Välj datum

La Perle by Dragone

  • Inträdesbiljetter
  • Vattenaktiviteter
2 upplevelser hittades
Sortera efter:

Alla saker att se i La Perle by Dragone

Vill du upptäcka vad som finns att göra i La Perle by Dragone? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om La Perle by Dragone

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 1 827 omdömen

Fantastisk show, professionella artister! Vi köpte de billigaste platserna, satt på översta raden, hallen syns perfekt. En timme gick i ett andetag, föreställningen är intressant för både vuxna och barn. I biljetten ingick popcorn vid köp, men under bytet fick vi veta att detta var ett misstag. Men det förstörde inte hela intrycket av showen,

Vilken fantastisk show. Jag hade bokat en platinaplats och servicen var perfekt. Det fanns hur mycket dryck och snacks som helst. Alla var mycket vänliga och tillmötesgående. Sätet i sig var jättebra. Rad två, precis vid scenen. Det var många gåshudsstunder. Jag kan bara rekommendera att besöka dhowen.

Vacker kväll, showen förtjänar, den är verkligen engagerande, unik. Underskatta inte det faktum att jag under denna period av covid upptäckte att avstånden inne i teatern respekterades och jag hade aldrig känslan av "risk". Min 11-årige son skulle ha velat komma tillbaka nästa dag.

Showen var helt fantastisk - 90 minuter av kontinuerlig action - vatten, eld, akrobatik och motorcyklar. Vi kom tidigt och gick till takbaren på våning 44 och hade 2 glas vin som kostade 24 pund vilket var dyrt, men upptäckte att det var samma pris som pubbaren på nedervåningen.

Otroligt bra show med spektakulära nummer, lagom total tid för showen.