Välj datum
Kraków

Vattenparker

Vanliga frågor om Vattenparker i Kraków

Vad finns det för andra saker att göra än Vattenparker som är värt att besöka i Kraków?

Alla saker att se i Kraków

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Kraków? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kraków

Samlat omdöme

4.0 / 5

baserat på 130 omdömen

Jättebra erfarenhet. Mycket bra attraktioner för vuxna och barn, det finns inte många människor och den längsta tiden att ta sig på en attraktion var cirka 15 minuter. Det finns många ställen att vila, var man ska äta och var man kan köpa souvenirer. Det dåliga är att jag inte kunde komma in direkt eftersom det var ett problem med min biljett eftersom koden till min biljett enligt dem redan hade använts, men till slut och efter 30 minuter kunde jag komma in genom ingången till barnvagnarna :( Jag rekommenderar att köpa biljetterna direkt i parken eftersom det inte tar mer än 2 minuter i kö.

Perfekt dag!

Bokade en dag till energylandia med 1000 miles då vi tyckte det var svårt att hitta bra resvägar från Kraków. Ångrar inte det en sekund då vi blev hämtade o lämnade vid hotellet och allt var fixat o klart. Blev till och med invisade av vår guide vid grinden förbi alla köer. Ett stort tack till vår guide Maciek som var oerhört hjälpsam och pratar bra engelska.

Transporten från och till vårt boende har varit lång men vår chaufför fick den att verka kortare. Rafael hade fått oss att känna oss väldigt bekväma och delade med sig av mycket bra information om områdena som vi körde igenom. Termalbaden var helt fantastiska, totalt sett hade vi den bästa tiden och vi kunde inte klaga på någon del av denna resa.

Min son, 17, njöt verkligen av vår tid vid termalbaden - han gillade särskilt rutschbanorna. För mig var det utsikten över de snötoppade bergen från den yttre termiska poolen. Det var nästan 2 timmars bilresa från vårt hotell (Hilton Doubletree) i Krakow, men värt det. Definitivt en för familjen.

Bekväm buss med luftkonditionering

Mycket varmt vatten, vi anlände till källorna i 1:30, mycket snabbt och bekvämt, föraren känner engelska väl, vi köpte och åt där och tog cocktails i baren vid vattnet)