Kruttornet

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Kruttornet

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Kruttornet? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kruttornet

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 1 058 omdömen

Bustur var mycket informativ och bekväm. En liveguide skulle ha varit exceptionell men verkar som om du kan få mer täckning med en inspelning som ger dig mer information. Jag blev förvånad över att vi hade ett 45 minuters stopp vid slottet, och vi förväntade oss inte att ha detta eftersom vi slutade för att möta nästa turné och var tvungna att få transport till nästa evenemang, och minska turnén i halva. Men fortfarande ett värde för pengarna och gav oss ytterligare information för att göra separata stopp efter turnén.

Detta passerade mycket snabbt, men guiden var kunnig och förstod våra behov som en familj med mycket små småbarn. Vi var bara i "benkyrkan" i cirka 20 minuter, men ärligt talat är det ganska litet och det var tillräckligt länge för att göra ett snabbt besök. Måltiden var härlig och vi njöt av att chatta med andra på turnén. Det är en lång resa från Prag i små bussar, men de var bekväma och guiden hade bra information om omgivningen.

Det var en mycket lyckad kväll! Trevlig kontakt med arrangören. Fartyget var mycket modernt, buffén var tillräcklig och rekommenderbar när det gäller smak! Bandet spelade lite för högt då och då! Eftersom slussarna inte kunde navigeras på grund av ett tekniskt defekt kunde fartyget endast färdas cirka 1 km åt båda hållen. Annars var det toppen! Glad igen!

Erfarenheten var perfekt, vi har inga kompletteringar! Väldigt trevligt! Och guide mannen med namnet David, är den bästa! Bli av honom erfarenheten är vackrare! En hyllning till honom och resten av laget!

Turnén var lite snabb, men detaljerad. Middagen på kryssningsfartyget var fantastisk och väl värt priset. Var medveten om att priserna på drycker på båten är högre än normalt.