorkling, du badar bara på egen hand. På vägen tillbaka kan du välja, om du är väldigt trött släpar de dig och om inte så kan du paddla tillbaka. Vi träffade också Ricardo, guiden för gruppen som kom ut

Fantastisk dag ute

Mina pojkar i åldern 11 och 14 älskade absolut det. Vi började med att passera klippformationerna och fortsatte sedan för att anka till lunch och roliga aktiviteter i vattnet. Barnen hade den bästa tiden att hoppa av båten och utnyttjade paddelbrädorna till fullo och älskade gummibåtarna som de var tvungna att försöka komma över utan att falla in för att få ett pris. Lunchen serverades och var en välsmakande skål med pasta, kyckling och sallad. Tillsammans med gratis drycker efter eget val. Riktigt bra. Besättningen var utmärkt. Informativ och jättekul och väldigt avslappnad. Min yngsta pojke ville göra allt igen nästa dag. Så bra värde för pengarna också. Jag skulle starkt rekommendera det.

Turnén var fantastisk, på motorbåten Tornado hade vi mycket kul på grund av hastigheten. Grottorna är en dröm men det är synd att du inte kunde gå av båten där. För att vara i grottan "till fots" måste du simma dit från stranden. Arrangören var riktigt trevlig. Vår turné var bokad vid fel tidpunkt och för att överbrygga väntetiden på 3 timmar fick vi delta i Tour Ponta de Piedade. Denna turné var vacker och guiden var mycket trevlig, informativ och rolig. Jag kan bara rekommendera båda turerna.

Vi gillade verkligen rutterna inuti grottorna, de roliga förklaringarna för var och en. Ta med vatten eftersom 3 timmar du blir törstig. Halvtimmestoppet på en skuggig strand har ingen mening och de har därför förlängt utflykten. Bortsett från detta har det rekommenderats, fantastiska landskap. Nästa är bättre att ta två timmar. Det var också fantastiskt i slutet att de har anslutit alla kajaker och med båten har de dragit oss till stranden.

Det var mycket intressant och tapas vinprovning var utsökt. Turistguiden António var mycket trevlig och kunnig. absolut att rekommendera!