Lägg till datum

La Seu-katedralen

La Seu-katedralen: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma: Katedralen på Mallorca Skip-the-Line inträdesbiljett

1. Palma: Katedralen på Mallorca Skip-the-Line inträdesbiljett

Hoppa över köerna till katedralen La Seu i Palma de Mallorca samt utforska dess hisnande interiör. Beundra den blandning av arkitektur med bidrag från Antoni Gaudí samt Miquel Barceló. Det magnifika monumentet i sandsten, som började byggas under Jaime II:s regeringstid, är ett verk av kyrklig konst. Den består av tre skepp, inklusive huvudskeppet som rymmer Trinidadkapellet där kvarlevorna av kungarna Jaime II och Jaime III finns. Beundra fasadens höjdpunkter, t.ex. de imponerande pelarna vid huvuddörren och skulpturerna av Guillermo Sagrera på den sydvända Portal del Mirador. Upptäck de tillägg som arkitekten Antoni Gaudí gjorde i början av 1900-talet, tillsammans med verk av konstnären Miquel Barceló i Santísimo-kapellet.

Palma de Mallorca: Hop-on Hop-off bussbiljetter

2. Palma de Mallorca: Hop-on Hop-off bussbiljetter

Upptäck Palma de Mallorca och allt det har att erbjuda med hop-on hop-off upplevelsebiljetter. Ta in alla sevärdheter i en öppen buss och gå in i Museo Es Baluard och Bellver Castle eller Spanish Village med biljetter som ingår som en del av turnén. . Stopp vid 16 punkter i staden säkerställer att du inte missar något. Kolla in attraktioner som Palau de La Almudaina, ett kungligt palats som har stått sedan den arabiska erövringen, och Poble Espanyol, hem till olika typer av arkitektur som representerar de olika stilar som används runt om i landet. Välj den ultimata upplevelsen för att besöka Palma-katedralen, en av de mest emblematiska byggnaderna i Medelhavet. Börja bussturen vid hållplats 1, Antoni Maura, för den bästa upplevelsen. Du kan dock också gå ombord på bussen vid valfri stopp längs rutten. Buss rutt: 1. Antoni Maura 2. Placa Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rosselló 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Poble Espanyol 9. Slottet Bellver 10. Plaza Gomila 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 17. Avenida Jaume III 18. Moll Comercial

Palma de Mallorca: Jetski-tur till katedralen i Palma

3. Palma de Mallorca: Jetski-tur till katedralen i Palma

Till att börja med tar du på dig den nödvändiga utrustningen och får en kort förklaring om hur du kör jetski:n på ett säkert sätt. När du är redo åker du genom Palmabukten till Mallorcas katedral och Bellver-slottet. Här kan du ta några vackra bilder från havet. Därefter får du njuta av jetski:n som du vill och uppleva dess adrenalinstinna kraft hela vägen tillbaka till hamnen. Känn friheten i det öppna havet, driv och åk som du vill.

Palma de Mallorca: Båtutflykt i Palmabukten med snorkling

4. Palma de Mallorca: Båtutflykt i Palmabukten med snorkling

Få ut det mesta av din vistelse i Palma genom att utforska kusten på en båtutflykt med trevlig musik och kalla drycker. Välj mellan en avresa på morgonen eller tidigt på eftermiddagen, beroende på dina önskemål. Samlas vid Barca Samba för att gå ombord på fartyget och njut sedan av de magnifika utsikterna över Palmabukten, Palmas katedral och Tramuntana-bergen, medan båten korsar hamnen.  Sedan kastas ankar i en vacker vik på södra delen av ön där du kan hoppa i det svala vattnet och bada eller snorkla. Avnjut en stor lunchbuffé i medelhavsstil med bland annat en traditionell paella. Se på livesport via båtens satellit-TV eller lyssna på DJ:n som spelar internationella hits. Till sist åker du tillbaka till hamnen för att njuta av Palmas vackra panoramautsikter.

Palma de Mallorca: Guidad rundtur av Gamla stan

5. Palma de Mallorca: Guidad rundtur av Gamla stan

Upplev en underhållande och intressant vandringstur runt Palmas imponerande Gamla stad. Res tillbaka i tiden och upptäck Palma som det en gång var, när det viktigaste ekonomiska området i världen var Medelhavet. Ta en öppen rundtur som leds av en tyskspråkig guide eller en privat rundtur tillgänglig på tre språk (engelska, franska och tyska). Under rundturen får du lära dig mer om metropolens händelserika historia och lyssna till berättelser om stora byggare och arkitekter, så som Pere Morey, Guillem Sagrera (katedral) eller Antoni Gaudís lärjungar (palats och herrgårdar). Se arkitektoniska mästerverk och viktiga kulturella platser, speciellt öns huvudstads gömda skatter, så som de utsmyckade gårdarna som heter "patios" på spanska. Några av sevärdheterna som vittnar om Palmas rika historia är katedralen och marknaden La Lonja i närheten, men även många sekulära byggnader, palats, trädgårdar och monument. Du kommer också att besöka det judiska kvarteret, regeringsbyggnaden, det anglikanska palatset och stadsmuren, där du får höra på fler spännande berättelser. Få ett intryck av Medelhavets kulinariska mångfald medan du strosar genom den livliga marknaden.

Palma Mallorca: Höjdpunkter - självledd jakt och rundtur med självledare

6. Palma Mallorca: Höjdpunkter - självledd jakt och rundtur med självledare

Lär känna Palma de Mallorca i din egen takt på denna interaktiva rundvandring som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med stadens viktigaste sevärdheter och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. På promenad till alla de bästa landmärkena och gömda pärlor och lös utmaningar. Arbeta med ditt team eller tävla mot dem medan ni lär er spännande fakta och skapar minnen som ni inte kommer att glömma. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. Upptäck en annan sida av Palma de Mallorca på den här roliga rundturen. Promenera runt och utforska den här pulserande staden. Se till att ta foton på Palmas katedral och den vackra parken Sa Feixina. Sökarjakter passar utmärkt som vardagsaktivitet, för svensexor, möhippor, födelsedagsfester eller teambuilding-evenemang. Börja din tur från det mycket fotograferade tåget till Sóller! Besök Plaza España en central punkt på Mallorca, även Plaza Mayor kommer att ge dig en smak av historia eftersom dess många användningsområden visar på platsens långa liv. Ta ett foto vid kyrkan Sankt Eulalia, en av de äldsta katolska kyrkorna på Mallorca, och låt dig gå vilse i San Francisco de Palma kanske en unik kyrklig inredningsarkitektur. Besök kyrkan Monti Sion, en av de äldsta kyrkorna i staden. Du kommer också att passera förbi katedralen Santa Maria de Palma, en symbol för den soliga kuststaden. Beundra La Plaza de la Reina, det är ett av de viktigaste och mest besökta torgen i Palmas nedre del. Palma de Mallorcas rådhus med sin unika stil kommer att fängsla dig och din kamera! Se, gå och koppla av i Parc de Sa Feixina för ett sista foto efter denna unika rundtur!

Mallorca: Cykeltur i Palma de Mallorcas Gamla stad

7. Mallorca: Cykeltur i Palma de Mallorcas Gamla stad

Utforska Palma de Mallorca på en 3-timmars guidad tur med cykel genom den historiska gamla stadskärnan. Se monument från Byzantinska till muslimska tider, sida vid sida med strålande exempel på modernistisk arkitektur. Möt din guide invid Palmas katedral på Carrer de Can Puigdorfila (hotellupphämtning kan även arragneras på begäran). Från det är det bara att trampa fram på din cykel genom några av stadens mest förtrollande gator. Lär dig om stadens historia och några av de mest berömda byggnaderna när du snurrar fram genom de trånga gränderna i gamla stan. Titta uppåt den imponerande fasaden på Seu (Palmas katedral), besök det kungliga palatset La Almudaina, byggt som ett arabiska fort och nuförtiden ett av den spanska kungliga familjens officiella residens. Se de kvarstående bitarna av den gamla ringmuren och behundra de slanka kolumnerna vid La Lonja, marknaden. Cykla ned längs den lövbeklädda La Rambla de Palma och se alla blomsterförsäljare och gatukonstnärer arbeta, beundra fasaden hos Ajuntament, stadshuset i Palma. Upptäck resterna av Banys Àrabs (de arabiska baden) som påminner än idag om Palmas moriska förflutna, och kika in genom skyltfönstren hus de luxurösa butikerna på Paseo del Borne.

Mallorca: Naturskön helikoptertur

8. Mallorca: Naturskön helikoptertur

Njut av en 30-minuters, 45-minuters eller 1 timmes helikoptertur över Mallorca. Upplev en spännande, oförglömlig och överraskande prisvärd dag som du garanterat kommer att minnas. Se den vackra ön Mallorca från ett annat perspektiv när du sitter i en helikopter. Välj mellan en rad olika flygtider och en flygväg som du själv väljer. - 30 minuters flygning: Flyg över Valldemossa, Sóller och bergskedjan Tramuntana. - 45 minuters flygning: Flyg över Valldemossa, Sóller och Tramuntana-bergskedjan och en extra flygning över Sa Calobra så att du kan beundra det kristallblå vattnet. - 1 timmes flygning: Få hela upplevelsen och flyg över Valldemossa, Sóller och Tramuntana-bergskedjan, Sa Calobra, Son Vida, Andratx. Med klar himmel och fenomenal natur är det en dröm för en instagrammare. När du är tillbaka på marken kommer du att gå på moln i flera dagar framöver.

Palma de Mallorca: Cykeltur i Gamla stan med goda tapas

9. Palma de Mallorca: Cykeltur i Gamla stan med goda tapas

Upptäck Gamla stan i Palma de Mallorca från ett annat perspektiv på en tre timmars cykeltur. Cykla till stadens viktigaste monument och byggnader och hitta dolda hörn längs vägen. Cykla till katedralen La Seu och upptäck den gamla stadsmuren. Åk till La Lonja för att upptäcka stadens centrum för nattliv. Besök Palacio Real de La Almudaina, som ursprungligen byggdes som en arabiskt fästning. Se Palma stadshus (Ayuntamiento de Palma de Mallorca) och sevärdheterna på Plaza Mayor, centrala Palmas sanna hjärta. Promenera nerför Rambla de Palma och gå till den trädkantade Paseo del Born för att uppleva stadens uteserveringskultur. Njut sedan av några läckra tapas på en spansk restaurang. Smaka på typiska mallorkinska rätter serverade som små tilltugg.

Palma de Mallorca: Gamla stan och tapasbar på kvällen

10. Palma de Mallorca: Gamla stan och tapasbar på kvällen

Ta en kvällsrundtur i Gamla stan i Palma och njut av några läckra tapas. Låt din guide leda dig genom Palmas slingrande gränder på kvällen och visa dig denna medelhavsmetropols unika atmosfär. Få insidertips om stadens hippaste ställen och hör om platser som länge varit favoriter bland stadens lokalbefolkning. Höra spännande historier om Palmas nattliv och lär dig var så många otroliga händelser formade Palmas rika och varierande historia. Låt en nattlivsexpert från Palma visa dig det bästa staden har att erbjuda, från tapasbarer till historiska och dolda torg som sjuder av liv efter att solen gått ner under sommaren. I slutet av denna cirka en timme och 45 minuter långa tur slår du dig ner i en typisk tapasbar för att välja från ett urval av pintxos och tapas. Låt kvällen passera med en mängd kvällsvyer och ljud som är unika för Palma.

Tillgängliga aktiviteter

40 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 3

La Seu-katedralen: Fler aktiviteter och sevärdheter

La Seu-katedralen: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om La Seu-katedralen

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 6 887 omdömen

Den här appen var väldigt lätt att använda, vi var bara tvungna att visa våra onlinebiljetter vid dörren. För onlinebiljetter var vi tvungna att gå in genom en annan dörr runt framsidan där det finns en skylt som visar dess för onlinebiljetter och kön var mycket kortare än huvudingången. Katedralen var riktigt vacker inuti och värd ett besök. Skulle rekommendera den här webbplatsen att boka igenom också eftersom det var riktigt enkelt

En fantastisk byggnation. Hur dom kunde bygga på den tiden. Och alla vackra fönster och alla altartavlor

Det var helt super även om det bara var ett stopp för bad o inte två som det stod i beskrivningen

Well spent time to see and hear the essence re Palma and Mallorca

Enkelt att boka biljett och ingen kö när vi skulle gå in.