L'Opéra Garnier

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i L'Opéra Garnier

Vill du upptäcka vad som finns att göra i L'Opéra Garnier? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om L'Opéra Garnier

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 3 016 omdömen

Paris sevärdheter och ljus på natten!

Vid ankomsten skulle mycket förvirring från oss och andra om om vi stod i rätt kö för natturen och inte bara hoppa på/av -bussen -bättre instruktioner om mötesplats och skyltar vid hållplats uppskattas. Underbar rundtur i Paris främsta sevärdheter på kvällen/natten. Eftersom solnedgången inte var förrän vid 21.45 - den första halvan av turen var på kvällen/skymningen och några monumentljus hade inte varit upplysta. Med tiden fick Paris lampor sevärdheterna att se ännu mer fantastiska ut. Det sista stoppet vid Eiffeltornet för att se ljusshow var magiskt! Jag bokade biljetter till denna aktivitet sent på kvällen innan och laddade ner appen för mobilbiljetter - dessa skannades enkelt av bussbolaget och vi hade inga problem med att lösa in dem. Ljudkommentaren var mycket informativ och musiken var en 50/50 delning av catchy/irriterande beroende på vem du frågar i min familj! Barn var också halva priset vilket gjorde aktiviteten mer överkomlig och bättre valuta för pengarna. Jag skulle int

Turnén var allt jag kunde önska mig.

Denna turné togs den sista natten av vår vistelse i Paris, jag var inte säker på vad jag skulle förvänta oss vi satte oss ner för trapporna på bussen eftersom översta däcket var fullt! Hörlurarna som levererades var ok när du hade hittat var du ska koppla in dem och vilken kanal du ska välja för engelska. Turen startade och de enda två klagomål som jag skulle göra var att bussens upphängning lämnade mycket att önska och när det blev mörkt och vi vill ta bilder föraren lämnade lamporna på nedervåningen så att de reflekterade i fönster (han stängde av dem efter ungefär en timme vilket var för sent) stoppet för ljusshowen var exceptionellt vid Eiffeltornet och vi kunde gå på översta däck för att ta några lysande bilder av ljusshowen. Allt som allt bra valuta för pengarna. Jag gick med min son och svärdotter men inga barn så kan inte kryssa heller för familjen längst ner i denna artikel.

Upplevelse att göra ... särskilt efter att vissa monument och intressanta platser redan har sett. Definitionen är fortfarande lite att förbättra.Personalen påpekar att den fortfarande är i experimentfasen ... ... men rekommenderas absolut, särskilt om du har barn som bryter besök i monument / kyrkor och museer lite

Underbart!

En två timmars tur genom Paris är att rekommendera. Vi tog oss förbi de flesta kända landmärkena och hann med smågator & parisarnas Paris! Underbar guide och sköna säten. Mys med picknick :)

Jag älskade den själv guidade turnén med multimediaaspekten. det visade dig saker du annars inte skulle kunna se. rekommenderar det definitivt.