Kraków Buss- och minivanturer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Buss- och minivanturer i Kraków

Visa alla Buss- och minivanturer i Kraków
Se 542 upplevelser

Vad besökare tycker om Kraków

Allt gick väldigt bra, liten grupp och bra att man fick hörlurar så man kunde höra tydligt vad guiden sa. Lagom längd bra med pauser, dock lite oklart vart man blev upphämtad från hotellet då det inte var jättetydligt vilket bolag man åkte med eller att chauffören hade tydlig klädsel, lapp på sig att han kom för att köra oss till den planerade upplevelsen.

Från Kraków: Guidad rundtur i Auschwitz-Birkenau Omdöme från: Anonym, 2020-03-13

Mycket gripande visning. Lite väl trångt och jag jade önskat mer tid att få stanna upp och titta på bilden och läsa på skyltarna. Nu fick man stressa i väg då det kom grupp på grupp med nya guider och folk. Den stora nackdel var transporten, bilen stank av citronerna så migränen kom som ett brev på posten

Från Kraków: Guidad rundtur i Auschwitz-Birkenau Omdöme från: Liselott, 2020-02-23

Det borde vara ett måste att besöka Auschwitz . Det väcker många känslor och frågar och även rädslor för att ondska inte händer igen . Vad det gäller guide var det en duktig och trevlig kvinna men hennes engelska var lite sämre som gjorde att det var ibland svårt att förstå vad hon säger .

Auschwitz och Birkenau med licensierad guide Omdöme från: Anonym, 2020-02-23

Trädtoppsvandringen var jättespännande och häftig. Linbaneturen i Zakopane var inte så intressant i jämförelse. Hade hellre tillbringat mer tid i de termiska baden. Alldeles underbar avslutning på en fantastisk dag. Glöm inte swim up-baren längst ner. Rekommenderar verkligen denna tur!

Otrolig upplevelse att få se koncentrationslägerna men kändes aningen som att vi skyndade oss igenom Auschwitz. Fanns fler byggnader att gå in i som vi bara gick förbi. Annars va guiden superbra och det vi såg va en upplevelse man aldrig kommer glömma! Rekommenderar starkt

Från Kraków: Guidad rundtur i Auschwitz-Birkenau Omdöme från: Frida, 2020-03-07