Lägg till datum

La Perle by Dragone

La Perle by Dragone: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Dubai: La Perle by Dragone Show Biljetter

1. Dubai: La Perle by Dragone Show Biljetter

Dra nytta av en förbokad biljett för att se La Perle av Dragone. 65 artister, som alla har sina egna unika färdigheter, medverkar i föreställningen. Se skådespelare och akrobater göra vatten- och luftstunt under den energiska liveshowen. La Perle kombinerar Dubais själ med en ikonisk vattenscen. Resultatet blir ett oförglömligt spektakel i, ovan och under vatten. Akrobaterna dyker ner i poolen på scenen och flyger högt genom teatern, vilket skapar en visuellt spektakulär och oförglömlig upplevelse! La Perle ligger i Al Habtoor City i centrala Dubai och är regionens första permanenta föreställning med en egen teater. Platsen erbjuder en unik upplevelse för publiken. Med bara 14 rader på den 1 300 platser stora teatern är publiken nära framförandet.

Dubai: Kanalkryssning och La Perle-show med middag

2. Dubai: Kanalkryssning och La Perle-show med middag

Tillbringa en avkopplande kväll längs stranden av Dubai Water Canal ombord på en lyxig dhow innan du går på en akrobatisk show på La Perle med ett Silverpass. Njut av en internationell buffé med utsikt över närliggande sevärdheter. Gå ombord på den lyxiga dhow som erbjuder en glasluckad al fresco matupplevelse. När du beger dig mot La Perle kan du njuta av stadens livliga atmosfär och glida under regionens första sensorstyrda vattenbron, Sheikh Zayed Bridge, medan du njuter av din måltid. Se utsikten över världens högsta torn, Burj Khalifa och attraktionen Imagine, med världens största projektion med vattenskärm. Förbered dig sedan på att liva upp din kväll på La Perle, Dubais #1 -show. Få ditt Silver Pass och släpp av på La Perle där du avslutar din upplevelse. Om du väljer en returöverföring hämtar din förare dig efter showen och tar dig tillbaka till ditt boende.

Dubai: Lyxig båttur på kanalen med middag & valfri transfer

3. Dubai: Lyxig båttur på kanalen med middag & valfri transfer

Upplev Dubai från stadens kanaler på en sightseeingkryssning med middag. Ta plats på en glasklädd dhow för en utsökt buffé och beundra landmärken som Dubai Festival City Mall och Burj Khalifa. När du kommer framblir du välkomnad med en kopp kawah (arabiskt kaffe) med något kallt att äta till samt dadlar. Sedan ledsagas du till ditt bord för att njuta av en välkomstdrink. Börja känna vågornas mjuka gungning och båtens romantik när du sätter segel. Väck dina sinnen när du försiktigt kryssar nerför den konstgjorda kanalen. Upplev stadens energifyllda atmosfär på vägen genom stadsdelen Business Bay medan avkopplande arabisk musik sätter ton för resan. Beundra de ikoniska byggnaderna på Dubais skyline, såsom broarna Business Bay Bridge och Dubai Water Canal Bridge, köpcentret Dubai Festival City Mall, skyskrapan Burj Khalifa och hotellen JW Marquis Hotel och Westin Hotel. Unna dig en utsökt arabisk festmåltid med aptitretare, grillat kött, färsk sallad och arabiska sötsaker, samt varma drycker. Låt dig fascineras av saxofonframträdandet.

La Perle by Dragone: Fler aktiviteter och sevärdheter

La Perle by Dragone: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om La Perle by Dragone

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 2 147 omdömen

Vilken fantastisk show. Jag hade bokat en platinaplats och servicen var perfekt. Det fanns hur mycket dryck och snacks som helst. Alla var mycket vänliga och tillmötesgående. Sätet i sig var jättebra. Rad två, precis vid scenen. Det var många gåshudsstunder. Jag kan bara rekommendera att besöka dhowen.

mycket bra beskrivning av vägen och en taxidestination det var särskilt bra att platserna var reserverade med placeringskort, så det är inga skillnader i val av platser också mycket god mat, perfekt urval av drycker till rimliga priser och varierad musik - definitivt gör det, en mycket trevlig kväll!

Showen var helt fantastisk - 90 minuter av kontinuerlig action - vatten, eld, akrobatik och motorcyklar. Vi kom tidigt och gick till takbaren på våning 44 och hade 2 glas vin som kostade 24 pund vilket var dyrt, men upptäckte att det var samma pris som pubbaren på nedervåningen.

Värt varenda peng, det hände något hela tiden, super duktiga artister, det var en fantastisk upplevelse.

helt otrolig historia,allt e helt fantastiskt,duktiga på allt,akrobater,ja allt