Välj datum
Kraków

Rundvandringar

  • Guidade turer
  • Privata turer
167 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 167

Vanliga frågor om Sightseeing till fots i Kraków

Vad finns det för andra saker att göra än Sightseeing till fots som är värt att besöka i Kraków?

Vilka Sightseeing till fots i Kraków vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Kraków

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Kraków? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kraków

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 5 151 omdömen

Jättebra erfarenhet! Eri och Sebastian var verkligen välkomnande och omtänksamma och tack vare dem båda kunde vi verkligen njuta av vår dag i Zakopane! Allt var väldigt välorganiserat, vi hade inte bråttom och njöt verkligen av hur dagen gick! Vi rekommenderar 100% om du vill tillbringa en dag utanför staden och ta ett dopp på ett riktigt trevligt ställe! Tack Eri och Sebastian, från de två franska vodkadrickarna

Guiden träffade oss i tid. En trevlig person med stor kunskap, som hon förmedlade till oss på ett mycket intressant sätt. Den "läskiga Krakow"-resan visade sig vara en bra idé för att spendera ledig tid. För ett rimligt pris serverades vi en dos av Krakows historia som vi inte kommer att läsa om någonstans. Jag rekomenderar!!!

Berättelsen som berättas av guiden avslöjar en helt annan bild av Krakow. Detta gör Krakow mer kryddig. Ett originellt sätt att tillbringa en sommareftermiddag i Krakow. En guide med stor kunskap, passion och talangen att måla med ord. Tack för den trevliga tiden. Jag rekommenderar det starkt.

Vi hade en fantastisk dag från början till slut. Jag blev lite avskräckt av restiden men bestämde mig för att åka ändå. Vår guide var fantastisk, bröt upp resan med lite ost och smaksatt vodkaprovning. Zakopane var vacker. Thernal bad var också fab. Definitivt en resa id göra igen.

Riktigt kul upplevelse där vi träffade nya människor och besöka flera olika klubbat