L'Opéra Garnier

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Hoppa på/hoppa av-turer
  • Privata turer
  • Paketerbjudanden
27 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

L'Opéra Garnier: Fler aktiviteter och sevärdheter

L'Opéra Garnier: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om L'Opéra Garnier

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 11 579 omdömen

Allt gick bra och upplevelsen var underbar! 100% skulle rekommendera. Obs: Jag skulle rekommendera att gå så tidigt som möjligt - jag kom faktiskt utanför operan en halvtimme före öppningstiden och när den öppnade fanns det redan en stor folkmassa som väntade på att få gå in. Detta verkade vara ett bra beslut, eftersom jag lyckades se och ta bilder med de flesta av rummen ganska tomma (jag lyckades komma in bland de första personerna och folkmassan skingrades en stund i början, eftersom några av människorna gjorde det inte har förköpt biljetter och/eller velat köpa ljudguider). Ungefär en och en halv timme efter öppningstiden var det redan ganska trångt inne, så jag var glad att jag åkte dit tidigt.

Vi var i Paris i tre dagar och använde TOOT-bussen i 48 timmar. Kliv av och på var du vill, bara bra. Ljudguiden är också bra. Du kan lära dig mycket om staden och sevärdheterna. Och när temperaturen är varm är bussen också en nedkylning tack vare motvinden. Vi bokade online och laddade ner TOOT-appen. Allt gick bra.

Välorganiserad service. Det är ett utmärkt alternativ till tunnelbanan eftersom det låter dig se de främsta attraktionerna i Paris från bekvämligheten av din plats. Fordonen passerar regelbundet och detta gör att du kan gå av vid hållplatserna och besöka de olika områdena i lugn och ro och i din egen takt.

Fantastisk rundtur, så att du kunde lära känna Paris centrum mycket väl, ljudguide var trevligt talad och intressant, inte för mycket information!

Bästa möjliga start på Parisresan var att åka med "bussen". Stor hjälp för val av andra besök under vistelsen.