Kraków Rundturer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Rundturer i Kraków

Visa alla Rundturer i Kraków
Se 538 upplevelser

Vad besökare tycker om Kraków

Allt gick väldigt bra, liten grupp och bra att man fick hörlurar så man kunde höra tydligt vad guiden sa. Lagom längd bra med pauser, dock lite oklart vart man blev upphämtad från hotellet då det inte var jättetydligt vilket bolag man åkte med eller att chauffören hade tydlig klädsel, lapp på sig att han kom för att köra oss till den planerade upplevelsen.

Från Kraków: Guidad rundtur i Auschwitz-Birkenau Omdöme från: Anonym, 2020-03-13

Mycket gripande visning. Lite väl trångt och jag jade önskat mer tid att få stanna upp och titta på bilden och läsa på skyltarna. Nu fick man stressa i väg då det kom grupp på grupp med nya guider och folk. Den stora nackdel var transporten, bilen stank av citronerna så migränen kom som ett brev på posten

Från Kraków: Guidad rundtur i Auschwitz-Birkenau Omdöme från: Liselott, 2020-02-23

Otrolig upplevelse att få se koncentrationslägerna men kändes aningen som att vi skyndade oss igenom Auschwitz. Fanns fler byggnader att gå in i som vi bara gick förbi. Annars va guiden superbra och det vi såg va en upplevelse man aldrig kommer glömma! Rekommenderar starkt

Från Kraków: Guidad rundtur i Auschwitz-Birkenau Omdöme från: Frida, 2020-03-07

En bisarr upplevelse om ett massmord som är svårt att förstå att någon/några kunde genomföra! Bussföraren körde väldigt bra men det var oxå allt. Reseledaren var duktig och informativ. Tyvärr ger ingen av dom det där lilla extra som sig bör när det gäller service.

Från Kraków: Guidad rundtur i Auschwitz-Birkenau Omdöme från: Sven, 2020-03-11

Otrolig häftig upplevelse! Det va fantastiskt vackert i gruvan och guiden informerade bra. Bilderna lever inte upp till hur fint det va där inne! Det enda negativa va den trånga hissen upp från gruvan men den tar bara 50 sekunder.