Kraków Natur och äventyr
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Natur och äventyr i Kraków

Visa alla Natur och äventyr i Kraków
Se 542 upplevelser

Vad besökare tycker om Kraków

Fantastiskt att komma dit och få ta del av historien bakom gruvan, samt att få komma ned en bit över 100 meters djup och få dess upplevelser. Bekväma skor är att föredra samt om ni mot förmodan har dubbla öronsnäckor på hyllan, vilket är bättre än den öronsnäckan som delas ut på plats.

Trädtoppsvandringen var jättespännande och häftig. Linbaneturen i Zakopane var inte så intressant i jämförelse. Hade hellre tillbringat mer tid i de termiska baden. Alldeles underbar avslutning på en fantastisk dag. Glöm inte swim up-baren längst ner. Rekommenderar verkligen denna tur!

Vi kom inte med i den grupp vi hade tid till. Den var full. Vi kom igång en kvart försenade. Vi kom upp på annan plats än där vi gick ner och fick svårt att hitta till bussen. Besökare bör uppmärksammas på att det är väldigt många trappsteg att gå ned i gruvan.

Otrolig häftig upplevelse! Det va fantastiskt vackert i gruvan och guiden informerade bra. Bilderna lever inte upp till hur fint det va där inne! Det enda negativa va den trånga hissen upp från gruvan men den tar bara 50 sekunder.

Arrangemanget fungerade mycket bra men själva guidningen och turen nere i saltgruvan var lite lång. Kunde kortats ner en halvtimme. Vi hade däremot gärna haft längre tid till själva byn vid gruvan samt tid för shopping av salt.