Kraków
Transport och transfer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Kraków

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Kraków? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kraków

Mycket bra guider och chaufför. Guiderna pratade i mikrofon och vi lyssnade i hörlurar, de gjorde att man hörde guiden bra även fast det va mycket folk runtomkring, speciellt på Aushwitz. De var en del tekniska besvär i saltgruvorna då guiden inte hördes i hörlurarna om man var mer än 5 meter ifrån, eftersom vi var en grupp på 30st var det ibland svårt att hålla sig tillräckligt nära. Rekommenderas att ta med egna hörlurar till saltgruvorna, de man får där är inte så bra. Passa på att gå på toaletten när det erbjuds (avgift 2 zloty), det kan vara ett tag tills nästa chans. Finns ingen toalett på bussen. Det är cirka en timmes rast för lunch men först kl. 15.00 så det är bra att ha med sig något att äta innan dess.

Were sceptical at the beginning. All other tickets on other sites were selled out. Read some other negative reviews and allmost skipped booking. I am glad that i trusted this company. We booked 4 tickets, ride and guide. Company made it perfect. Awsome driver and guide. Will definitly book from getyouguide again.

Bekväm buss som kom i tid till uppsamlingsplatsen. Chauffören körde säkert och bra. Guiden som var med på bussresan var tydlig och pratade bra engelska. Lagom med tid på de båda ställena, bortsätt från lite sämre med tid att köpa mat, var otroligt mycket folk. Men bra guidebok som vi fick

Gripande såklart. Imponerad av guiden som var mycket kunnig och tydlig. Allt flöt på väldigt bra under dagen trots mycket folk! Our driver was very Good I Think his name was Mateuz. And our guide was very good to. I dont remember her name. I visit Auschwitz 8/2

Det var väldigt intressant men blev ganska stressigt då tiden var knapp vid Birkenau och vi blev inte körda dit vi blev hämtade. Vid Auschwitz muséet var där även guidade turer där folk gick med hörlurar och stannade upp för oss som gick för oss själva.