Saker att göra i
La Vallée des Couleurs Nature Park

La Vallée des Couleurs Nature Park: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mauritius: Privat sydtur med upphämtning

Mauritius: Privat sydtur med upphämtning

Utforska Mauritius sydkust och västra inland på en privat dagstur med upphämtning från hela ön. Bli imponerad av den vulkaniska kratern trou aux cerfs, beundra den imponerande skönheten Grand Bassin Hindu Temple, se fantastiska bergslandskap, lyssna på kaskaderande vattenfall och den rika flora och fauna som gör denna ö till ett tropiskt paradis. Ditt äventyr börjar på ditt hotell där du kommer att hämtas och sedan tas till staden Curepipe och Floreal, båda kända för sin koloniala franska arkitektur. Efteråt kör du till toppen av Trou aux Cerfs-kratern för att se en utdöd vulkan som nu är bevuxen med naturen som har återvunnit den en gång utdöda vulkanen. Fördjupa dig i skönheten i inhemska växtarter, höga gröna tallar och bli fängslad av panoramautsikten 360-graders utsikt över staden Curepipe och de majestätiska bergskedjorna. . Gå sedan till Lord Shiva, Grand Bassin Hindu Temple som är omgiven av kratersjön Ganga Talao. Här har du chansen att lära dig om hinduisk kultur och traditioner och hur de kvarstår i det moderna Mauritius-samhället. Från templet kör sedan till Black River Gorges National Park och Alexandra Waterfall för att beundra de hisnande panoramabilderna över öns södra landskap och berg. För att avsluta ditt äventyr med ett sista stopp vid La Valley des Couleurs i Chamouny, där det 23 färgade jordundret väntar, kompletterat med en rad lokala aktiviteter. Din resa avslutas med en naturskön bilresa tillbaka till ditt hotell och lämnar dig med omhuldade minnen från en förtrollande dag i Mauritius.

Zen Route | Vulkan, sjöar, vattenfall, zip-lining & lunch

Zen Route | Vulkan, sjöar, vattenfall, zip-lining & lunch

Välkommen till vår heldagstur Zen Route, där du får följa med på en resa fylld av lugn och naturlig skönhet. Vår noggrant utvalda resplan är utformad för att fördjupa dig i Mauritius fridfulla landskap, så att du kan varva ner och föryngra ditt sinne, kropp och själ. Vårt första stopp på Zen Route är den majestätiska vilande vulkanen Trou Aux Cerfs. När du står på toppen av detta geologiska underverk kommer du att häpna över panoramautsikten över den omgivande landsbygden. Känn den milda brisen smeka din hud medan du tar in den frodiga grönskan och de avlägsna horisonterna och upplever en känsla av frid och harmoni med naturen. Därefter beger vi oss till Mare aux Vacoas Lake, den största vattenreservoaren i Mauritius. Här, mitt i det lugna vattnet och de grönskande sluttningarna, har du möjlighet att reflektera och återknyta kontakten med den naturliga världen. Ta en lugn promenad längs sjöstranden eller bara sitta och absorbera den lugna atmosfären och tillåta dig att vara helt närvarande i ögonblicket. Från Mare aux Vacoas tar vi oss till Grand Bassin Lake, en helig plats som vördas av hinduerna. Grand Bassin ligger mitt i den pittoreska omgivningen av en naturlig kratersjö och är hem för ett fantastiskt tempel tillägnat Lord Shiva. När du utforskar denna andliga fristad kommer du att omslutas av en känsla av vördnad och lugn och uppleva en djup koppling till det gudomliga. Vår resa fortsätter med ett besök vid Alexandra-vattenfallen, där du får se en fascinerande syn av vattenkaskader och frodig vegetation. Här, omgiven av naturens sevärdheter och ljud, har du möjlighet att varva ner och njuta av den lugna atmosfären. Och vad passar bättre än en utsökt 3-rätters lunch på Le Chamouzé Restaurant, som ligger vid vattenfallen? Skäm bort dina sinnen med en utsökt måltid tillagad av de finaste lokala ingredienserna, allt medan du njuter av den vackra omgivningen. Efter lunch beger vi oss till La Vallée Des Couleurs, ett naturreservat som är känt för sina hisnande landskap och sitt varierade utbud av aktiviteter. Oavsett om du är intresserad av att vandra, åka zipline eller bara njuta av den fantastiska utsikten finns det något för alla att njuta av på denna unika destination. Tillbringa eftermiddagen med att utforska den livfulla floran och faunan i reservatet, eller bara koppla av och ta in den fridfulla atmosfären i detta naturparadis. När dagen närmar sig sitt slut kommer du att återvända från din Zen Route-resa och känna dig utvilad, föryngrad och djupt kopplad till Mauritius skönhet. Så följ med oss på detta oförglömliga äventyr och upptäck lugnets sanna väsen mitt i de fantastiska landskapen på vår paradisö.

Mauritius: La Vallée des Couleurs Signatur Zipline-biljett

Mauritius: La Vallée des Couleurs Signatur Zipline-biljett

Sväva över La Vallée des Couleurs på Signature Zipline, en spännande eskapad som garanterat kommer att ge en extraordinär kick. Ziplinen sträcker sig över imponerande 1,5 kilometer och bjuder in adrenalinjunkies att glida över natursköna vyer på ett nytt spännande sätt. Från det ögonblick du lyfter kan du förbereda dig på ett oöverträffat adrenalinpåslag när du sveper genom luften med brisen mot dig. Ta in den vidsträckta utsikten över grönskande skogar, brusande vattenfall och orörda laguner nedanför. Njut av den oöverträffade frihetskänslan när du susar fram genom luften, samtidigt som du ser det rika djurlivet och grönskan nedanför. Signature Zipline på La Vallée des Couleurs är perfekt för både spänningssökare och de som vill fördjupa sig i naturens prakt och erbjuder en spektakulär resa med spänning och skönhet. Ta tillfället i akt och skapa outplånliga minnen i ett av världens mest storslagna landskap.

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Börja ditt äventyr med upphämtning från hotell och ett besök i Grand Bassin, en helig hinduisk sjö, där lugnet kommer att fängsla din själ. Förundras över den majestätiska Shiva-statyn vid Mangal Mahadev, som står högt som en symbol för gudomlig nåd. Därefter kan du delta i spännande aktiviteter på egen bekostnad i Valles des Couleur, från hjärtklappande fyrhjuling till ziplining och korsa den spännande Nepalese Bridge. Bege dig till La Vanille krokodilpark för att upptäcka den endemiska floran och faunan. Observera dessa djur i det skyddade reservatet, inklusive nilkrokodiler, tenrecs, ålar, leguaner och jättesköldpaddor från Madagaskar och Seychellerna. Ta del av en samling fossiler av djur som nu är utdöda, t.ex. dronten och elefantfågeln från Madagaskar. Upptäck insektsrariet med en sällsynt samling arter från olika platser i världen. Ta en naturskön biltur längs Mauritius mest pittoreska vägar och stanna till för att njuta av den lugna skönheten vid Rivier des Galet Beach och Bel Ombre. Ta dig upp till den hisnande utsiktsplatsen Maconde Viewpoint för panoramautsikt innan du njuter av den lugnande havsbrisen på Gris Gris Beach. Avsluta dagen på Le Morne Beach och dyk ner i det kristallklara vattnet. Slutligen får du transfer tillbaka till ditt hotell.

Mauritius: Privat sydlig dagstur med transfer till hotell

Mauritius: Privat sydlig dagstur med transfer till hotell

Följ med på en oförglömlig resa genom Mauritius sydsydvästra region på en exklusiv privat dagstur med smidiga upphämtnings- och avlämningstjänster. Njut av den imponerande skönheten i Trou aux Cerfs vulkankrater, pittoreska bergslandskap, brusande vattenfall och den rika flora och fauna som gör denna ö till ett tropiskt paradis. Upptäck lugnet i Grand Bassins hinduiska tempel och smaka på öns essens med en härlig romprovning. Ditt äventyr börjar med en bekväm upphämtningsservice från ditt hotell. Res till Trou aux Cerfs-kratern, där den frodiga skogen har återtagit den en gång utdöda vulkanen. Fördjupa dig i skönheten hos inhemska växtarter, tornande gröna tallar och bli fängslad av den 360-graders panoramautsikten över Curepipe stad och de majestätiska bergskedjorna. Res till Grand Bassin och upptäck det hinduiska templet, omgivet av en lugn kratersjö. Få en inblick i Mauritius rika hinduiska kultur i den heliga Ganga Talao. Njut sedan av den fantastiska utsikten över Alexandra-vattenfallet och utsiktspunkten Black River Gorges, som erbjuder hisnande panoramabilder över öns södra landskap och berg. Som tillval kan du njuta av en utsökt 3-rätters mauritisk måltid på en lokal restaurang, med färska sallader, ris, soppor, kycklingcurry eller fisk och grönsaker. Fortsätt sedan med en härlig romprovning på La Rhumerie de Chamarel och följ med på en resa genom romtillverkningen. Avsluta äventyret med ett sista stopp vid Valley des Couleurs i Chamouny, där underverket 23 Colored Earth väntar, kompletterat med en rad lokala aktiviteter. Resan avslutas med en naturskön bilresa tillbaka till hotellet, där ni kan njuta av minnena från en förtrollande dag i Mauritius.

Mauritius: La Vallée des Couleurs, Nepalesisk bro

Mauritius: La Vallée des Couleurs, Nepalesisk bro

Testa ditt mod och din balans på den spännande Nepalese Bridge, ett hängande underverk som garanterar ett adrenalinpumpande äventyr. När du kliver upp på detta hängande mästerverk kan du vara beredd på att hjärtat slår snabbare när du navigerar dig fram högt över marken. Denna enastående bro är imponerande 350 meter lång, vilket gör den till den längsta hängbron i Indiska oceanen. Den hänger mellan 80 och 100 meter över den frodiga trädkronan nedanför och erbjuder ett häpnadsväckande perspektiv på den naturliga världen under dina fötter. Att vandra över Nepalese Bridge är en extraordinär upplevelse som utmanar ditt mod samtidigt som du belönas med hisnande vyer över det omgivande landskapet. Känslan av att sväva mjukt i vinden när du korsar hängbron ger resan ett extra lager av spänning. Oavsett om du är äventyrslysten eller bara ute efter en unik och spännande upplevelse så lockar Nepalese Bridge dig att testa ditt mod högt ovanför trädkronorna, vilket gör den till ett måste för alla som är sugna på ett oförglömligt äventyr i naturens skugga.

Södra Mauritius: Vulkaner och färgad jord

Södra Mauritius: Vulkaner och färgad jord

Upptäck den fantastiska skönheten i södra Mauritius på vår rundtur! Du kommer att besöka några av de mest imponerande naturliga underverken och kulturella landmärkena på ön, inklusive Diamond & Ship Factory, Volcano Crater, Holy Lake of Grand Bassin Temple, Black River Gorges och Chamarel 7 färgad jord / vattenfall eller Valley 23 färgad jord. Först stannar ni till vid Diamond & Ship Factory, där ni får en fascinerande inblick i hur man slipar och polerar diamanter. Därefter beger ni er till den hisnande vulkankratern, där ni med egna ögon kan se naturens råa kraft när ni njuter av panoramautsikten över det omgivande landskapet. Därefter besöker du den heliga sjön vid Grand Bassin Temple, en av de heligaste hinduiska pilgrimsplatserna utanför Indien. Den lugna sjön är omgiven av utsmyckade tempel och statyer, och du får möjlighet att utforska området och lära dig mer om dess rika kulturarv. Därefter beger du dig in till öns hjärta och utforskar den frodiga regnskogen i nationalparken Black River Gorges. Här kommer du att omges av fantastiska vyer och sällsynta vilda djur när du tar dig igenom parkens slingrande stigar. Efter en morgon full av äventyr kan du njuta av en utsökt lunch på en lokal restaurang (mot en extra kostnad). Sedan åker ni till Chamarel, där ni kommer att överraskas av det hisnande vattenfallet/dalen med 7-färgad jord eller 23-färgad jord. Dessa geologiska underverk har surrealistiska landskap med mångfärgad sand och klippformationer som måste ses för att man ska kunna tro det. Missa inte denna otroliga möjlighet att utforska det bästa av södra Mauritius på en oförglömlig dag! Boka din tur idag och låt oss visa dig underverken på denna fantastiska ö. Vad ni kan förvänta er HÖJDPUNKTER Diamant- och skeppsfabrik: En fascinerande inblick i konsten att skära och polera diamanter. Vulkankratern: Ett respektingivande naturunderverk som visar naturens råa kraft och erbjuder panoramautsikt över det omgivande landskapet. Heliga sjön vid Grand Bassin-templet: En helig hinduisk pilgrimsplats som ståtar med en lugn sjö och utsmyckade tempel och statyer. Svarta flodens raviner: En frodig regnskog som är hem för sällsynta vilda djur och erbjuder fantastiska utsikter. Chamarel 7 coloured earth eller 23 coloured earth vattenfall/dal: Ett geologiskt underverk med surrealistiska landskap av mångfärgad sand och klippformationer som är ett måste för besökare på Mauritius. Valfri lunch: Gästerna har möjlighet att njuta av en utsökt måltid på en lokal restaurang. Sammantaget erbjuder resan en perfekt kombination av naturskönhet, kulturarv och kulinariska läckerheter, vilket gör den till en verkligt oförglömlig upplevelse. INKLUDERAT Upphämtning och avlämning; Familjefordon med 10 sittplatser. Vad du behöver veta innan du åker HÄMTNING: Vi uppmanar er att vara redo i tid och vänta i receptionen/lobbyn. VÄNLIGT MEDDELANDE: Vi tar inget ansvar för förlust eller skada på din egendom under turen.

Blue Bay båt med glasbotten, äventyrspark & Gris Gris

Blue Bay båt med glasbotten, äventyrspark & Gris Gris

**Var vänlig notera: denna tur är privat, förutom delen med glasbottenbåten, eftersom det kan finnas andra personer på båten** **Observera: ordningen på attraktionerna kan variera beroende på din upphämtningsplats **) Efter den privata upphämtningen på hotellet börjar äventyret i Blue Bay Marine Park, Mauritius förmodligen bästa snorklingsplats. Upplev en båttur med glasbotten i parken och snorkla bland tropiska fiskar och koraller samt en mängd andra marina djur. Om du har tur kanske du till och med får se en gigantisk havssköldpadda! Efter snorklingen har du tid att koppla av på Blue Bay Beach och njuta av den fantastiska utsikten från den sydöstra delen av ön. Därefter är det dags för ett stopp vid Gris Gris och la Roche qui Pleure (som bokstavligen översätts till "den gråtande klippan"). Dessa klippformationer ligger sida vid sida och visar den karga skönheten på södra delen av ön, som är en stor kontrast till de orörda stränderna i Blue Bay. Se de kraftfulla vågorna slå mot klipporna nedanför! Slutligen är det dags för naturparken La Vallée des Couleurs. Här finns den berömda 23-färgade jorden och parken erbjuder en mängd äventyrliga aktiviteter som fyrhjuling, zip-line, jeepturer, buggyturer, vandring och hängbroar. Dessutom erbjuder parken en fantastisk utsikt över den södra delen av ön, eftersom den ligger på en kulle. I slutet av äventyret kommer din privata chaufför att släppa tillbaka dig på ditt hotell.

Mauritius: La Vallée des Couleurs, vattenfall Zipline

Mauritius: La Vallée des Couleurs, vattenfall Zipline

Gör dig redo för en oförglömlig upplevelse när du närmar dig startpunkten för ziplinen. Med expertvägledning och förstklassig säkerhetsutrustning klämmer du dig fast och flyger iväg. När du svävar högt över parken kan du vara beredd på att fascineras av panoramautsikten över smaragdgröna skogar och brusande vattenfall. Oavsett om du är en adrenalinjunkie eller en naturentusiast så utlovar La Vallée des Couleurs vattenfall zipline en oförglömlig blandning av äventyr och naturlig skönhet. Kom och ta del av denna spännande upplevelse där spänningen i ziplining kulminerar i lugnet i naturens omfamning. Boka ditt äventyr idag och skapa minnen som varar livet ut!

Mauritius:La Vallee Des Couleurs, Upptäckt + Äventyr Zip

Mauritius:La Vallee Des Couleurs, Upptäckt + Äventyr Zip

Discovery + Adventure zipline-upplevelse i naturparken La Vallee des Couleurs är en spännande resa genom Mauritius hisnande landskap. Detta 12-linjiga ziplineäventyr är utformat för att erbjuda spänningssökande och naturentusiaster en oförglömlig upplevelse fylld av adrenalinpumpande ögonblick och imponerande vyer. När du ger dig ut på detta äventyr kommer du att mötas av expertguider som prioriterar säkerhet samtidigt som de garanterar en spännande åktur. Utrustad med förstklassig säkerhetsutrustning och efter en omfattande genomgång av zipliningtekniker och säkerhetsåtgärder är du redo att börja din utforskning. Den 12 linjer långa ziplinebanan tar dig med på en resa genom parkens varierande terräng och visar upp dess naturliga skönhet från ett spännande luftperspektiv. Varje linje erbjuder en unik upplevelse, så att du kan sväva genom luften och ta in panoramautsikt över frodig grönska, livlig flora och, om du har tur, glimtar av inhemska vilda djur. En av de mest spännande aspekterna av detta ziplineäventyr är den variation som erbjuds. Med 12 olika linjer, var och en varierande i längd och hastighet, kommer du att möta olika landskap och spännande höjder, vilket säkerställer att varje ögonblick är fyllt av spänning och förundran. Känslan av att glida genom luften, svävande ovanför parkens fängslande terräng, skapar en oöverträffad känsla av frihet och spänning. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren ziplinerare passar detta äventyr olika färdighetsnivåer samtidigt som det garanterar en adrenalinkick för alla.

Alla aktiviteter

27 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Att göra i La Vallée des Couleurs Nature Park

Städer i Mauritius

La Vallée des Couleurs Nature Park: Fler aktiviteter och sevärdheter

La Vallée des Couleurs Nature Park: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.