Kraków Dagsutflykter
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Dagsutflykter i Kraków

Visa alla Dagsutflykter i Kraków
Se 547 upplevelser

Vad besökare tycker om Kraków

Trots att det regnade (vilket bidrog till stämningen...)

Jättebra arrangerat! Vi åkte med Jerzy (eller George som han tyckte vi kunde kalla honom) som var uppvuxen i Kraków och väldigt påläst. Märktes att han kört turen många gånger och han kunde tydligt svara på frågor. Jag läste att kritiken som turen tidigare fått var att folk inte hinner med och det är sant att det går ganska fort fram och det gäller att hänga på om en vill höra allt. Å andra sidan upplevde inte jag att tankarna inte var helt med ändå, det blev mycket intryck för mig. På det stora hela precis vad en kan förvänta sig av en sån här tur. Väldigt bekvämt att slippa organisera själv. Bra transport och tillräckligt med tid att äta nåt lätt, inte för att du är särskilt hungrig under tiden. Tyvärr började det regna när vi kom fram men det gjorde inte så mycket, med tanke på vad som hänt där kändes lite regn löjligt...

Från Kraków: Guidad rundtur i Auschwitz-Birkenau Omdöme från: Dennis, 2019-06-30

Innehållsrik och mycket tänkvärd samtidigt som hemsk

Chauffören duktig och guiden på bussen trevlig. Toppen. Bussen ny och fräsch men alldeles för trång. Kan inte vara meningen att någon ska sitta allra längst bak och flyga upp i taket var gång det skumpade. Och de som åkte med mig fick inte plats med sina långa ben. Vi som satt längst bak såg inte ut alls och det var tur att vi inte hade anlag för åksjuka efter som det inte fanns någon kalluft som kom på oss. Trångt, varmt och skumpigt. Annars var upplägget bra. Bra organiserat och trevliga och duktiga guider.

Trevlig och informativ tur i lagom stor grupp.

En lång dag som gärna kunde varit lite längre med ett par något längre pauser än vi fick.Mycket trevlig chaufför som körde oss i en bekväm buss. Guiden var mycket kunnig men hade något bråttom vilket man kan förstå då mycket skulle hinnas med. Vi fick en god pastasallad och fralla .Det var intressant att besöka koncentrationslägerna och att se storleken av dem gjorde att man förstår hur mycket människor som fått sätta livet till. Saltgruvan var fantastiskt fin.

Fantastiskt och skrämmande på samma gång

Enkelt och smidigt med upphämtning och avlämning. Bra information inför besöket och praktiskt runtomkring. Jättebra guide på plats. Bra engelska och detaljerade beskrivningar av historiska händelser och platsen. Vi tog med fika/lunch som vi lämnade i bussen. Vi fick gott om tid att äta och det fanns även att köpa lättare mat och dryck på plats.

Bra transport, intressant gruva men dåligt ljud.

Transporten fungerade perfekt. Gruvan var intressant att se men var lite svårt att hänga med vad guide sa. Ljudet i hörluren va dåligt och guiden var otydlig när hon pratade. Annars var allt bra.