Kraków
Lokala smaker och närmiljöturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Kraków

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Kraków? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kraków

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 923 omdömen

Guiden var utomordentligt bra. Jag gillade däremot inte att vi föstes runt och inte hade tid till att läsa informationsskyltar eller att ställa frågor till guiden. Det var alltför uppenbart att ansvariga önskar hög osmättning. Vi fick till och med veta vilka publikrekord man förväntar sig. Mitt råd är att höja priset och sänka målen för kvantitet. Denna typ av besöksmål kräver eftertanke och respekt och inte hetsiga vinstkrav.

Kasia vår guide tog med oss på en väldigt rolig och intressant tur runt Krakow. Vi lärde oss massor om både polsk mat och om Krakow som stad. Och massor om polsk kultur. Vi fick smakprov på allt möjligt som vi förmodligen inte hade upptäckt själva, så vi är så tacksamma och nöjda att vi gjorde denna guidade tur

Fantastiskt bra guider som var otroligt pålästa och trevliga. Jag kan verkligen rekommendera den här turen. Väldigt bra upplägg och precis lagom. Två av mina vänner glömde en väska och en halsduk i bilen som den ena guiden levererade till hotellet samma dag. Otroligt prisvärd guidad tur!

Thanks for a super nice food walk! Olga Kwaczyńska is a really good guide and showed us a lot of nice places and typical polish food. She even sent us the recipes afterwards.

Trevlig rundvandring med smakprover av polsk mat. Saknade möjlighet att köpa till dryck på något ställe.