Kraków flygplats

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Kraków flygplats

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 4 264 omdömen

Chauffören stod och väntade på oss när v

Chauffören stod och väntade på oss när vi landade fast vi var väldigt försenade. Tyvärr verkade chauffören väldigt stressad när han körde oss till hotellet. Det var mörkt, ösregnade och var mycket vatten på vägbanan och han körde alldeles för fort. Vi satt i bilen och rådgjorde med varandra om vi skulle säga till eller ej. Färden till flygplatsen var med en annan chaufför. Han kom i tid och körde oss lugnt och behagligt till flygplatsen,

very good service, nice and safe driver. I ordered the pick-up the day before, I recieved an e-mail with the conformation right away and I could also answer the e-mail and got immidiate response.

Vårat flyg var försenat men de löste det ändå och kom och hämtade oss vid flygplatsen. Han som hämtade oss gav oss massa tips om Krakow, som vi skulle till. Proffsigt.

Otroligt smidigt och enkelt å beställa. Gött m vatten på sätet vi ankomst m saknades vid avgång. Punktliga och trevliga chafförer pratar jätte bra Emgelska

Chaffören var där i tid och väntade på oss med stor skylt. Körde lugnt och sansat till hotellet. Perfekt i fräsch och ny bil. Bra pris var det också.