Kraków
Pub- och barrundor

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Pub- och barrundor i Kraków

Vad finns det för andra saker att göra än Pub- och barrundor som är värt att besöka i Kraków?

Pub- och barrundor i Kraków –Vilka är de bästa upplevelserna?

Vilka Pub- och barrundor i Kraków vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Kraków

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Kraków? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kraków

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 61 omdömen

Bestämde mig för att boka detta eftersom det var vår första natt i Krakow och tyckte att det skulle vara ett smart sätt att skaffa sig lite lokal kunskap och få reda på; vi hade ingen aning om att detta skulle bli en av de roligaste kvällarna vi någonsin haft. Fantastiska reseledare och även om vår grupp var något mindre träffade vi andra grupper på vår första plats. Passar definitivt ett yngre klientel eftersom vi spelade flera fantastiska drickspel och besökte några nattklubbar senare men jag kunde inte rekommendera detta nog! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi bestämde att detta skulle vara det bästa sättet att uppleva nattlivet i Krakow vår första natt. Reseguiderna var mycket vänliga och försökte sitt bästa för att se till att du hade en bra tid. Atmosfären var härlig och det var trevligt att blanda med människor från hela världen samt njuta av drinkarna och bilderna som erbjuds. Trollkarlen i den första baren var otrolig och karaoken i den andra var mycket kul! Vi hade en fantastisk kväll och rekommenderar att boka denna turné!

Sammantaget var vodkaprovningen väldigt rolig. Förutom olika typer av vodka serveras även sidorätter och lokala rätter i den första baren, vilket hjälper mycket. Du fick mycket intressant information och kunde även fråga guiden – även om andra ämnen. Guiden satte stämningen, var mycket vänlig och kan sin väg runt. Han är också en guide för andra attraktioner och kan därför också ge information om andra turistattraktioner och aktiviteter.

Fantastisk rundtur med läckra polska öl

Tomz var en fantastisk guide, verkligen fri med sin tid och sin kunskap. Vi hade en mycket lugn resa runt tre mycket olika barer med olika ölstilar. Ölet var bra men Tom ger också massor av insikt i de områden vi besökte och Krakow själv. Vår turné varade mer än de tilldelade tre timmarna och vi skyndade bort en fantastisk kväll i det charmiga företaget hos vår värd. Högt rekommenderad!!

Bra sätt att utforska nattlivet! Och upptäck underjordiska barer. Måste vara snabb på att få dryckerna i timmen med gratis dryck. Träffade några riktigt härliga människor, med god tid i barer, var en stor publik. Många gratis skott tillhandahålls, tog mig inte till den sista baren men vid behov behövde jag min säng! Tack