Upplevelser i
Kutná Hora

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Kutná Hora

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Kutná Hora?

Alla saker att se i Kutná Hora

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Kutná Hora? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kutná Hora

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 1 960 omdömen

Vi var en grupp på 4 vuxna som ville göra en dagsutflykt från Prag och valde dagstur till Kutna Hora baserat på tidigare gynnsamma recensioner. Vår guide Tomas var lysande. Roligt, kunnigt, personligt och organiserat. Han lyckades hålla oss underhållna och informerade hela dagen. En mycket bra dag hade alla. Jag skulle dock vilja lämna ett förslag. Vi var alla icke-rökare och kommer från en kultur där rökning inte är tillåtet i allmänna utrymmen. Kanske vi föreslår att rökare blir ombedda att gå bort från gruppen för att alla ska kunna njuta av upplevelsen lika.

Det är definitivt höjdpunkten på vår resa i Tjeckien. En mycket fascinerande och trevlig upplevelse att ta "Harry Porter" tågresa ner till Kutna Hora. Benkapellet är spännande och det gotiska St. Barbara är verkligen magnifikt. Vi åkte på dagen med en massiv grupp så vår fantastiska guide, Petra var ganska stressad och försökte hantera saker, särskilt på det överbokade tåget. Trots det har vi fortfarande haft det ordentligt men så denna turné rekommenderas definitivt.

Helt fantastisk dag. Vår guide LIYM var så informativ och en mycket trevlig guide. Dagen gick med militärt åtal !. Transport dit och tillbaka var tidsinställd till minuten utan att vänta. Vår grupp åt lunch och inom några minuter hade vi vårt bord och serverade i en mycket upptagen restaurang! .....

Kutna Hora är en vacker stad strax utanför Prag och är väl värt ett besök. Adam, vår reseguide, var mycket personliga och gjorde resan enkel och trevlig. Bra valuta för pengarna!

Otroliga berättelser av vår guide. Väldigt vacker miljö.