Välj datum
Kraków

Museum och utställningar

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Heldagsturer
  • Privata turer
  • Flerdagsturer
183 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 183

Vanliga frågor om Museum och utställningar i Kraków

Vad finns det för andra saker att göra än Museum och utställningar som är värt att besöka i Kraków?

Alla saker att se i Kraków

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Kraków? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kraków

Bokade själv guidad tur eftersom jag gillar fritt flöde istället för att gå bakom en grupp och jag hade en plan att tillbringa mer tid på vissa platser i museet. Byrån stöttade mig med en guidebok på engelska och jag har frågats om jag vill använda en karta och audioguide som var något nytt för mig så jag höll mig till att bara boka. Vi hade en turnépilot på båda sätten för att förklara hur vi ska gå vidare och vad är tidpunkten så vi kände oss riktigt bekväma med hela turneringsplanen. Rekommenderar verkligen alla som gillar att studera lite mer än vanlig guidad tur eftersom många sådana turer passerade mig när jag har läst förklaringar av bilder som visades i block,

Jättebra erfarenhet. Mycket bra attraktioner för vuxna och barn, det finns inte många människor och den längsta tiden att ta sig på en attraktion var cirka 15 minuter. Det finns många ställen att vila, var man ska äta och var man kan köpa souvenirer. Det dåliga är att jag inte kunde komma in direkt eftersom det var ett problem med min biljett eftersom koden till min biljett enligt dem redan hade använts, men till slut och efter 30 minuter kunde jag komma in genom ingången till barnvagnarna :( Jag rekommenderar att köpa biljetterna direkt i parken eftersom det inte tar mer än 2 minuter i kö.

Under högsäsongen kunde jag boka en resa till Auschwitz Birkenau-museet organiserat med Cracow Visit office. Jag var lite orolig om jag hade tid eftersom jag hade problem på hotellet men skåpbilen väntade på mig tills jag kom. På plats hjälpte piloten alla att gå igenom hela flygplatsliknande inreseförfarandet. Arrangören ordnade också en överföring mellan Auschwitz och Birkenau. I slutet hade jag fortfarande en utsökt middag i museumsrestaurangen. Om vädret var bra skulle det vara riktigt bra om du kan säga att denna plats är bra.

Jag tog ett oberoende besök med en resenär utan guide. Och om alla oskolki i gruppen fick en utflykt med en guide, då gav de mig hörlurar och jag tittade på hela utflykten med en engelsk guide. Guiden talade inte för snabbt, så informationen var vettig. Vädret var ännu kallare och vi fick fler och fler meddelanden om förändringen av lägren. Vår ledare för gruppen var fantastiskt vänlig, organisationen av ledarskap.

En riktigt vacker plats och en speciell eloge till ägaren! Mycket snäll och vänlig (han pratade också lite italienska)! Kabinkryssarna är alla perfekta och historiska, mycket rena! Endast Tetris och Virtua Striker saknades! Ett nöje för den som älskar arkadspel! Lite utanför centrum från centrum! Sprid ordet för det förtjänar det!! Hela 5 stjärnor