Kraków
Natur och äventyr

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Kraków

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Kraków? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kraków

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 1 917 omdömen

Trädtoppsvandringen var jättespännande och häftig. Linbaneturen i Zakopane var inte så intressant i jämförelse. Hade hellre tillbringat mer tid i de termiska baden. Alldeles underbar avslutning på en fantastisk dag. Glöm inte swim up-baren längst ner. Rekommenderar verkligen denna tur!

Fantastiskt att komma dit och få ta del av historien bakom gruvan, samt att få komma ned en bit över 100 meters djup och få dess upplevelser. Bekväma skor är att föredra samt om ni mot förmodan har dubbla öronsnäckor på hyllan, vilket är bättre än den öronsnäckan som delas ut på plats.

Vi kom inte med i den grupp vi hade tid till. Den var full. Vi kom igång en kvart försenade. Vi kom upp på annan plats än där vi gick ner och fick svårt att hitta till bussen. Besökare bör uppmärksammas på att det är väldigt många trappsteg att gå ned i gruvan.

Otrolig häftig upplevelse! Det va fantastiskt vackert i gruvan och guiden informerade bra. Bilderna lever inte upp till hur fint det va där inne! Det enda negativa va den trånga hissen upp från gruvan men den tar bara 50 sekunder.

Vackert och en intressant tur. Och så var det inte alls kallt i gruvan. Vi var ändå där den sista oktober,så vi trodde det skulle vara kallt. Man går långt och länge,så bra skor rekommenderas.