La Seu-katedralen

La Seu-katedralen

La Seu-katedralen: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma: Katedralen på Mallorca Skip-the-Line inträdesbiljett

1. Palma: Katedralen på Mallorca Skip-the-Line inträdesbiljett

Hoppa över köerna till katedralen La Seu i Palma de Mallorca samt utforska dess hisnande interiör. Beundra den blandning av arkitektur med bidrag från Antoni Gaudí samt Miquel Barceló. Det magnifika monumentet i sandsten, som började byggas under Jaime II:s regeringstid, är ett verk av kyrklig konst. Den består av tre skepp, inklusive huvudskeppet som rymmer Trinidadkapellet där kvarlevorna av kungarna Jaime II och Jaime III finns. Beundra fasadens höjdpunkter, t.ex. de imponerande pelarna vid huvuddörren och skulpturerna av Guillermo Sagrera på den sydvända Portal del Mirador. Upptäck de tillägg som arkitekten Antoni Gaudí gjorde i början av 1900-talet, tillsammans med verk av konstnären Miquel Barceló i Santísimo-kapellet.

Palma de Mallorca: Halvdagstur med katamaran och buffémåltid

2. Palma de Mallorca: Halvdagstur med katamaran och buffémåltid

Välkomnas av besättningen vid piren i Palma och gå ombord på den moderna lyxkatamaranen, som tar dig ut ur hamnen på en havsresa söderut. Om väderförhållandena tillåter används seglen istället för motorn så att du kan uppleva segling på öppet hav. Kasta ankar vid Cala Vella och beundra det vackra kristallklara vattnet. Njut av fritid här för att bada och snorkla (utrustning finns att hyra ombord), eller sola på båtens däck och lyssna på den avkopplande musiken. Under resan förbereder besättningen en dignande buffé, lagad med färska ingredienser. Njut av ett rikt utbud av olika rätter tillagade med ingredienser av högsta kvalitet. Välj bland flera välsmakande rätter, som även inkluderar vegetariska alternativ. På vägen tillbaka seglar båten genom Palmabukten. Håll utkik efter katedralen i Palma och slottet Bellver. Lyssna på besättningen när de ger dig bra lokala tips om vad du kan göra under resten av din tid på Mallorca. Om du har bokat tiden på eftermiddagen kan du beundra utsikten över den magnifika solnedgången när du återvänder till marinan. När du seglar på kvällen kan du njuta av avslappnade låtar som spelas av DJ:n ombord.

Palma de Mallorca: 1 timmes båttur med sightseeing

3. Palma de Mallorca: 1 timmes båttur med sightseeing

Utforska Palmas vackra hamn på en kort 1 timmes båttur. Du utgår från den gamla staden och passerar fiskekajen och varvsområdet. Se Paseo Maritimo, där de flesta lyxiga yachter ligger. Segla till området Porto Pi där den ursprungliga hamnen låg. Passera förbi de stora kryssningsfartygen och fyren Porto Pi som är en av de äldsta fyrarna i Medelhavet. Därefter får du en panoramautsikt över Bellvers slott. Slutligen lämnar du hamnen för en fantastisk utsikt över Palmas mest kända byggnad, katedralen. Beundra en av de bästa vyerna över katedralen från havet, med tid att ta foton och njuta av utsikten, innan du återvänder till hamnen.

Palma de Mallorca: Stadsrundtur med katedralen

4. Palma de Mallorca: Stadsrundtur med katedralen

Upptäck historien och de mest emblematiska platserna i centrala Palma de Mallorca på en guidad vandring. Avresa från Parc de la Mar och se alla stora historiska platser i denna unika stad. Bli förvånad över skönheten i trädgårdarna i S'Hort del Rei och hör om deras medeltida ursprung. Därefter kan du utforska de smala gatorna i den historiska stadskärnan och andra platser som parlamentet och Plaza de Cort. Från en expertguide, hör om den typiska mallorkinska innergården på en egendom.  Beundra den fantastiska skönheten i Mallorcas katedral, som dominerar Palma-bukten och är en ikon för öns historiska och kulturella arv. Ge dig ut på en guidad rundtur i den vackra katedralen och förundras över dess olika delar som Puerta Mayor, centrala mittskeppet, Rosfönstret och Det heliga sakramentets altare av konstnären Miquel Barceló.

Palma de Mallorca: Jetski-tur till katedralen i Palma

5. Palma de Mallorca: Jetski-tur till katedralen i Palma

Till att börja med tar du på dig den nödvändiga utrustningen och får en kort förklaring om hur du kör jetski:n på ett säkert sätt. När du är redo åker du genom Palmabukten till Mallorcas katedral och Bellver-slottet. Här kan du ta några vackra bilder från havet. Därefter får du njuta av jetski:n som du vill och uppleva dess adrenalinstinna kraft hela vägen tillbaka till hamnen. Känn friheten i det öppna havet, driv och åk som du vill.

Palma de Mallorca: Stadssightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

6. Palma de Mallorca: Stadssightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Upptäck Palma de Mallorca och allt det har att erbjuda med hop-on hop-off upplevelsebiljetter. Ta in alla sevärdheter i en öppen buss och gå in i Museo Es Baluard och Bellver Castle eller Spanish Village med biljetter som ingår som en del av turnén. . Stopp vid 16 punkter i staden säkerställer att du inte missar något. Kolla in attraktioner som Palau de La Almudaina, ett kungligt palats som har stått sedan den arabiska erövringen, och Poble Espanyol, hem till olika typer av arkitektur som representerar de olika stilar som används runt om i landet. Välj den ultimata upplevelsen för att besöka Palma-katedralen, en av de mest emblematiska byggnaderna i Medelhavet. Börja bussturen vid hållplats 1, Antoni Maura, för den bästa upplevelsen. Du kan dock också gå ombord på bussen vid valfri stopp längs rutten. Buss rutt: 1. Antoni Maura 2. Placa Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rosselló 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Poble Espanyol 9. Slottet Bellver 10. Plaza Gomila 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 17. Avenida Jaume III 18. Moll Comercial

Palma de Mallorca: Båtutflykt i Palmabukten med snorkling

7. Palma de Mallorca: Båtutflykt i Palmabukten med snorkling

Få ut det mesta av din vistelse i Palma genom att utforska kusten på en båtutflykt med trevlig musik och kalla drycker. Välj mellan en avresa på morgonen eller tidigt på eftermiddagen, beroende på dina önskemål. Samlas vid Barca Samba för att gå ombord på fartyget och njut sedan av de magnifika utsikterna över Palmabukten, Palmas katedral och Tramuntana-bergen, medan båten korsar hamnen.  Sedan kastas ankar i en vacker vik på södra delen av ön där du kan hoppa i det svala vattnet och bada eller snorkla. Avnjut en stor lunchbuffé i medelhavsstil med bland annat en traditionell paella. Se på livesport via båtens satellit-TV eller lyssna på DJ:n som spelar internationella hits. Till sist åker du tillbaka till hamnen för att njuta av Palmas vackra panoramautsikter.

Palma de Mallorca: Atmosfärisk kvällstur i Gamla stan

8. Palma de Mallorca: Atmosfärisk kvällstur i Gamla stan

Ta en rundtur i gamla stan i Palma och njut av den stämningsfulla miljön när natten faller på. Låt din guide leda dig genom de vindlande gränderna i Palma by night och visa dig den unika känslan i denna Medelhavsmetropol. Få insidertips om de hippaste hotspots och hör om platser som länge har varit favoriter bland stadens lokalbefolkning. Hör spännande berättelser om nattlivet i Palma och lär dig var så många otroliga händelser formade Palmas rika och mångsidiga historia. Låt en lokal nattlivsexpert visa dig det bästa staden har att erbjuda, från tapasbarer med välsmakande godsaker till historiska och dolda torg som sjuder av liv på somrarna efter att solen har gått ner. I slutet av den cirka 1 timme och 45 minuter långa rundturen kan du slå dig ner på en typisk tapasbar och välja bland ett urval av pintxos och tapas. Låt kvällen passera med en mängd olika nattliga sevärdheter och ljud som är unika för Palma.

Palma de Mallorca: Guidad rundtur i Gamla stan

9. Palma de Mallorca: Guidad rundtur i Gamla stan

Upplev en spännande och intressant stadsvandring i Palmas imponerande gamla stad. Res tillbaka i tiden och upptäck Palma som det var då, när det viktigaste ekonomiska området i världen var Medelhavet. Ta en gemensam tur ledd av en tysktalande guide eller en privat tur som finns på 3 språk (engelska, franska och tyska). Under turen får du veta mer om metropolens händelserika historia och lyssna på berättelser om stora byggherrar och arkitekter som Pere Morey, Guillem Sagrera (katedralen) eller Antoni Gaudís lärjungar (palats och herrgårdar). Se arkitektoniska mästerverk och viktiga kulturella platser, och särskilt de dolda skatterna i öns huvudstad, till exempel de utsmyckade innergårdarna som kallas "patios" på spanska. Historiska vittnesbörd om Palmas förflutna inkluderar börsen La Lonja nära katedralen, själva katedralen, men också många sekulära byggnader, palats, trädgårdar, torg och monument. Även det judiska kvarteret, regeringsbyggnaden, biskopspalatset och stadsmuren kommer att besökas och avslöja spännande historier. Få ett intryck av den kulinariska mångfalden i medelhavsköket medan du promenerar genom den livliga saluhallen. Vi erbjuder dig en uppfriskande tilläggstjänst för din tur: Om du anländer till mötesplatsen 15 minuter före den officiella starten av din rundtur, bjuder vi in dig till en uppfriskande stund av avkoppling. Slå dig ner i den mysiga atmosfären i restaurangen SIMBAD. Där väntar en gratis förfriskning per person (vatten, läsk) eller en varm dryck (kaffe, te) efter eget val. Ta tillfället i akt att använda de sanitära anläggningarna på din fritid och kom i stämning för den kommande turen. Detta erbjudande är en frivillig och kostnadsfri tilläggstjänst från vår sida, som möjliggörs genom sponsring. Observera att erbjudandet endast gäller 15 minuter före turens början. En senare inlösen eller en kontant återbetalning av drycken är inte möjlig. Vi är glada att kunna erbjuda dig denna extra service för att säkerställa en trevlig start på din tur och önskar dig en underhållande och informativ tur.

Palma de Mallorca: Rundtur i Gamla stan och katedralen

10. Palma de Mallorca: Rundtur i Gamla stan och katedralen

Detta är en idealisk tur för att besöka katedralen i Palma, eftersom du vet att du har reserverat din entrébiljett och får prioritet att hoppa över kön, så att du inte slösar bort någon av din dyrbara semestertid på att köa. Din guide möter dig nära katedralen och efter en introduktion beger vi oss till Palmas monumentala område. Vi börjar turen med en promenad i Palmas gamla stad för att lära känna staden och området där katedralen ligger. Vår guide kommer att göra olika stopp för att förklara de mest intressanta fakta om de platser vi passerar. Besöket inne i katedralen varar cirka 45 minuter och din entrébiljett till Palmas katedral ingår. Vår guide tar dig runt i katedralens huvudkapell och du får lära dig om dess historia och anekdoter. I slutet av rundturen svarar din guide gärna på dina frågor och ger dig tips om vad du kan göra och se mer i Palma efter rundturen.

65 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära La Seu-katedralen

La Seu-katedralen: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma: Katedralen på Mallorca Skip-the-Line inträdesbiljett

Palma: Katedralen på Mallorca Skip-the-Line inträdesbiljett

Hoppa över köerna till katedralen La Seu i Palma de Mallorca samt utforska dess hisnande interiör. Beundra den blandning av arkitektur med bidrag från Antoni Gaudí samt Miquel Barceló. Det magnifika monumentet i sandsten, som började byggas under Jaime II:s regeringstid, är ett verk av kyrklig konst. Den består av tre skepp, inklusive huvudskeppet som rymmer Trinidadkapellet där kvarlevorna av kungarna Jaime II och Jaime III finns. Beundra fasadens höjdpunkter, t.ex. de imponerande pelarna vid huvuddörren och skulpturerna av Guillermo Sagrera på den sydvända Portal del Mirador. Upptäck de tillägg som arkitekten Antoni Gaudí gjorde i början av 1900-talet, tillsammans med verk av konstnären Miquel Barceló i Santísimo-kapellet.

Palma de Mallorca: Halvdagstur med katamaran och buffémåltid

Palma de Mallorca: Halvdagstur med katamaran och buffémåltid

Välkomnas av besättningen vid piren i Palma och gå ombord på den moderna lyxkatamaranen, som tar dig ut ur hamnen på en havsresa söderut. Om väderförhållandena tillåter används seglen istället för motorn så att du kan uppleva segling på öppet hav. Kasta ankar vid Cala Vella och beundra det vackra kristallklara vattnet. Njut av fritid här för att bada och snorkla (utrustning finns att hyra ombord), eller sola på båtens däck och lyssna på den avkopplande musiken. Under resan förbereder besättningen en dignande buffé, lagad med färska ingredienser. Njut av ett rikt utbud av olika rätter tillagade med ingredienser av högsta kvalitet. Välj bland flera välsmakande rätter, som även inkluderar vegetariska alternativ. På vägen tillbaka seglar båten genom Palmabukten. Håll utkik efter katedralen i Palma och slottet Bellver. Lyssna på besättningen när de ger dig bra lokala tips om vad du kan göra under resten av din tid på Mallorca. Om du har bokat tiden på eftermiddagen kan du beundra utsikten över den magnifika solnedgången när du återvänder till marinan. När du seglar på kvällen kan du njuta av avslappnade låtar som spelas av DJ:n ombord.

Palma de Mallorca: 1 timmes båttur med sightseeing

Palma de Mallorca: 1 timmes båttur med sightseeing

Utforska Palmas vackra hamn på en kort 1 timmes båttur. Du utgår från den gamla staden och passerar fiskekajen och varvsområdet. Se Paseo Maritimo, där de flesta lyxiga yachter ligger. Segla till området Porto Pi där den ursprungliga hamnen låg. Passera förbi de stora kryssningsfartygen och fyren Porto Pi som är en av de äldsta fyrarna i Medelhavet. Därefter får du en panoramautsikt över Bellvers slott. Slutligen lämnar du hamnen för en fantastisk utsikt över Palmas mest kända byggnad, katedralen. Beundra en av de bästa vyerna över katedralen från havet, med tid att ta foton och njuta av utsikten, innan du återvänder till hamnen.

Palma de Mallorca: Stadsrundtur med katedralen

Palma de Mallorca: Stadsrundtur med katedralen

Upptäck historien och de mest emblematiska platserna i centrala Palma de Mallorca på en guidad vandring. Avresa från Parc de la Mar och se alla stora historiska platser i denna unika stad. Bli förvånad över skönheten i trädgårdarna i S'Hort del Rei och hör om deras medeltida ursprung. Därefter kan du utforska de smala gatorna i den historiska stadskärnan och andra platser som parlamentet och Plaza de Cort. Från en expertguide, hör om den typiska mallorkinska innergården på en egendom.  Beundra den fantastiska skönheten i Mallorcas katedral, som dominerar Palma-bukten och är en ikon för öns historiska och kulturella arv. Ge dig ut på en guidad rundtur i den vackra katedralen och förundras över dess olika delar som Puerta Mayor, centrala mittskeppet, Rosfönstret och Det heliga sakramentets altare av konstnären Miquel Barceló.

Palma de Mallorca: Jetski-tur till katedralen i Palma

Palma de Mallorca: Jetski-tur till katedralen i Palma

Till att börja med tar du på dig den nödvändiga utrustningen och får en kort förklaring om hur du kör jetski:n på ett säkert sätt. När du är redo åker du genom Palmabukten till Mallorcas katedral och Bellver-slottet. Här kan du ta några vackra bilder från havet. Därefter får du njuta av jetski:n som du vill och uppleva dess adrenalinstinna kraft hela vägen tillbaka till hamnen. Känn friheten i det öppna havet, driv och åk som du vill.

Palma de Mallorca: Stadssightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Palma de Mallorca: Stadssightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Upptäck Palma de Mallorca och allt det har att erbjuda med hop-on hop-off upplevelsebiljetter. Ta in alla sevärdheter i en öppen buss och gå in i Museo Es Baluard och Bellver Castle eller Spanish Village med biljetter som ingår som en del av turnén. . Stopp vid 16 punkter i staden säkerställer att du inte missar något. Kolla in attraktioner som Palau de La Almudaina, ett kungligt palats som har stått sedan den arabiska erövringen, och Poble Espanyol, hem till olika typer av arkitektur som representerar de olika stilar som används runt om i landet. Välj den ultimata upplevelsen för att besöka Palma-katedralen, en av de mest emblematiska byggnaderna i Medelhavet. Börja bussturen vid hållplats 1, Antoni Maura, för den bästa upplevelsen. Du kan dock också gå ombord på bussen vid valfri stopp längs rutten. Buss rutt: 1. Antoni Maura 2. Placa Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rosselló 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Poble Espanyol 9. Slottet Bellver 10. Plaza Gomila 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 17. Avenida Jaume III 18. Moll Comercial

Palma de Mallorca: Båtutflykt i Palmabukten med snorkling

Palma de Mallorca: Båtutflykt i Palmabukten med snorkling

Få ut det mesta av din vistelse i Palma genom att utforska kusten på en båtutflykt med trevlig musik och kalla drycker. Välj mellan en avresa på morgonen eller tidigt på eftermiddagen, beroende på dina önskemål. Samlas vid Barca Samba för att gå ombord på fartyget och njut sedan av de magnifika utsikterna över Palmabukten, Palmas katedral och Tramuntana-bergen, medan båten korsar hamnen.  Sedan kastas ankar i en vacker vik på södra delen av ön där du kan hoppa i det svala vattnet och bada eller snorkla. Avnjut en stor lunchbuffé i medelhavsstil med bland annat en traditionell paella. Se på livesport via båtens satellit-TV eller lyssna på DJ:n som spelar internationella hits. Till sist åker du tillbaka till hamnen för att njuta av Palmas vackra panoramautsikter.

Palma de Mallorca: Atmosfärisk kvällstur i Gamla stan

Palma de Mallorca: Atmosfärisk kvällstur i Gamla stan

Ta en rundtur i gamla stan i Palma och njut av den stämningsfulla miljön när natten faller på. Låt din guide leda dig genom de vindlande gränderna i Palma by night och visa dig den unika känslan i denna Medelhavsmetropol. Få insidertips om de hippaste hotspots och hör om platser som länge har varit favoriter bland stadens lokalbefolkning. Hör spännande berättelser om nattlivet i Palma och lär dig var så många otroliga händelser formade Palmas rika och mångsidiga historia. Låt en lokal nattlivsexpert visa dig det bästa staden har att erbjuda, från tapasbarer med välsmakande godsaker till historiska och dolda torg som sjuder av liv på somrarna efter att solen har gått ner. I slutet av den cirka 1 timme och 45 minuter långa rundturen kan du slå dig ner på en typisk tapasbar och välja bland ett urval av pintxos och tapas. Låt kvällen passera med en mängd olika nattliga sevärdheter och ljud som är unika för Palma.

Palma de Mallorca: Guidad rundtur i Gamla stan

Palma de Mallorca: Guidad rundtur i Gamla stan

Upplev en spännande och intressant stadsvandring i Palmas imponerande gamla stad. Res tillbaka i tiden och upptäck Palma som det var då, när det viktigaste ekonomiska området i världen var Medelhavet. Ta en gemensam tur ledd av en tysktalande guide eller en privat tur som finns på 3 språk (engelska, franska och tyska). Under turen får du veta mer om metropolens händelserika historia och lyssna på berättelser om stora byggherrar och arkitekter som Pere Morey, Guillem Sagrera (katedralen) eller Antoni Gaudís lärjungar (palats och herrgårdar). Se arkitektoniska mästerverk och viktiga kulturella platser, och särskilt de dolda skatterna i öns huvudstad, till exempel de utsmyckade innergårdarna som kallas "patios" på spanska. Historiska vittnesbörd om Palmas förflutna inkluderar börsen La Lonja nära katedralen, själva katedralen, men också många sekulära byggnader, palats, trädgårdar, torg och monument. Även det judiska kvarteret, regeringsbyggnaden, biskopspalatset och stadsmuren kommer att besökas och avslöja spännande historier. Få ett intryck av den kulinariska mångfalden i medelhavsköket medan du promenerar genom den livliga saluhallen. Vi erbjuder dig en uppfriskande tilläggstjänst för din tur: Om du anländer till mötesplatsen 15 minuter före den officiella starten av din rundtur, bjuder vi in dig till en uppfriskande stund av avkoppling. Slå dig ner i den mysiga atmosfären i restaurangen SIMBAD. Där väntar en gratis förfriskning per person (vatten, läsk) eller en varm dryck (kaffe, te) efter eget val. Ta tillfället i akt att använda de sanitära anläggningarna på din fritid och kom i stämning för den kommande turen. Detta erbjudande är en frivillig och kostnadsfri tilläggstjänst från vår sida, som möjliggörs genom sponsring. Observera att erbjudandet endast gäller 15 minuter före turens början. En senare inlösen eller en kontant återbetalning av drycken är inte möjlig. Vi är glada att kunna erbjuda dig denna extra service för att säkerställa en trevlig start på din tur och önskar dig en underhållande och informativ tur.

Palma de Mallorca: Rundtur i Gamla stan och katedralen

Palma de Mallorca: Rundtur i Gamla stan och katedralen

Detta är en idealisk tur för att besöka katedralen i Palma, eftersom du vet att du har reserverat din entrébiljett och får prioritet att hoppa över kön, så att du inte slösar bort någon av din dyrbara semestertid på att köa. Din guide möter dig nära katedralen och efter en introduktion beger vi oss till Palmas monumentala område. Vi börjar turen med en promenad i Palmas gamla stad för att lära känna staden och området där katedralen ligger. Vår guide kommer att göra olika stopp för att förklara de mest intressanta fakta om de platser vi passerar. Besöket inne i katedralen varar cirka 45 minuter och din entrébiljett till Palmas katedral ingår. Vår guide tar dig runt i katedralens huvudkapell och du får lära dig om dess historia och anekdoter. I slutet av rundturen svarar din guide gärna på dina frågor och ger dig tips om vad du kan göra och se mer i Palma efter rundturen.

De mest populära sevärdheterna i Palma de Mallorca

Att göra i La Seu-katedralen

Städer i Spanien

La Seu-katedralen: Fler aktiviteter och sevärdheter

La Seu-katedralen: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om La Seu-katedralen

Samlat omdöme

4.5
(6 887 recensioner)

Turnén var fantastisk... även om vi närmade oss turnén med olika förväntningar på grund av "tapas"-dominansen i titeln. Det var en klassisk stadsrundtur i skymningen med mycket spännande och intressanta detaljer, berikad med många värdefulla historiska fakta... Palma är en fantastisk stad med en spännande historia... Turen var väldigt, väldigt underhållande och extremt informativ, tack vare passionerade människor Guide. Insidertipsen för centrum var också bra. Turen avslutades i en tapasrestaurang av mycket hög kvalitet, där gruppen kunde avsluta kvällen på ett avslappnat och bekvämt sätt. Maten var mycket, mycket välsmakande. .... vi utnyttjade denna möjlighet och njöt av den. Allt som allt var det en lyckad kväll.

Maja, vår lokala guide hämtade oss vid mötesplatsen vid överenskommen tid och en superintressant och läcker resa genom Palma de Mallorca började. Det stod snabbt klart att det inte bara var en bokad tur – Maja tog oss till HENNES stad och hon förmedlade intressanta fakta om denna förtrollande stad med hjärta och expertis. Historien och arkitekturen beskrevs på en mängd olika sätt, stadens små hemligheter delades och några av de godaste restaurangerna besöktes. Vi kan till 100 % rekommendera denna turné med denna guide. Tack Maya!

Detta var en fantastisk upplevelse! Det var väl värt pengarna med båtturen, rundturen och maten. Jag gillade att personalen var väldigt chill och inte över att göra det som de flesta upplevelser, men det är bara min personliga preferens.

Mycket informativ och underhållande turné. Reseledaren hade mycket kunskap och förklarade allt tydligt.

Katedralen är mycket fin och den är värt att besöka 🕍❤️